Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hakantpl tarafından gönderildi
    Dün Gece Lig Tv De Eski Ts - Gs Maçlarini verdiler. Hami Ne goller atmis ya. Ah Ulen Bize Bir Füzeci Daha Lazim.. Sotalar Arçiller Ünallar Off offf

nerde o günlerrr ben o günleri adam gibi hatirlayamiyorum bile

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi

Maç günü karaborsadan bilet alacak arkadaslar için bilet fiyatlari

Kalearkasi:50 ytl- 60 ytl arasi

Maraton: 100 ytl- 150 ytl arasi

malesef digerlerinin bile karaborsasi kalmadi... Bugün meydanda söyle bi turladimda daha maça saatler varken sehir maçin havasina girmis herkes stad çevresinde turluyo bende simdi bi ts club gidip güzel bi hasret giderecem herkese saygilar..

az önce sordum karaborsada maraton 30 ytl.ama tahminen maç saati yaklastikçafiyatlar düsecektir.

sehirde isemaçin havasina çoktan girildi.insallah alacaz bu maçi.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• yenecegiz bu gs yi ezikler görsün gücümüzü ya ileri geri konusuyorlr hakkimizda

\"millete efendilik yoktur hizmet etme vardir millete hizmet eden efendi olur\"
        M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• seneye sampiyon olcaksak bu eziklerin bu seneden gözünü korkutmamiz lazim. sadece gayse degil 3 unude yenecegiz burda.

hadi koclarim rovansi alin fark atin...
          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Aslan 2. Vataninda!

Bu basligi atanlara haddini bildirmek, bugün sahaya çikacak futbolcularin isidir. Taraftarin, Trabzon disindan bile bu maça akin akin gittigi bir ortamda, son sözü söyleyecek olanlar futbolculardir. Çiksinlar, bu basligi atanlara o sayfayi yedirsinler...

Yorum

• Arkadaslar Burak gürdal gibi bizim için önemli olan bir insan,neden istifa etti acaba? Bilgisi olan var mi?
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• serro fenerliler iste

guya gaza getircekler. ama fark etmez nasil olsa onlarada kayicaz

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Gökdeniz'i özleyen arkadaslara;

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                    Gökdeniz'i özleyen arkadaslara;

Ya bu dehset güzel bisey ya...Teskkürler Erkan abi...Bu arada,birisi benim Gökdeniz avatarimi degistirmis...Dehset sinir oldum...Ilgililere duyurulur!

Hyde Trabzonum! Yüregim sizde! Edited by: 61viya

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi
                      Arkadaslar Burak gürdal gibi bizim için önemli olan bir insan,neden istifa etti acaba? Bilgisi olan var mi?

allah allah nie sitifa etti acba bende merak ettim acaba

Yorum

• İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi

İlk olarak 61viya tarafından gönderildi
                        Arkadaslar Burak gürdal gibi bizim için önemli olan bir insan,neden istifa etti acaba? Bilgisi olan var mi?

allah allah nie sitifa etti acba bende merak ettim acaba

Birçok projemizin fikir babasi bu adam...Bi bilgisi olan varsa paylassin lütfen ya..

Yorum

• Sahada linç!

'Olmaz' demeyin. Artik bu kadari bile oluyor. Trabzon Amatör Küme'deki maçta, yedigi gole sinirlenen kaleci maçin yardimci hakemini yumruklayip bogazina sarildi
                          12.03.2006

Türk futbolunun üzerinde kara bir gölge gibi duran siddet olaylari, hizini kesmeden devam ediyor. Trabzon Süper Amatör Küme'de oynanan bir maç ise herkese "Bu kadar da olmaz" dedirtti. Sürmenespor ile Çarsibasi Belediyespor arasindaki play-off maçinda 61. dakikada Sürmenespor'dan Gökhan takimini 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Çarsibasi oyunculari, hep birlikte hakeme gidip golde el oldugunu ileri sürerek iptal edilmesi için uzun süre itirazda bulundular. Bu arada yardimci hakemin yanina giden Çarsibasi Belediyespor'un kalecisi Tekin, Gökhan Memisoglu'na yumruk atarak bogazini sikti. Hakemi araya giren diger sporcular ve teknik heyet korurken karsilasma da tatil edildi.

Ula azucuk rahat durun da.

Yorum

• Hakeme fiili müdahelede bulunan futbolcularin futbol hayatini bitireceksin + dava açacaksin cana kasttan ve devlet memuruna mukavametten
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• arkadaslar fotomaç coskulu karsilama diyo ama fanatige göre de "reyting düsükmüs" geçen yillarin aksine cinconu karsilamaya sadece 15 kisi gelmis........................

ideolojisi felsefesi ve farkliligi olan sensin ve yine teksin

Yorum

• kayseri atti 2-1
                                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X