istifa edcek birisi varsa bozoglu tabiki....metin akbasoglu deil....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bozoglu,Akbasoglu ve Sari?ya Istifa Çagri
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yönetimin istifasindan yana degilim ancak transfer komitesinde olan bazi reklam sevdalisi yoneticilerin gorevden uzaklastirilmasidan yanayim. reklam yapma sevdasina kapilmasalardi ve transferi zamaninda bitirmis olsalardi bugun elenmis olmazdik..
Senol hocaya Trabzon'lu oldugu icin kizamiyorum ama ilk macta yaptigi hatali oyuncu degisikligiyle maci kaybettik....
Simdi düsünüyorum.. Zurawski'ye 3 milyon verilseydi de sampiyonlar ligine girsek daha iyi olmaz miydi?
Yorum
-
ya arkadaslar bakin beni çildirtmayin....hala yönetime destek mesajlkari...o gece avni akerde tv basinda trabzonlumun trabzonspor lumun çektigi eziyetin hesabini....kim verecekk....baslamayin yine masal anlatmaya...her kabahatin bir bedeli...istifa etsinler .en basta atay aktug..sonra ömer sari ve tüm yönetim......senol hoca da istfa etsin diycem ama takimin dagilmamamasi adina kalsin......yeter...gkdeniz de mehmet de....tayfun da...hüseyinde hamserilik adina bu futbolculari bu takimda oynatanklar da istifa etsin....hesabini versinler..kimbilir lkaç taraftar kalp krizinin esigine geldi...kaçi kahroldu..bn sinirden üzüntüden uyuyamadim gece....bunun hesabini versinler..defolup gitsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Yorum
-
evet ikisininde istifa etmesi lazim... aksameller iki maçi arasindaki farki gördüm.demekki uyum çok önemliymis.bizim en geç haziran ayinda transferi en azindan ön anlasma olarak bitirmesi gerekirdi.zuro ya fiyati fazla diye verilmeyen para juna verildi ama en önemli yerde oynayamadi.oynayan üç transferden en yenisi 1 aylik böyle transfer olurmu ya.takimin istikbaliyle oynadiniz.
LÜTFEN ISTIFA.......
[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Guests
en büyük baskan adayi ahmet agaoglununda dedigini gibi yönetimden bir istifa takimi tekrar kaosa sürükler. hiç gerek yok. ayrica bu üç adami ne kadar taniyorsunuz? yönetimde tek parali adamlar bunlar.
Yorum
-
Yillar sonra bintürlü zahmetle sampiyon olabilecek iskelet bir kadro olusturuluyor. Senol Günes geldigi an dar bir kaadro var diyor bunu geniletmeliyiz. Ama o geldiginden beri Ggidenlerle gelenler birbirini nötürlüyor yönetim fazladan 5 kurus harcamiyor ve transfer yapmiyor. Ucuz olsun diye çirpiniyor ve ucuz etin de yahnisi pek olacagindan olan bize taraftara oluyor. Hadi bunlari yapmiyorsunuz ey yönetim bari saglam durun camiayi birlik bütünlük içinde tutun ama nafile bu noktada yine Trabzonspor yönetim anlayisinin müzminlesmis sorunu çikiyor ortaya, sovenist yaklasimlarla yöneticiler ters düsüyor ve kendilerini ön plana çikarmak adina takimi harciyorlar.
