Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZON?UN Arçil-Sota?si

Trabzonspor?un altyapisinda forma giyen Ali ve Hasan Köse adli ikiz kardesler, oynadiklari futbolla herkesi kendilerine hayran birakiyor...

Ikizler, Trabzonspor formasiyla sampiyonluk yasamak istediklerini belirterek, ?Sota ve Arçil Trabzonspor ile sürekli isimleri anilan ikiz futbolcular. Insallah biz de onlar gibi Trabzonspor'un çok sevilen ikizleri olacagiz?
    Edited by: ayse61
    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• "TRANSFER TAARRUZU!"

Trabzonspor yönetimi, transfer çalismalarina baslarken büyük kulüplerin yildiz futbolcularina yönelmeyi sürdürüyor. Daha önce Galatasaray?in yildizi Hasan Sas?la görüsen ve prensipte anlasan Bordo-Mavili yöneticilerin simdi de gündemine Nihat Kahveci, Selçuk Sahin ve Musa Büyük?ü aldi. Baskan Nuri Albayrak?in sezon sonunda Real Saciedad?la sözlesmesi bitecek olan Nihat ile birebir görüsmelerini sürdürdügü ve her an bombayi patlatabilecegi dile getiriliyor.

SELÇUK DA GÖZDE
      Bordo-Mavililerin istedigi bir baska önemli yildizin ise Fenerbahçe?in orta saha oyuncusu Selçuk Sahin oldugu ifade edildi. Bu futbolcunun da sözlesmesinin sona erecek olmasi transferi kolaylastiracak etken olarak kabul ediliyor. Fenerbahçe?de bir türlü sürekli oynama sansi bulamayan Selçuk?un da transfere olumlu baktigi ve görüsmelerin son asamaya getirildigi vurgulandi. Bu arada Mehmet Yozgatli için de girisimler baslatilacagi kaydedildi.

MUSA DA 'EVET' DEDI
      Gündemdeki bir baska isim ise Ankaraspor?un basarili sag kanat oyuncusu Musa Büyük oldugu belirtildi. Devre arasinda alinmak istenen ancak Giray Bulak?in birakmadigi Musa ile yapilan görüsmelerde bu futbolcunun, "Trabzonspor?a gelmek istiyorum. Benden yana sorun yok. Kulübümü ikna edin" dedigi belirtildi. Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak?in çok yakin iliskisi oldugu Ankaraspor Onursal Baskani Melih Gökçek ile Musa için anlasmaya çok rahat varabilecegi de kaydedildi. Bu oyuncunun transferinin ?takas? yöntemiyle çözülecegi dile getirildi.

Yorum

• HORONLA AF DILEDI"

Ne kadar yakismis dimi. Tam bizden oldu yani..

Yorum

• @firari

Önceki sayfalarda yazdigin 'Fatih TS'ye ne vermis?' seklindeki yorumlarini okudum ve de hepsine gülüp geçtim.Daha burada 'Fatih'in futbolculugunu tartisanlar bile var'.Fatih'i TS Fatih yapmistir diyende.Bir bakima bu öyledir ama Fatih'in G.Antep'teyken FB ile Ist.'da oynadiklari bir lig maçi vardi hatirlayanlar bilir.Antep ilk yariyi 3-0 önde kapatmisti ardindan 4 gol yiyip -Sampiyonlugu- kaçirdilar!!! O Takimin forveti kimdi? Cevabini sana birakiyorum...

'Fatih TS'ye ne verdi?' Söyliyim.Samet Aybaba O'nu takima geri çagirdigina transferi biraz geç tamamlandigindan Adana deplasmanina takimdan ayri olarak sonradan Adana'ya ulasti.Otobüsle Adana'ya indikten bir gün sonra 'Yanlis hatirlamiyorsam oyuna sonradan girip takimimizin 'tek' golünü atti' ve maçi 0-1 aldik!!!(o maça kadar ligde henüz gol atamamistik!!!)

Geçen yil 31 gol atti 13 asist yapti.CL öne elemlerinde Riga'ya 1 gol,Kiev deplasmaninda takimini bir 'maestro' gibi yönetip Gökdeniz'in golüne asisti yapti,Famagusta ilk maçinda son 15 dk.da oyuna dahil olup golünü atti(üstelik sakatti!!!),rövansta yine gol atti!!!

