ulan biri çıkıpta şuan ligde en fazla penaltı kim kazandı onu yazsın !!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları
Daraltma
X
-
Yok artık.
1986-87 sezonunda Eskişehirspor maçında Fb lehine tam 4 penaltı verilmiş. Yahu biz koca sezon boyunca bu kadar penaltı kazanamıyoruz.
Geçmişe dönük bir araştırma yapılsa kimbilir ortaya daha ne tuhaflıklar çıkar. Bundan sonra her şeyin istatistiğini tutmak lazım. Faullerin, kornerlerin, autların hatta taçların bile.
Yorum
-
İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Ahmet Ercanlar'ın twitter'i değilmi haberi yapan kişiliksizin
http://twitter.com/chemedya
Yorum
-
Bu haberler tek başına anlamsız kalacaktı ki, diğer bir haber imdada yetişti...
Konyaspor hakemlerden şikayetçi
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 26 haftasında hakem hataları nedeniyle 12 puan kaybettiklerini iddia etti.
...
Karapınar, son olarak geçtiğimiz pazar günü yapılan Medical Park Antalyaspor maçında belki dünya futbol tarihinde görülmemiş bir olayı yaşadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
''Arka arkaya 2 nizami golümüzün ve 3 penaltımızın verilmediği bir maçı hatırlayan var mı? Türk futboluna katkı sağlamaya ve Konya'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bırakın, erkekçe, tüm lig takımları mücadele etsin. Elbette başarılı başarısız sonuçlar alınacak. Yapacağımız mücadeleye dışarıdan bir müdahale olmadığı sürece herkes kaderine razı olur. Konya'nın maalesef sahipsizliği, ilgisizliği... Buna taraftarı, Konya'nın büyüklerini, Konyaspor'da başkanlık yapmış herkesi katıyorum.''
...
Bu kadarına da pes doğrusu...
Yorum
-
İlhna Güler'in mail adresini de bulalım arkadaşlar.
Ahmet Ercanlar (aercanlar@hurriyet.com.tr Spor müdürü marslan@hurriyet.com.tr (Genel yayın yönetmeni) eberber@hurriyet.com.trTrabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk mesajdaki yazının linkini bulamadımTrabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyon olalım 180 derece dönecek bu köpekler..
Yorum
-
Hürriyet ve Fanatik beş para vermem bu 2 gazeteye !
Taraf bunlar.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Koskoca Ülke
Dünya kadar Gazetemiz var
Okumayin arkadasim. Habertürk, Vatan, Milliyet, Hürriyet, Fanatik. Ben bunlari evime sokumuyorum, sizde sokmayin demiyorum, ama sokuyorsaniz'da söyle yaptilar böyle yaptilar demeyin!
Ben Türkiye Gazetesi aliyorum, bugünki spor sayfasi cok güzel. Yari yariya bölmüsler.
Istediginiz Gazete okuma özgürlügü var bu ülkede! Herkez istedigini okur.
Ama tepki koyuyoruz diye politikalarini'da degistirmezler.
Yorum
Yorum