Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

gokdeniz gitmeli mi??

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Eger kadromuzda:

Thierry Henry, Zinedine Zidane, Luois Figo, Ronaldinho, Frank Lampard, Steven Gerrard olacaksa o zaman görüsüm sudur:

Gökdeniz yedek bile olsa kalsin, insanlarin sinirini inceltecek bu topic kapansin!
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

simal yildizi,

söylenebilecek herseyi söylemissin. bende altina imzami atarim[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
      ÜLKERE HAYIR

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

siz nezaman gidiyorsunuz ??????????

eminim, Göko o macda kötü oynasa ama o golü atsaydi dilinizden onun ismini dü$ürmiycektiniz...!

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

gökdeniz KARADENIZ [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Ben gitmesinden yanayim. Ve 1,5 yildir da bu görüsümü yineliyorum. Her futbolcunun bir misyonu vardir ve Gökdeniz bu misyonu tamamlamistir trabzonsorda. Taraftar nasil yeni futbolcular istiyorsa futbolcularda yeni heyecanlar ariyorlar. Gökdenizin ruhu bitmis o stada çikarken bir futbolcunun dizlerinin titremesi lazim heyecani sönmüs taraftara küsmüs. Sen futbolcu olarak taraftara birseyler vereceksin ki taraftar ölümüne senin yaninda olsun.

Hem kendisi kazanacakti hem kulüp kazanacakti. Lütfen degisime açik olalim Gökdeniz artik takima zarar veriyor bunu görelim birakalim istedigini yapsin. Trabozun baska takimlara benzetmemek lazim. Geçmiste yasadim trabzonda durum aynidir saniyorum futbolcu sokakta gezerken bir magazanin vitrinine gözü takiliyor magaza sahibi içeri alip onu hediye ediyor. Arabasina benzin alacak istasyon sahibi benzinini dolduruyor. Dünyanin hiç bir yerinde böyle bir taraftar yok. Gidin bakalim istanbula neler neler yapiyorlar.

Mirastan yiyerek büyük futbolcu olunmuyor. Eger küsme diye birsey olacaksa Fatihin bunu yapmasi gerekirdi. Geçmisi biraz arastirip düsünün bakalim. Bir takimin 11 ine giremiyor girince tepki aliyor takimi kiralik olarak 5 gömlek asagida bir takima veriyor ve o döndügü zaman hirsi yüzünden okunuyor.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
          A R H A V İ L İ

Yorum

habu nedür simdi ne biçim baslik nu yahu
            Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

ben biktim baslik kitlemekten siz acmaktan bikmadiniz ? Su kotu gonde takima once bir destek olalim, futbolculari rahat birakalim! Trabzonsporun altyapisindan gelip buyuk fedakarliklarla takimda kalan, ayrica her platformda Trabzonsporlu oldugun belirten ve macta fatihe guzel bir asist yapan bu futbolcumuzu rahat birakalim!

Yorum

Çalışıyor...
              X