Ya Jun'u Dünya Kupasina almamislar[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildiİlk olarak ismet61 tarafından gönderildiİlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildiValla Hüseyin 2 trilyon istiosa Lee 5 milyon eder
dogru valla..
Son dönemki formuyla kendinden çok daha fazla ücretalan oyunculardan daha fazla katki yapiyor. Oradaki fiyatbir espri tabiama mademki tüm oyuncular fiyat konusunda profesyonel, mademki hepsi uçuk ücretler istiyor yönetimden Lee'de isteyebilir, bahanesi de formudur.
Ayrica kimsenin taraftarligina laf atmazsaniz sevinirim, bu is gönüldedir lafla olmaz.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Edited by: armutcu61
ya fatihin gitmesini tabii ki istemem ama neticede kafasi mesgul olan, kendini tamamen klube veremeyen birinin de kalmasi perfonmansini dusurur.kim istemez ki trabzonspordan avrupaya giden trabzonlu fatih tekke basarili olmasin?ama fatihin de gitmesi gereken takimindim bizden daha iyi bir konumda olmasi gerekir.gidip de su anda kumede zor kalan real sociedad gibi takimlara gidecegine hic gelmesin; ama ne bileyim newcastle united ister, sevilla ister, hertha berlin ister gitsin.bizi basariyla temsil etsin.
HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
Halilhodžić Türkiye?den ayrildi
Ligin son haftasi itibariyle Teknik Direktörlük görevini birakan Vahid Halilhodžić, bugün Türkiye'den ayrildi. THY?nin tarifeli seferiyle Fransa'ya giden Halilhodžić 'i Atatürk Havalimani'nda Baskan Yardimcimiz Ibrahim Haciosmanoglu ugurladi.
Besiktas maçinda son dakikada lig üçüncülügünü kaybettikleri için üzgün oldugunu kaydeden Halilhodžić, "Skordan degil ama UEFA Kupasi'na kaldigimiz için mutluyum. Zor olan bir hedefe ulastik. Trabzonspor?un, gelecek sezon UEFA Kupasi'nda mücadele edecek olmasi son derece önemli? diye konustu.
Gökdeniz'in attigi golden sonra kendisine kosmasini da degerlendiren Bosnak Teknik Adam, ?Geldigimde herkes O?nu silmek istiyordu. Ama ben arkasinda durdum, sahip çiktim. Belki de gol sonrasi hareketi bu nedenledir" dedi.
Bosnak teknik adam, havalimaninda karsilastigi A Milli Basketbol Takimi Bas Antrenörü Bogdan Tanjevic ile de bir süre sohbet etti.
15.05.2006 16:33:00
Yorum
-
fatih git ve bir daha gelme bir sehrin evladi böyle konusur böyle hareket ederse yabancisi ne yapar.sakin gidersen de bu klüp için sunu verim bunu verdim deme çünkü bu klübe hiçbirsey vemedin ama fazlasi ile aldin
önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
Trabzonspor ve Besiktas taraftarlari Denizli Atatürk Stadi?ndan gelen Denizlispor?un gol haberi ile Izmir Atatürk Stadi?nda çok büyük bir sevinç yasadi...
< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1> >
AKILLAR DENIZLI?DE
TRABZONSPOR ile Besiktas arasinda Izmir Atatürk Stadi?nda oynanan maçin son dakikalari büyük bir çekismeye sahne olurken, tüm Türkiye?nin oldugu gibi iki takimin da akli Denizli Atatürk Stadi?nda idi. Denizlispor ile Fenerbahçe arasinda oynanan maça kilitlenen Trabzonspor ve Besiktas taraftarlari Denizlispor?un gol atmasi ile birlikte Izmir Atatürk Stadi?ni inletti.
BÜYÜK HEYECAN
16 DAKIKA uzayan Denizlispor-Fenerbahçe maçini ayakta takip eden Trabzonspor ve Besiktas taraftarlari bu maçin 1-1 sona ermesi ile birlikte büyük bir sevinç yasadi. Fenerbahçe?nin Denizli?de 1 puanla yetinmesi ile birlikte Galatasaray sampiyon olurken, Trabzonspor ve Besiktas taraftarlari da sampiyon olmus gibi sevindi. Trabzonspor, Besiktas?a 2-1 maglup olmasina ragmen UEFA Kupasi?na giden takim oldu.
Yattara solda Gökdeniz sagda
Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic son maçinda Besiktas karsisinda sahaya farkli bir kadro dizilisi ile çikti. Bosnak teknik adam Besiktas karsisinda sol kanatta Yattara?yi oynatirken, Gökdeniz?e de sag kanatta görev verdi. Son haftalarin formda ismi Hasan Üçüncü ise bu maçta yedek soyundu.
Taraftar çogunlugu Trabzonspor?daydi
Trabzonspor?un cezasi nedeniyle Izmir Atatürk Stadi?nda oynanan Trabzonspor-Besiktas maçinda tribünlerin çogunlugu Trabzonspor lehine olustu. Bordo-Mavili taraftarlar bu maça da büyük bir ilgi gösterirken, maç boyunca takimlari lehine tezahüratlarda bulunarak destek oldular.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
iyi futbolcu sana faydali olursa iyi futbolcudur, eger faydali olamsa takimin hicbir cikari olmaz bundan. Bu i$lerde para kazanmakta cok önemlidir, Fatih diyorki seneye mutlaka gidecegim, seneye giderse bedava gitme ihtimali var, eger yönetim bu i$i kiviramasa demekki bu i$i bilmiyorlar. Ben Yattaraninda faydali olacagini dü$ünmüyorum, cünkü takim oyunu oynayan bir futbolcu degil, eger kalirsa bizi kandirmaya devam edecek, in$allah onun dilinden anlayan bir hoca gelir.
