Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nasip degilmis,insaallah sene çikariz,
    BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• ezikbahçeli adiler saçma sapan seyler yaziyolar yine. trabzon gayseye yatarmi falan diye. .......... bunlar yaaa. bunlara KUS beyinli diyoruzda yalan degil. adamlar tam özürlü. hala trabzon gayseye yatacak diyolar ördekler.

tam .......... bunlar yaaa.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• töbe töbee.......
        ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• onlar ilk önce hakemlerin altlarina yatmasinlar!....

gs ile bjk yarisirken fb.nin bjk yatmasini unutmadik!...

fb. ilk önce kendi önünü süpürsün sonra laf etsin !... o laflarida yedirmesini biliriz ... erefsizlere...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

ezikbahçeli adiler saçma sapan seyler yaziyolar yine. trabzon gayseye yatarmi falan diye. .......... bunlar yaaa. bunlara KUS beyinli diyoruzda yalan degil. adamlar tam özürlü. hala trabzon gayseye yatacak diyolar ördekler.

tam .......... bunlar yaaa.
            Onlarin amaci belli güya bizi gaza getirip maca asilmamizi istiyorlar. Ulan adi ezikler sizin gaziniza ihtiyacimiz yok. Lanet olsun bütün istanbul takimlarina. Sizden nefret ediyorum. Tekkem yarin aksam bu isi bitirecek....

Yorum

• o yazdiklarini okuyunca yemin ederim dahada artiyo istanbulun eziklerine karsi nefretim [img]smileys/smiley7.gif[/img]
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Dün gece bir rüya gördüm. Bir santrafor transfer etmisiz hiç adi sani duyulmamis bir Afrika ülkesinden ama adama bakiyorum Güney Amerikali tipi var. Boyu kisa. Olsun yetenekli diyorlar. 18 maçin hepsinde oynamis 1 golü var. Ulan yine mi diyorum abuk subuk adamlar aliyoruz hani yildiz gelecekti? Hayirdir insallah kabus gibiydi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• aynisini bende gördüm hayirdir insallah..[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ezikler her sene ani seyi yapiyor! Dikkat ederseniz, takim gecen sene sampiyonlukta iddali bir duruma geldiginde ezikler bu sefer gayse Trabzon'a yatacak diye soylenmis, anti-motivasyon (bu kelimeyi yeni uydurdum.. ama ifade edecek baska bir sey bulamadim) olusturmuslardi. Simdi de ayni seyi yapiyorlar. Bize dusen onumuze geleni ezmek buna cinconlardan baslamaliyiz. Herkes hesapladigi puanlardan 3 cikarsin artik.

Yorum

• Fark ettiyseniz Istanbul takimlari her zaman ayni taktigi uyguluyorlar ,ayni gavurlarin yaptigi gibi zaten onlarinda gavurlardan farki yok bence . Cirkeflik onlarda .............lik onlarda hakem satin almak onlarda ne kadar kötülük varsa onlarda onlar ilkde kendi burunlarina baksinlar ondan sonra konus sun adiler . Hem biz biliriz kime yenilecegiz kimi yenecegiz .

Yorum

• sizlere bir sorum var arkadaslar
                          !!! Senin Gücün Karanligi Yirtacak !!!

BASINIZ

Yorum

• İlk olarak Tirapzone tarafından gönderildi
                            sizlere bir sorum var arkadaslar

haydi, sor sor, zor olmasin [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• [img]smileys/smiley2.gif[/img]ozel mesaj yolladim
                              !!! Senin Gücün Karanligi Yirtacak !!!

BASINIZ

Yorum

• hepimize mi? [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X