Hedef 100 bin üye, forma alin lisansli ürün alin, maçlara gelin diye bas bas bagiriyorlar ne için? ne için alalim yapalim, klube kazandirdigimiz paralar transfer olarak geri dönüyor mu ya da alt yapidan senelerdir kaç futbolcuçikiyor yillardir. Bu takimin baskani degilmiydi geçen sene Kiev'e elenmek 10 milyon dolara mal oldu diyen iste bu takimdi sezon hazirliklari boyunca tek forvetle çalisan ve amatör küme takimina karsi bile yedekte forveti olmadan çikan. Herkes bilmeliki artik futbolun gerçekleri var borca girmeden para harcamadanbasari gelmiyor bu yalniz Türkiye de degil diger ülkelerde de yasanmaya hissedilmeye baslandi; Italya liginde Milan ve Juventus arayi hersene açiyor Juve'nin arkasinda kimlerin oldugu belli ve berlusconi'nin Milan'i. Ingiltere'de Chelsea gerçegi, Ispanya da Barca Real, Fransa da Lyon (geçen sene wiltord!a dünya para verdiler, simdi Carew)v.s. Neyse sonuç olarak kimse kimseyi kandirmasin Trabzonspor yönetimine talip olanlar futbolungünümüz realitesini kavramali ve finansal destek saglamali. Ne zaman ki Trabzonspor tribünleri ayaga kaldiracak transferler yapar bu takim ezer geçer denen bir kadro kurar o zaman 100 bin üye olur, formalar satilir, statlar dolar Trabzonspor iindeki potansiyelle bunu kanitlamistir, bir kivilcim bu atesin yanmasina yeter amamalesef bu kivilcimi çakmasi gereken yönetimler simdiye dek bunu basaramamistir.
Yorum
-
Tesekkurler Senol Hoca.. Sonunda Ziya hocanin biraktigi mirasi yedin bitirdin. o sert, isiran takim gitti, yerine yumusacik, iki pas yapamayan bir takim geldi. huseyin, gokdeniz, emrah, adem taninmaz hale gelmis. bu takimin en onemli ozelligi olan temposunu, mucadelesini bitirmissin Senol Hoca. bu mu senin takimin senol hoca?
Transferde elini bir kez masaya vurup 'su oyuncuyu alin getirin' dedin mi Senol Hoca. Lemi'yi futbolcu izlemeye gonderecek kadar akilsiz misin sen Senol Hoca?
Yetmedi mi bu takimdan alip goturduklerin Senooool! Bu takima ne verdin bugune kadar! Defol git! Sen dunyanin en LOOSER en ÇAPSIZ hocasisin. Keske biraz onurlu bi adam olsaydin da su takimda istifa etseydin!
Yorum
-
Guests
-
İlk olarak Caan tarafından gönderildi
Tesekkurler Senol Hoca.. Sonunda Ziya hocanin biraktigi mirasi yedin bitirdin. o sert, isiran takim gitti, yerine yumusacik, iki pas yapamayan bir takim geldi. huseyin, gokdeniz, emrah, adem taninmaz hale gelmis. bu takimin en onemli ozelligi olan temposunu, mucadelesini bitirmissin Senol Hoca. bu mu senin takimin senol hoca?
Transferde elini bir kez masaya vurup 'su oyuncuyu alin getirin' dedin mi Senol Hoca. Lemi'yi futbolcu izlemeye gonderecek kadar akilsiz misin sen Senol Hoca?
Yetmedi mi bu takimdan alip goturduklerin Senooool! Bu takima ne verdin bugune kadar! Defol git! Sen dunyanin en LOOSER en ÇAPSIZ hocasisin. Keske biraz onurlu bi adam olsaydin da su takimda istifa etseydin!
Nebiçim konusuyon lan sen ne alip götürmüs senol hoca bu takimdan futbol bilgine tüküreyim senin, sen istifa et bu takimdan belki senin için daha hayirli olur karalayacak baska insanlar bulursun.İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
Bir hafta önce konusulmasi gereken konulari simdi konusuyoruz. Nedense ileriyi pek göremiyor günlük yasiyoruz. Testi kirildigi zaman savas baltalarimizi çikarip saga sola saldiriyoruz.
http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=3974& amp;PN=1&TPN=1
Bu topigi bastan sona okumanizi öneriyorum, insanlar ne anlatmak istemis .
