Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Futbolun Neresinde?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bunlarin hepsi atay aktug türkiye cumhuriyeti basbakani olursa gerceklesir belki [img]smileys/smiley4.gif[/img]

gercekci olmak gerekirse trabzonspor ancak bir ajax gibi
    olabilir.futbolcu yetistirip satabilir.önce türkiye nin icinde
    bulundugu sozioekonomik düzeni göz önünde bulundurursak belki bir 20
    yil sonra bi yerlere gelebiliriz.

senol günesimize sahip cikmaliyiz.onun gibisi zor gelir hemde cok
    zor.takim küme düsmeye bile oynasa bu takimin önümüzdeki 10 sene senol
    hocamiz basinda olmalidir.biz ancak onu anlayan futbolcularla avrupada
    kalici olabiliriz.takimda alt yapi dahil hersey senol günesin elinde
    olmasi gerekir.sirketinin baskani zaten o.daha planli bir sirketlesme
    lazim.ilerde teknik direktörlüge de giray bulak getirilmeli.ikisi
    harika bir ikili olur bence.idari mejere senol hoca teknik direktör
    giray bulak

Edited by: ölümüne_ts
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Forumda ki bukonuhakkinda ciltler dolusu kitap yazilabilir. Konunun özeti:TS bir ekoldür, bir baskaldiri, bir fenomendir. Paraya, güce ve katirmaciliga ragmen ulasilan nihayi hedeftir. Burada Karadeniz insanini mücadele azmi saklidir. Olayin arka planinda yöre halkinin karakteri gizlidir.

TS'nin futbol ekolü ise yönetim anlayisinin dalgalanmasina göre farklilikla arzetmektedir. Yerli- Yabanci- Terlinin Terlisi gibi bakis açilari sonucu kendimize ait özel bir ekolümüz oldugu söylenemez. Aslolan taraftarlarimizin beklentilerinin yönetimler üzerindeki yaptirimlaridir. Futbol artik bir endüstri ve biz bu tiyatroda rolümüzü iyi belirlemeliyiz. Çagin gereklerine göre hareket ederken bizi biz yapan degerlerin özüne zarar vermeden modern yapilanmaya geçmeliyiz. 100.000 üye projesi çok iyi bir fikir ve bunun devami için kampanyalar gayretler sarfedilmelidir.
      Futbol Toplumlarin karakterini sergileyen ayricalikli bir göstergedir

Yorum

İlk olarak Dozent tarafından gönderildi

Forumda ki bukonuhakkinda ciltler dolusu kitap yazilabilir. Konunun özeti:TS bir ekoldür, bir baskaldiri, bir fenomendir. Paraya, güce ve katirmaciliga ragmen ulasilan nihayi hedeftir. Burada Karadeniz insanini mücadele azmi saklidir. Olayin arka planinda yöre halkinin karakteri gizlidir.

TS'nin futbol ekolü ise yönetim anlayisinin dalgalanmasina göre farklilikla arzetmektedir. Yerli- Yabanci- Terlinin Terlisi gibi bakis açilari sonucu kendimize ait özel bir ekolümüz oldugu söylenemez. Aslolan taraftarlarimizin beklentilerinin yönetimler üzerindeki yaptirimlaridir. Futbol artik bir endüstri ve biz bu tiyatroda rolümüzü iyi belirlemeliyiz. Çagin gereklerine göre hareket ederken bizi biz yapan degerlerin özüne zarar vermeden modern yapilanmaya geçmeliyiz. 100.000 üye projesi çok iyi bir fikir ve bunun devami için kampanyalar gayretler sarfedilmelidir.

valla doktor abi cok guzel yazdin insallah bu guzel yazilarinla vede kendini belli eden bilgin ve tecrubenle bize devamli eslik edersin
        Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
        Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
        Mustafa Korkmaz

Yorum

Disinda.
          When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

sivas macinda tribundeydi sadece adamlari izledik

ama beni kalbimin tamm ortasinda

Yorum

su anda futbol olarak en dibinde
              <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

İlk olarak baris_aykan tarafından gönderildi

Su 14.oldugumuz zamanlar bile belki de daha iyi top oynuyoduk?

Yorum

İlk olarak suleyman tarafından gönderildi

İlk olarak baris_aykan tarafından gönderildi

Su 14.oldugumuz zamanlar bile belki de daha iyi top oynuyoduk?

valla ole [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

SUAN TAM YERINI SEÇEMIYORUM... FUTBOL OLARAK, BELKI SIVAS MAÇININ
                    VERDIGI MORAL BOZUKLUGUYLA DUYGUSAL DAVRANARAK AMATÖRDE BÖYLE TAKIM YOK
                    DIYECEGIM. AMA TRABZON SPOR SEVGISI HER ZAMANKI YERINDE. ESKIDEN BIZE
                    ANLATILANLARA GÖRE TRABZON SPOR ISPANYA DA BASK BÖLGESININ BARCASI GIBI
                    INGILTEREDE SIRIN BIR LIMAN KENTI OLAN LIVERPOL GIBIYMIS.ÇÜNKÜ ÖZ
                    ÇOCUKLARINA DEGER VERIRMIS. TRABZON DA TRABZON U YENMEK BÜYÜK OLAYMIS.
                    KOCAELINDE BIR MAÇ YAPMISLAR 1-0 YENILMISLER. FUTBOLCULARIN ÜZERINE ÇOK
                    GELMIS ISTANBUL MEDYASI. ADAMLAR HIRS YAPMIS BIRDAHA KI KOCAELI MAÇINDA
                    AHMET HOCAYA HOCAM BIZE TAKTIK VERME DEMISLER. BIZ ONLARA ORTASAHAYI
                    GEÇIRMEYECEZ. VE MAÇ BASLAMIS ASLANLAR SÖYLEDIKLERI GIBI DE YAPMISLAR.
                    MAÇ 5-0 OLMUS AMA KADIR ÖZCAN HALA BAGIRIYORMUS ATIN ULAN DAHA FAZLA
                    ATIN DIYE. NE ZAMAN O RUHU YAKALARSAK BIZI DÜNYA FUTBOLUNDA KOYACAK YER
                    BULAMAZLAR.
                    ATIYI KARANLIK GÖREREK AZMI BIRAKMAK ALÇAK BIR ÖLÜM VARSA EMINIM BUDUR ANCAK...

Yorum

futbol dan bu aralar biraz da olsa uzak oldugumuz için yoruma gerek duymuyorum [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                      X