Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Bildigim kadariyla Federasyon tesislerinde düzenlenecekmis ve seyirci alinmayacakmis..O zaman kapida nöbet tutmaniz gerekebilir Trabzon'daki arkadaslar[img]smileys/smiley1.gif[/img] Hatta istihbarati genis olan arkadaslar konaklayacagi yeri de ögrensinler..
bana kalisa disaridan bise yapmaya gerek yok, ayagi kirilip gidebilir futbol bu hakem kadar oyuncularda hata yapabilir,pozisyon hatasindan yanlislikla ayaga darbe gelebilir,bunlar futbolun güzellikleri aci da verse birileri aci çeker birileri sevinir, hep böyle olmuyor mu [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
Trabzon barosuda kesin turnuvada oynuyordur, birisine görev verilsin ayagina iyi bir dalsin kirilmadimi baska birisi görevi alsin ayagi kirilana kadar dalsinlar bence .(kaza geliyorum demez) [img]smileys/smiley2.gif[/img] !!!!!!!!!!!
eger özel hali sahada olsaydi, hali sahanin sahibini insafa getirtip, papilayi sahaya sokturtmayabiliriz diyecektim ama tahmin ettigim gibi turnuvafenerasyon tesislerindeymis... Edited by: yattara11
güzel bir organizasyon yapilmali. tesislere giris yasak olsa bile disaridan iyi bir tezahuratla ve açilacak güzel, anlamli pankartlarla olay medyaya tasinmali. gesenin bizi istanbulda 2 uyduruk penalti ile yendigi 3-1 lik maçi hatirladiniz mi? hani bi mutlu çelik vardi... bu kisileri unutmayalim, unutturmayalim...
ben bu konuyla ilgili topici yaklasik on gün önce açmistim ama arkadaslarin burada nasil duyarli davrandiklari belli çünkü açilan bir topic tekrarc açiliyor bu da sitenin fazlasiyla dolmasina sebeb oluyor biraz daha dikkatli olalim lütfen rica ediyorum saygilarimla
Yorum