Transfer Komitesinin istifasi su an için sulari dindirecegini zannetmiyorum.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
Istifa saygin bir müessese ve kullanilabilmeli. Ancak basarisiz olduklari için onursuzlukla suçlanan insanlarin yaninda olasim geliyor nedense... Bu gece 1saat uyuyamadim.Maçta birlikte oldugumuz Hasan'in(tigin) uyarisiyla dagitilan türk bayraklarindan birinin sapini komplekemirdigimi fark ettim.Bunlarin tek sorumlusu Trabzonspor. Ama bu Trabzonspor'un benim oldugu anlamina gelmiyor... Onursuzluk, haysiyetsizlik suçlamalari nedir böyle yaa, bu kadar kolay mi bu isler ? Hiç lisede fizikten zayif almadiniz mi ? Siz de onursuz muydunuz o zaman ? Onurunuzu kurtarmak için bir yerlerden asagi atlamaniz mi gerekirdi ? Trabzonspor'a 400 kisilik kongrelerde yönetici adayi arandigi günleri unutmamak lazim. Ve yöneticilerin (ve gelecekte yönetici olabilecek potansiyel yöneticilerin) bu isten sogutulmamasi...
Trabzonspor yönetimi transfer konusunda basarisizdir, ve büyük ölçüde takimin elenmesinde bu etkili olmustur ! Bu, istifa etmeleri durumnda "niye istifa ettiler ki?" denmeyecek kadar yeterli bir sebep olabilir. Ancak mevcut kadromuzun degil bu rum idmangücünü, Glasgow'u bile rahatlikla eleyebilecegi gerçegini gözardi ederek yönetimi serefsiz ilan etmek de is degil !
Hüseyin'in iki maçtaki performansi transfer komitesinin7 aylik performansindan daha mi iyiydi ?
Yorum
-
SENOL GÜNESIN TRABZONA KATTIGI BIR SEY BANA SÖYLERMISIN..HER MAÇA CESARETSIZ ÇIKIYOR ....TRANSFERE AGIRLIK KOYAMIYOR BIR FUTBOL MANTIGI TAKIMDA YOK....HIÇ BIR DURAN TOP ORGANIZASYONU YOK...BIR YILDIR TAKIM BASINDA AMA HALA DURAN TOPLARI KIMIN KULLANACAGINI DAHI BELIRLEMEMISBÖYLE BISI OLMAZ..986 DA LEEKENSIN OLUSTURDUGU TAKIM MIRASINI YEDI SIMDI ZIYA DOGANIN MIRASINI KULLANIYOR. BANA SENOL GÜNESIN BIR TANE TRABZONSPORA KAZANDIRDIGI MFUTBOLCU ISMI SÖYLERMISIN 1 TANE ?????????????AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
bülent abi "transferdeki basarisizlik" istifa sebebi degil, "transferdeki basarisizliktan dolayi bu takima elenmemiz" dir basarisizlik..ve bu bana göre istifa için fazlasiyla yeterli bir sebep...basarisizliklarin ve bu denli utanç yasatanlardan hesap sorulmamasi diye birsey söz konusu olabilir mi...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Ben hayatimi Trabzon'a verdim. Hic yuzumuz gulmedi. Ben olene kadar da Trabzonspor'lu olacam. ama at gozluklu bi trabzon'lu degil. senol hoca'yi daha hala nasil savunursunuz! Tüm türkiye'ye rezil olmadik mi? Türkiye'de su rumlara elenecek takim var mi? Bu utancin faturasini kim odeyecek peki?!
Insanlara rezil olduk, makara olduk. Türk futbol tarihinin en buyuk rezaletinin sorumlusu kim peki?! Ben miyim? Ya da bana sen defol git diyen arkadasim. sen misin sorumlusu? Boyle bir fiyaskodan sonra dunyanin her yerinde en onurlu hareket istifadir. ama senol hoca letonya macindan sonra yapamadigini simdi de yapamaz. gitmez.
Yorum
Yorum