Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formadaki bayraklara dikkat..

Unutuyoruz bazen;

Yorum

• Yardim kampanyasi hüsranla bitti!

02 Mart 2006 09:40

Galatasaray'i içine düstügü ekonomik dar bogazdan kurtarabilmek için eski yönetici Adnan Polat'in baslattigi yardim kampanyasi resmen sona erdi. Iste ayrintilar?

Adnan Polat?in baslattigi bagis kampanyasi resmen sona erdi. Kampanyada, 2 milyon dolarin biraz üzerinde bir miktara ulasilabildi

Ne umdular...
      Geçmis yönetimlerde Futbol Subesi Sorumlulugu görevini üstlenen Adnan Polat?in baslattigi bagis kampanyasi resmen sona erdi. Polat?in bizzat kendisinin kongre üyelerine yönelik olarak baslattigi ancak daha sonra tüm camiaya yayilan kampanyaya yönetim kurulu da dahil olmus, eski baskanlardan Faruk Süren de bir haftalik süreçte kampanyaya önderlik etmisti. Polat?in, ?Her üye 100 bin dolar versin. Bin 500 üyenin katilimiyla 150 milyon dolar toplansin? ifadeleriyle belirledigi hedefin çok uzaginda kalindi.

Polat yikildi
      Toplanacak miktarla kulübün öncelikli borçlarinin ödenmesi hedeflenmis, hatta ilk gelen paralarla Sphear?in ödenmemis alacaklari için FIFA?ya 1.3 milyon dolarlik bir miktar yatirilmisti. Ancak ilk günlerinde önemli katilimlar olan kampanyaya daha sonra ilgi gitgide azaldi. Ve yaklasik bir aya yaklasan süreçte sadece 2 milyon dolarin biraz üzerinde bir miktara ulasildigi ortaya çikti. Kampanyada hedeflerin çok uzaginda kalinmasindan ötürü Polat?in hayal kirikligi yasadigi kaydedildi.

Kaynak: Fanatik

Yok yok geyse maçinda tribünleri doldurmak sart oldu artik.çorbada bizimde tuzumuz olsun hasilatin Üçde birini onlara ayiririz.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• bu kadar imkansizliklara ragmen bulunduklari konuma oynadiklari futbola bakiyorumda bizimkilere formasinin hakkini vermeyenlere yaziklar olsun diyorum...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yardim kampanyalari valiligin bilgisi dahilindemiydi? Kim topladi? Kim paranin o kadar oldugunu kontrol etti? Bu isin içinde birçok belirsizlik var
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• birakalim bunlari adamlar imkansizliklar içinde SAMPIYONLUK mücadelesi veriyorlar... bizimkilerin parasi varda ne oldu baslari gögemi erdi...

birakalim bunlarida kendi isimize bakalim....[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Iste güzel bir makale

Kaynak: zaman.com.tr

"Yilin futbolcusu seçildigimde bile böyle cosku yasamadim"

Türkiye'den bir Samuel Eto'o rüzgâri geçti... Barcelona?nin Kamerunlu futbolcusu son aylarda futbol meziyetleri ile degil statlarda aleyhinde yapilan irkçi tezahüratlarla birlikte aniliyor. Yilin Sporcusu Ödülü?nü almak için Türkiye?ye gelen Eto?o, ?Bir daha gelmek için sebebim var.? sözleri ile hayranligini ifade ettigi Istanbul?da Zaman?in sorularini içtenlikle cevapladi.

Afrikali her çocuk gibi yasama zor sartlarda baslayan Eto'o, Kamerun'daki futbol akademisine giderek hayatina büyük bir pencere açmis. 1997 yilinda Ispanya'da Afrikali genç futbolcularin katildigi bir turnuvada kesfedilen Kamerunlu oyuncu, Real Madrid'e transfer oldugunda henüz 16 yasini yeni bitirmisti. Ancak yildizlar toplulugu Real Madrid'de kalici olamadi ve önce 2. lig kulübü Legane'ye daha sonra da Real Mallorca'ya kiralik gönderildi. Dört yillik Mallorca sürgününde yildizlasan Eto'o, bu sefer Real Madrid'in teklifini elinin tersiyle iterek Barcelona'ya transfer oldu ve dünyanin en büyük futbolcularinin arasina adini yazdirdi. Türkiye'ye ilk olarak 1999 yilinda F.Bahçe ile özel bir maç oynamak için Real Madrid'le birlikte gelen Eto?o, bu kez Istanbul'a hayran kaldigini söyledi.