Birde Hüseyini ele$tiren arkada$lara bir sözüm var; Türkiyede onun yerinde oynayacak kac futbolcu alabilirsiniz, Takimda en zor görevi Hüseyin yapiyor, hem top kapiyor hem en kisa zamanda oyuna sokmak zorunda, ayaga oynama orani dü$ük oldugu icin göze cok batiyor. En azindan kaptirdigi topun pe$inden gidiyor, Yattarada oda yok.Bazi taraftarlar sistemi cözemedikleri icin ona kiziyorlar, o sistemin en gerekli oyuncusu Hüseyindir, onun yanina toplari iyi kullanan biri alinirsa hem o rahatlar,hemde orta sahada daha az pas hatasi olur. Fatih Akyel, Lee, bunlarda cok pas hatasi yapiyorlar, bilhassa Akyel cok pas hatasi yapiyor, bu hatalari Avrupa maclarinda yaparsa takimi cok zor durumda birakir. Kisacasi eger Tekkede giderse takima 5 kaliteli oyuncu alinmali, yani takima cabuk uyum sagliyacak özellikleride mutlaka gözönünde bulundurulmali. Transferler kesinlikle zamaninda yapilmali, birde yildiz alma sözü verilmi$ya, sayin Ergun Ata diyorki bu i$in takipcisi olacagim,
bence bu konuda hic kimseyi zorlamamak lazim, hem takimin dengelerine dikkat edilmeli, hemde mali yükü takimin üzerine yikmadan bir cözüm bulunmali. Birde yildiz futbolcularin cok sorunlu topcular olduklarini dü$ünürsek, takima ne gibi zararlar vereceginide hesaba katarak haraket etmek lazim.Birde elimizde 3 sorunlu yabanci oyuncu var, Eller, Jun, ve Tjokaj, bunlardan en az hasarla kurtulmanin yollarida aranmali.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildi
fatihin daha uzun süre sozlesmesi oldugunu hatirliyor gibiyim
ayrica lucescu son 5 sezondur gittigi her takimi sampiyon yapmis eger bizede gelirse umarim bu yu devam eder...
Sözlesmesi seneye bitiyor fatihin. Açik açikta söyledi televizyonda ifade aynen su" Bu gün kötüydüm. Gol kaçirdim. Ama gol kaçirdiktan sonra türübünlerden gelen kötü sesler çok iyi degildi. 4 senede çok yoruldum seneye ayrilmak istiyorum." Muhabir sordu " avrupami türkiyede baska takimmi(hiyara bak), bu yaz mi seneye yazmi? "Avrupaya gitmek istiyorum. Sözlesmem seneye bittigi için seneye dedim birakirlarsa bu yaz gitmek istiyorum"
Ya edebiyat yapmayacagim. Ancak dün gece maçtaydim. Yok öyle yama gol kaçirinca kötü tezahurat falan yapilmadi. Bahane hazirlamaya gerek yok fatih. Git güle güle. Insallah basarili olursun. Ama biz çok gördük gidipte futbol hayatini bitiren sonrada bi jubilemi bile yapmadilar diyenleri. Takimda teknikdrektörün çantasini tasimak isteyenleri. Bence akilli ol formana sahip çik ama yok o kadar düsünce.HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
Lucescu dügümü çözülüyor!
Trabzonspor'un israrla takimin basina getirmek istedigi Rumen çalistirici Mircea Lucescu dügümü yarin çözülecek. Shakthar Donetsk ile Ukrayna sampiyonluguna ulasan deneyimli teknik adamin bordo-mavili takimin basina gelmesi zorlasti.
Vahid Halilhodziç ile UEFA Kupasi'na katilma hakkini elde eden Trabzonspor'da yeni bir dönem basliyor. Bosnak teknik adam Vahid Halilhodzic ile yollari ayrilan bordo-mavililerde kulüp baskani Nuri Albayrak, Lucescu'yu takimin basina getirmek için çaba sarf ediyor.
Dün gece oynanan maçta Shakthar Donetsk ile Ukrayna sampiyonluguna ulasan Rumen teknik adamla yapilan telefon görüsmesinin olumlu geçtigi ögrenilirken, Rumen çalistiricinin 2-3 gün süre istedigi belirtildi. Bu gelismelere ragmen yarin aksam Lucescu'nun durumunun netlik kazanacagi ögrenildi. Nuri Albayrak ile masaya oturacak olan bordo-mavili yönetim, anlasilmasi durumunda takimi 3 yilligina Lucescu'ya emanet etmeyi planliyor.
Ukrayna kulübünün Sampiyonlar Ligi'nde Rumen teknik adamla mücadele etmek istedigi belirtilirken, bu durumun bordo-mavili yönetimi sikintiya soktugu ögrenildi. Ukrayna kulübünün Lucescu'yu birakmamasi halinde Trabzonspor yönetimi, alternatif isimler üzerinde duracak. Lucescu'nun Shakthar Donetsk Kulübü Baskani ile yaptigi görüsmeden net bir sonuç çikmazken, tecrübeli teknik adamin bu aksam yapacaklari görüsmenin ardindan yarin Trabzonspor'a bir cevap verecegi belirtildi.
15.05.2006
Yorum
-
junu 3.5 milyon euroya aldik, 250bin euroya satariz herhalde fifalik olucaz gibi gözüküyo bu adamin trabzona gelmeye niyeti yok, gelsede onu isteyen yok, aldigimiz paraya versek, veya yabanci transferinde takas olarak kullansak, sezon boyunca 1 gol atan adami kim ister
Yorum
-
bende olsam takimin yerinde bende lucescuyla devam etmek isterim bu normal ve beklenen bi sey aslinda''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
Yorum