Ligde geçen yil kendini parçaladi FB'ye 2-1 yenilmeseydik simdi Sampiyonduk!!!

Bir arkadasta 'O'nu Bayern istemisti neden simdi istemiyor?' demis.Allah askina kaç yil önceydi o.Biz 2 yil önce istedigimiz bir oyuncuyu simdi istemek zorundamiyiz?.Mantiga bak hele.Bir de su an Bayern'in forvete falan da ihtiyaci yok(Ballack,Pizarro,Makaay gibi üst düzey oyunculari varken)

Bazi 'çok bilmis' arkadaslarda 'Fatih üst düzey takimlarda oynayacak bir futbolcu degil' diyorlar.Iyi öyle olsun.Sizin mantiginiza göre 'TS de siradan bir takim!!!'

Bu arada açiklamada 'misyonumu tamamladim' diye birsey geçmiyor!.Iskembe-i Kübra'dan sallamayalim canim kardesim!!!

Kimse Fatih elestirilmesin diye bir sey söylemiyor.Ama bir açiklama yapti diye de bir futbolcunun üzerine bu kadar gidilmez el insaf!!!

Allah'tan 'Fatih ben FB'ye gitmek istiyorum' diye bir sey söylemedi.Yoksa simdi O'nu sehirden kovmus ourdunuz...
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Bu da o vurustan önce o topu beklerken

E herhalde artik tanirsiniz...

abi yapma daa desme yaralarimizi. elirum habu adam için elirum kramponuna vida olurum bee [img]smileys/smiley19.gif[/img]
            Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
            Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
            WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Ronaldinho'yu aratmam"
              Sergiledigi futbol ve özel yasamindaki firtinalar nedeniyle Trabzonspor?un en çok konusulan futbolcularindan biri olan Ibrahima Yattara, Barcelonali Ronaldinho?dan eksik yönünün bulunmadigini savundu. Yattara, ?Attigim çalimlara ve gollere bakin, hepsi estetik dolu. Bir de Ronaldhino?nun attigi çalimalara bakin. Farkimiz var mi?? diyerek kendisinden övgüyle söz etti.

SÜREKLI GÜNDEMDE

Yattara, Ronaldinho?yu çok begendigini de belirterek, ?O çok yetenekli. Ama Barcelona?da oynadigi için sürekli gündemde. Ben de o takimlarda oynasam benim için de bu yorumlar yapilirdi; buna eminim. Ronaldinho avantajini en iyi sekilde kullaniyor? dedi.

Yorum

• offf yine basliyoruz [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Günaydin öncelikle

İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Bir arkadasta 'O'nu Bayern istemisti neden simdi istemiyor?' demis.Allah askina kaç yil önceydi o.Biz 2 yil önce istedigimiz bir oyuncuyu simdi istemek zorundamiyiz?.Mantiga bak hele.Bir de su an Bayern'in forvete falan da ihtiyaci yok(Ballack,Pizarro,Makaay gibi üst düzey oyunculari varken)

O bendim. Yanliz ben söle dedim dostum Ayagi iyilestikten sonra neden istemedi dedim. Arada fark var. Mantiga bak hele lafini sana aynen iade ediyorum. Ayrica Bayern Münih her yil yüzlerce oyuncu takip eder dedim. Su an forvete ihtiyaci yok demissin. Forvete ihtiyaci olsa eminim bugünkü Fatih'e teklif götürürlerdi...

Bu arada açiklamada 'misyonumu tamamladim' diye birsey geçmiyor!.Iskembe-i Kübra'dan sallamayalim canim kardesim!!!

Bu laf bize degil herhalde basin sözcümüz Zeyyat Kafkas'a. O da zaten "Eger ki" diyor.

"Eger burada misyonunu tamamladigini ve artik Avrupa?da futbol oynamak istedigini düsünüyorsa, Trabzonspor kendisine gereken kolayligi gösterecektir"

Lakin "misyonu tamamladim" tarzinda demeçlere çok rastladim. Mühim olan "Misyon" kelimesi degil demeçleri verenlerin sözcüklere kattigi anlamdir

Kimse Fatih elestirilmesin diye bir sey söylemiyor.Ama bir açiklama yapti diye de bir futbolcunun üzerine bu kadar gidilmez el insaf!!!