Sampiyonlar Ligi'nde geçen hafta Chelsea'ye attigi gol ve akabinde Zaragoza maçinda aleyhinde yapilan irkçi tezahüratlarla dünya gündemine oturan Barcelonali Samuel Eto'o, "Zaman Gazetesi Yilin Sporcusu Ödül Töreni" için geldigi Istanbul'da birçok konuya da açiklik getirdi. Iste dünya yildizi Eto'o'nun, çocuklugundan ailesine, Kamerun'da yasadigi sikintilardan Real Madrid'e olan nefretine kadar her seyi bulabileceginiz röportaji.

FIFA, daha önce Kamerun'a formasindan ötürü büyük bir ceza vermisti. Isviçre maçinin ardindan, çok farkli nedenle de olsa Türkiye de büyük cezalarla karsilasti. Bu karari nasil degerlendiriyorsunuz?

FIFA'nin bize verdigi ceza çok agirdi. Sirf formalarimiz baska bir marka diye cezalandirilmistik. Sonuçta hakli oldugumuz mahkeme tarafindan kanitlandi. Ama futbolda siddete izin verilmemesinin yanindayim.

Türkiye gibi sizin de Dünya Kupasi'na gidememeniz ülkenizde nasil karsilandi?

Sizin için oldugu gibi, bizim için de Dünya Kupasi'na gidememek tabii ki iyi olmadi. Üzüntümüz çok fazla. Bunu gizleyemem. Ama bu durumu kabul etmekten baska ne yapabiliriz ki?

Zaman Gazetesi'nin Yilin Sporcusu Ödülleri için Türkiye'desiniz. Ödül töreninde yasadiginiz duygular nelerdi?

Afrika'da yilin futbolcusu seçildigimde bile böyle bir cosku yasamamistim. Tek kelimeyle muhtesemdi.

Size gösterilen yogun ilgi karsisinda neler hissettiniz?

Bütün her seyin programli yapilmasi benim için çok önemliydi. Bunun disinda, böyle önemli bir geceye katilan önemli isimler ve bana gösterilen yogun ilgi beni hem çok mutlu etti hem de duygulandirdi. Türkiye'ye gelmek için artik bir nedenim daha var. Bogaziçi Köprüsü'nden geçtigimde asagidaki manzara inanilmazdi. Keske vaktim olsaydi da gezebilseydim. Bir dahaki sefere Bogaziçi'ni detayli olarak gezecegim.

2000 yilinda Fenerbahçe'den teklif aldiniz mi?

Bir teklif aldim; ama bunun hangi takim oldugunu söylemem diger takimlara haksizlik olur. Real Madrid'de forma sansi bulamadigim dönemde bir Türk takimiyla görüsmüstüm.

Türkiye'den görüstügünüz arkadaslariniz var mi?

Evet. Saido ve Song'la sürekli görüsüyoruz. Saido ile aramin soguk oldugu söyleniyormus. Böyle bir darginlik asla yasanmadi. Kamerunlular dayanismayi seven bir millettir.

Kamerun toplumu, Türk toplumuyla geleneksel iliskiler açisindan büyük benzerlik tasiyor. Siz Ispanya'da bunu sürdürebiliyor musunuz?

Kamerun'da genellikle ayni kusagin oyunculariyiz. Hep birlikte büyüdügümüz için birbirimizi çok iyi taniyoruz. Bu baglilik da ilk günkü gibi sicakligini koruyor. Arkadasligimizin temelinde de bu yatiyor.

Vahid Halilhodziç'le tören gecesi samimi oldugunuz gözlerden kaçmadi. Daha önce birlikte çalistiniz mi?

Beraber çalisma firsati bulamadik; ancak birbirimize yakin yerlerde bulundugumuz için Fransa'da çalistirdigi takimlardan taniyorum Vahid Halilhodziç'i. Kisisel tanismamiz Zaman'in organizasyonu sayesinde oldu. Benim için de hos bir sürprizdi.

Afrikali olmakla Katalonyali olmak arasinda paralellik var mi?

Ben kendimi yalnizca Afrikali olarak görüyorum. Katalonya ya da Ispanya hakkinda yorum yapamam. Bu ülkede para kazandigim için Ispanya'nin hassas konulari hakkinda konusmam dogru degil. Sporla politikayi birbirine karistirmak istemiyorum. Benim isim yalnizca fubolumu oynamak.

Batili ülkeler, Afrikali oyunculari kendi milli takimlarinda görmek için çok cazip teklifler sunuyorlar. Bunun bir örnegi de Fransa'nin Drogba'ya yaptigi teklifti. Siz baska ülkelerde oynamak üzere teklif aldiniz mi?

