Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih?in 9 Numarali Formasi...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TRABZONSPOR=FATIHSPOR
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

fatihin bu takim için ne kadar degerli oldugunu hepimiz biliyoruz gerçekten onun için gereken ne varsa yapmamiz gerekir ama eski degerlerimizide unutmamaliyiz...
      pazar kadar degil mezara kadar trabzonsporluyuz

Yorum

Fatih Tekke'nin daha Trabzonspor'u sampiyon yapmasi gerek diye düsünüyorum.
        keyif adamı ..

Yorum

hami zamaninda inat etmeyip güzel bir jubile ile ayrilsa idi süphesizki 10 numara avni akerin en güzel yerine asilirdi ancak su anda bu formayi tasiyan bence trabzonspor formasini dahi haketmeyen birinin bu formayi tasidiktan sonra tirübüne asilmasi pekte iç açici olmaz ancak fatihin 9 numarali formasi fikri çok hos bence trabzon sehrimize dikilecek 3 heykelden biri kendisine aittir:

-temel-fadime heykeli

-ali kemal denizci heykeli

-fatih tekke heykeli(söyle girise topa vururken falan dikilse süper olmazmi

-aslinda hazir yapmisken samil ekinci heykelide yakisir

ayrica 10 numaranin yattaraya verilme fikride atlanmamali
          <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

@Camoka

Avni Aker'in girisi mi Allah askina?
            keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak #10 Muhtelif tarafından gönderildi

@Camoka

Avni Aker'in girisi mi Allah askina?

evt tam yoldan ayrildiktan sonraki ortadaki bosluga
              <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

Bu topici Yönetici arkadaslar kilitlesin. Topici açmakla hata yaptigimi fark ettim. Biran önce kapatilmasini israrla istiyorum. Topici açan biri olarak buna hakkim oldugunu düsünüyorum.

Yorum

ya biz fatihe ne yapsak az bence ona yapilacak sey gitmek istedigi zaman ona izin werip bonserwisini mde eline wermektir bence bu onu faslasiyla haketti[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  özgürkaptan
                  www.kalearkasi.net
                  çilginlar_saü

Yorum

Degerli yöneticimiz I-m uyarin üzerine, daha önce iki kez talep ettigim halde bir kez daha dilegimi yineliyorum. Lütfen bu topic kapatilsin. Amaci disina çikma endiseni tasimaktayim. Nedenini ise, daha önce yorumlarim içerisinde belirtmistim.

Saygilarimla.

Yorum

bu topic kesinlikle kapatilmali, görüsünüzekesinlikle katiliyorum.

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Mesajlar amacindan saptigi ve konuyu açan kutoz isimli üye konunun kapanmasini talep ettigi için konu kilitlenmistir.

Yorum

Çalışıyor...
                        X