Bu açiklamalari her zaman yapiyor. Bu tepki bir anda olusmadi

sevgiler saygilar

Edited by: Travelair
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• biraz özel hayatina dikkat edip takim oyununa ayak uydursa eminim onun kadar iyi bir futbolcu olur....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• @Travelair

Ayagi iyilestikten sonra neden istemedi?

Hangi kulüp kisa bir süre içinde ayagi kirilan bir oyuncuyu ister Allah askina? Onun tam randiman veremeyebilecegini düsünmüs olamazlar mi?

Bu konu tartis tartis bitmez.Trabzon'lu çogu arkadasin 'Futbol bilgileri' bizi yeterince aydinlatacaktir
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Mesela Ruud Van Nistelrooy

Düzeltiyorum diz baglari ile ilgili bir sakatlikmis ama süre olarak denk bir sakatlik süresiEdited by: Travelair
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ne olmus O'na?

Yorum

• Manchester United onun pesindeydi. Ama Hollanda'da sakatlaninca hatirladigim kadariyla, yaklasik 6 ay sahalardan uzak kaldi. Ama yeni sezonda Manchester United onu transfer etti.

Örnek istedin diye verdim ama ana konudan uzaklasmayalimbence. Bence insanlar verdikleri demeçlerde daha çok sorumluluk duymali.

Eger gitmek istiyorsan oturur yönetimle konusursun. Neden basina demeç?

Sorunun varsa yine yönetim çözecek neden basina demeç?

Gitmek istiyorsan neden bunu arkanda birakacagin insanlari kirarak yapiyorsun?

Osmanli neden yikildi biliyor musunuz? Kötüyü iyiden ayiramadiklari için. Yabancilar her olayda olaya sebep olani ayikladilar aralarindan. Melela Hitler yapti dediler geçtiler karsiya.

Biz ise bu sekilde "Trabzon'daçok yalnizim" demeçleriyle bütün insanlari ayni kefeye koyuyoruz. Halbuki bizonun iyi gününde de kötü gününde de yaninda olduk. Ama hiç olmazsa sana sevgi gösteren insanlara gol attiktan sonra bir gül be. Çok mu sey istiyoruz? Maddi manevi herseyin oluyor ama sen Ver yansin, Benden sonrasi tufan misali geride birakacagini düsündügün takimini camianiyerle bir ediyorsun.

Neyse artik ben bu konunun kapanmasindan yanayim satasma olmazsa bu konu hakkindaki son yazimdir [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bu taraftar azicik bile olsa hakli degil mi?
                          Edited by: Travelair

Yorum

• Herhalde anlamak istemiyorsun.Kolay kolay hiç bir kulüp 'sakat'ligi henüz geçmis olan bir futbolcuyu almaz demek istiyorum!.Istisnalar kaideyi bozmaz...

Yorum

• HERSENE YASADIGIMIZ SIKINTILARIN YENILERINI YASAMAHYA HAZIR OLALIM.TRANSFER MUHABETLERI BASLADI!SON YILLARDA KIME ISTAHLA EL ATTIYSAK SEZON BASLADIGINDA BASKA TAKIMLARDA GÖRDÜK.MUSA BÜYÜK EFENDIDE BUNLARDAN BIRIYDI.ANKARASPORU BIZE TERCIH EDEN BIRINI 2SENE DAHA YASLANMIS HALIYLE KABULMÜ ETCEZ!G.BIRLIGINDEN UGURLA DEVRE ARASI ILGILENDIK ADAM .BNELERLE SÖZLESMIS!ZURAWSKIDE DE AYNI SON.SIMDIDE NEO GINELI ONUDA ALAMAYIZ ADAM IYI ISE .GERÇI JUN GIBI NEYIDÜYÜ BELIRSIZ ÇOK TOPÇU VAR PIYASADA BITANE DAHA ALIR TRANSFERI KAPATIRIZ!!!

Yorum

• Istisna diyecegini biliyordum [img]smileys/smiley36.gif[/img]. Sence Fatih Tekke bir istisna degil mi? Neyse dostum örnek istedin ben de verdim. 10 tane daha versem yine istisna diyeceksin bu diyalogda bir fayda yok. Bildiklerimize inanalim

Yorum

Yükleniyor...
                                X