Kamerun'un milli futbolcusuyum. Ancak bana baska bir milli takimda oynamam yönünde hiçbir teklif gelmedi. Böyle bir teklif gelseydi bile gurur duyarak tasidigim Kamerun formasindan vazgeçmeyi asla düsünmezdim. Kendi vatanimi inkar edemem.

Roger Milla'nin, "Kamerun artik beni aramayacak. Çünkü artik Eto'o var" iltifatina mazhar oldunuz. Kamerun'un gelmis geçmis en iyi oyuncusu olacaginiza inaniyor musunuz?

Hayir, inanmiyorum. Çünkü bana gelene kadar Kamerun'dan çok daha iyi oyuncular yetisti. Ben en son halkanin oyuncusuyum. Ama Roger Milla'nin veliahti degilim.

Sizden önce gelen oyuncular kimler?

N'Kono burada mesela. Dünyanin en iyi kalecilerindendi. Ne çabuk unuttunuz! (Gülüyor)

Kamerun'da Kadji Futbol Akademisi'nde yetistiniz. Orada aldiginiz futbol egitimi, neler kazandirdi size?

Kamerun, diger Afrika ülkeleri gibi yoksul bir ülke. Çocuklugumda bu çemberden çikabilmek için hep büyük bir futbolcu olmayi hayal etmistim. Televizyonda Roger Milla'yi, Omam Biyik'i izleyerek büyüdüm. Kadji Futbol Akademisi, futbol kariyerimin baslangiç noktasiydi. O akademinin içindeki kurallar bana disiplinli futbol oynamayi ögretti. Bu felsefeyi içime yerlestirdikten sonra gerisi de geldi.

Bu akademiden yetisen baska yildizlar kimler?

Espanyol'un kalecisi Carlos Kameni ve kaybettigimiz Foe buradan çikan yildizlardi.

Fildisi Sahilleri'yle oynadiginiz maçta kaçirdiginiz penaltinin ardindan neler hissettiniz?

Futbol bu. Bir sefer kaçirirsiniz, öbür defa golü atarsiniz. Bu bir oyunsa, kaybetmenin de oyunun bir parçasi oldugu unutulmamali. Geçmiste Platini, Baggio, Maradona ve Pele gibi birçok yildiz da penalti kaçirdi. Penalti kaçirabilirim. Ileride de kaçiracagim. Maç bittikten sonra ben asla geriye bakmam. Futbol, bir eglence. Önemli olan bu eglenceden ne kadar keyif aldiginiz.

2003 yilindaki Konfederasyon Kupasi'nda Marc Vivien Foe'nun ölümü hepinizi sarsmisti. O gün takim arkadasinizi yitirdiginizde neler degisti yasaminizda?

Yasadiginiz acilari paylasmak istemezsiniz bazen. Bunun anlamsiz oldugunu düsünürsünüz. Foe'nun hepimizi soke eden ölümü de böyle benim için. Benim için çok büyük bir kayipti. Onun yerini hiçbir zaman dolduramayacagiz.

Sizce Afrika'dan bir dünya sampiyonu çikabilecek mi?

Tabii ki çikabilir. Bu sene bunun Togo olacagini düsünüyorum. Neden olmasin?

Ronaldinho?nun arkadasi olmaktan onur duyuyorum

Her golün ardindan Ronaldinho ile kenetlenmeniz dikkatlerden kaçmiyor. Onun için ayri bir paragraf açilmali mi?

Elbette ki açilmali. Ronaldinho bugün dünyanin en iyi futbolcusu kabul ediliyor. Bence de onun kadar etkileyici baska bir isim daha yok. Ama bundan daha önemlisi, onun futbolculugunun ötesinde kisiligiyle çok degerli oldugu. Onunla ayni takimda oynamaktan, arkadasi olmaktan onur duyuyorum. Ancak gözlerden kaçan bir dezavantaji da var. Takim ileride oynadigi için sürekli kontratakla karsi karsiya kaliyorsunuz. Hizli bir defansiniz olmak zorunda.

Laporta?nin yerinde olsam Nihat?i alirim

Barcelona'da kisa süre de olsa Rüstü ile birlikte oynadiniz. Nasil bir iliskiniz vardi?

Rüstü'yle çok fazla konusma imkânim olmadi. Sadece bir iki defa görüsme sansi bulduk. Çünkü ben geldigimde o takimdan ayrildi. Rüstü çok kaliteli bir oyuncu ve Barcelona'da oynayabilecek bir kapasiteye sahip.

Sizinle ayni mevkide oynayan bir futbolcu olarak Nihat Kahveci hakkindaki düsünceniz nedir? Beraber oynamak ister miydiniz?

Ben baskanimiz Laporta'nin yerinde olsaydim, onu gözümü kirpmadan transfer ederdim. Ama maalesef degilim. Nihat, Ispanya'da forma giyen kaliteli yabancilardan biri. Sahada çok hirsli ve yirtici oynuyor.

Türk futboluyla ilgileniyor musunuz?

Çok fazla takip edemiyorum. Mesela Galatasaray'in maddi kriz içinde oldugunu dahi Song'dan ögrendim. Ispanya'da da kulüplerin mali sikinti yasadigi oluyor. Ben Real Madrid'de oynarken kulüp büyük sikinti içine girmisti.

Mourinho futbolu çirkinlestiriyor

Geçtigimiz hafta Sampiyonlar Ligi'nde oynadiginiz Chelsea maçini kazanmanizin ardindan, Jose Mourinho'nun provakatif açiklamalarini nasil karsiladiniz?

Mourinho, futbol sistemiyle oyunu çirkinlestiriyor. Oysa Rijkaard'in oynattigi futbol çok daha cesur ve keyifli. Ancak yine de o, Mourinho'nun felsefesi diyelim. Çünkü buna saygi duymaktan baska yapacagimiz bir sey yok. Onun felsefesi yalnizca kazanmak üzerine kurulu. Mourinho, maçin ardindan hakeme çok yüklendi; ama ben buna katilmiyorum. Alinan her yenilgide hakeme yüklenirseniz, hem inandiriciliginizi hem de halkin gözündeki sempatinizi kaybedersiniz. Hakeme yüklenmeden önce yenilginin de var oldugunu ve bunu yasayabileceginizi kabullenmeniz gerekiyor.

O maçtan önce Mourinho'nun size yaptigi teklif dogru mu?

Evet, böyle bir teklif geldi. Ama bu konuyla ilgili çok fazla konusacak bir sey yok. Ben su anda Barcelona'nin oyuncusuyum ve öyle kalacagim.

Önünüzde Chelsea ile oynayacaginiz zorlu bir doksan dakika daha var. Bu maça iliskin öngörünüz nedir?

Her maç gibi zor bir maç olacak. Barcelona'ya karsi oynayan her takim kazanmak ve ismini duyurabilmek için sahaya çikiyor. Ancak Chelsea'den önce Deportivo ile karsilasacagiz. O maçi oynadiktan sonra sira Chelsea'ye gelecek.

R. Madrid'i kafamdan sildim, dönmem mümkün degil

Futbolseverler sizi Mallorca'da golcü kimliginizle tanidi. Real Madrid'de yer bulamayan Eto?o'nun Mallorca'da parlamasini saglayan faktörler nelerdi?

Real Madrid'de fazla oynama sansim yoktu. 17 yasindaydim ve Morientes, Raul gibi isimlerin arkasinda bir sans yakalayamadim. Mallorca'daki basarimin sebebi, futbol oynama sansi bulabilmemdi. Ama sunu bilin ki Real'de de forma bulabilseydim, basarili olurdum.

Ispanya?nin Mallorca takiminda oynarken Real Madrid'e attiginiz gollerle gündem olmustunuz. Bu gelenek simdi Barcelona'da devam ediyor. Real Madrid'e karsi asiri bir konsantrasyon mu söz konusu?

Real Madrid'e karsi asiri bir motivasyonum yok. Böyle algilansa da, bu yanilgiya düsmeyelim. Bahsettiginiz sadece, bizde özellikle Barcelona-Real Madrid, sizde de Fenerbahçe-Galatasaray gibi maçlarin öneminden kaynaklanan bir sey. Dolayisiyla Real Madrid'le oynarken, o maçi daha fazla önemsiyorum. Bu, maça hazirlanmayla ilgili bir performans düzeyi diyelim buna.

Bir gün Real Madrid'e geri döner misin?

Avrupa'ya Real Madrid sayesinde geldim; ancak orada sans bulamadim. Su anda da Barcelona'da oynuyorum ve orada çok mutluyum. Real Madrid'i hafizamdan sildim, geri dönmek gibi bir düsüncem asla olamaz.

02.03.2006
              Yasin Tuncer - Fatih Vural
              Istanbul

Edited by: Travelair
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Iste Aziz Yildirim'in gerçek yüzü

Kaynak:radyospor.com

FENERBAHÇE YÖNETIMI KÜFÜR ETTIRDI

Besiktas kulübü Fenerbahçe derbisi öncesi, Sükrü Saraçoglu Maraton Alt Tribün?de açilan pankarta sert tepki gösterdi. Siyah-beyazli yönetim, maçtan 3 gün sonra yaptigi açiklamada Aziz Yildirim ve Fenerbahçe Yönetimi?ni, bu olaylari organize etmekle suçladi!

Fenerbahçe-Besiktas derbisi öncesi Istiklal Marsi okundugu sirada Sükrü Saraçoglu Stadi Maraton Alt Tribün?de taraftarlarin elinde tuttugu kartonlarla "ITAAT ET" pankarti açilmis ve pankartin ilk 2 harfi olan "IT"in siyah beyaz renklerde yazildigi görülmüstü.. Öte yandan karsilasma öncesi stat hoperlörlerinden yapilan "Maraton Alt Tribün?deki taraftarlar ellerindeki kartonlari Istiklal Marsi?nda açacaklardir" anonslari da dikkat çekmisti..

Yorum

• UZUN HASAN FATIH SULTAN MEHMETE ÇIYAN-YILAN-AKREP DOLU BI SANDIK GÖNDERMIS.....

FATIH ISE BAL-REÇEL GIBI YIYECEKLER YOLLAMIS.NEDENINI SORDUKLARINDA VERDIKLERI CEVAP TAM EZKLERE LAYIK BI CEVAP:

-HERKES YEDIGINDEN GÖNDERIR....

eziklerinde sireti suretinde saklidir....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Iste Aziz Yildirim'in gerçek yüzü

Kaynak:radyospor.com

FENERBAHÇE YÖNETIMI KÜFÜR ETTIRDI

Besiktas kulübü Fenerbahçe derbisi öncesi, Sükrü Saraçoglu Maraton Alt Tribün?de açilan pankarta sert tepki gösterdi. Siyah-beyazli yönetim, maçtan 3 gün sonra yaptigi açiklamada Aziz Yildirim ve Fenerbahçe Yönetimi?ni, bu olaylari organize etmekle suçladi!

Fenerbahçe-Besiktas derbisi öncesi Istiklal Marsi okundugu sirada Sükrü Saraçoglu Stadi Maraton Alt Tribün?de taraftarlarin elinde tuttugu kartonlarla "ITAAT ET" pankarti açilmis ve pankartin ilk 2 harfi olan "IT"in siyah beyaz renklerde yazildigi görülmüstü.. Öte yandan karsilasma öncesi stat hoperlörlerinden yapilan "Maraton Alt Tribün?deki taraftarlar ellerindeki kartonlari Istiklal Marsi?nda açacaklardir" anonslari da dikkat çekmisti..

su rezalete bakin böyle pankart türk futbol tarihinde var mi..en az bir maç seyircisiz oynama cezasi verilmeli..

kimse kimseye de fener sahasinda küfür olmuyor mavali okumasin, en dik alasi oluyor..hele bir iki maç kaybetsin bakalim diyarbakira dönmüyor mu kadiköy..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• dünkü milli maçi izledimde gökhan ünala 1 milyon euro verip bu parayi begenmeyen kayseri yönetimine daha fazla para verilmez kayseride gol bölgelerinde baska adam olmadigi ve türk ligi kalitesiz oldugundan adam is yapiomus bu ersen martin le gökhani topllasan bi fatih etmez umut ankaragücülü bu adamdan daha ii bosuna bu adama fazla para vermeyelim gitsin gs fb bjk ye kadroya giremez biz zigiçi alkalim bide orta saha bide sola oyuncu sadece üç transferle kesin seneye sampiyonuz artik sira bizde
                      her daim trabzonspor

Yorum

• onlarin ne oldugunu biz biliyoruz. ama anlamak istemiyorlar. herzamanki halleri. bakmayin tribünlerin sessiz kalislairna. 2 maç kaybetsinler çok seyler olur orda. hep böyle devam etmez ama. maglubiyetler bi baslasin karismaya baslarlar.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• gökhan ünal i bende begenmedim hemde hiç. fos ki ne fos tamam ilk maçi olabilir ama insan belli bir süre sonra açilir yok baba nato kafa nato mermer bir top olumlu kullanamaz misin be adam...
                          TrabZonguldaklı...

Yorum

• o tip futbolcular ancak küçük takimlarda oynayabilir örnegi çok var....

serkan aykut

zafer biryol

okan yilmaz

yunus altun

gibi sayisiz örnek var.bunlar sadece ufak takimlarda oynar ve milli takimda ise yaramaz. milli takimda oynayabilmek için sadece kontratak futbolcusu olmak yetmez. baska meziyetlerde lazim...

Yorum

• bence de..bize dogru dürüst, kendini ispatlamis, maç koparabilecek takir takir gol atan yabanci forvet lazim...
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Lig TV'Ye bakin Bordomavi var....
                                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X