Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tesis günlüğü

Takımımız
    dün oynadığı Galatasaray maçının ardından Samsunspor maçının
    hazırlıklarına bugün saat 11.00?de yaptığı idmanla başladı.

Galatasaray maçında ilk 11?de forma giyen oyuncuların sadece düz koşu
    yaptığı antrenmanda diğer oyuncular taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Sağ ayak bileğinde ağrı hisseden Fatih Tekke ile A2 Milli Takım kampına giden Tolga Zengin çalışmaya katılmadılar.

Yarın izin yapacak olan oyuncularımız Çarşamba günü saat 11.00?de ve 16.00?da iki antrenman yapacaklar.

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi
      İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

Nuri baskan ise maçtan sonra hoca konusunda karar vermis gibi görünmedi.

bir kac GÜN icinde karar vericeklermis ve acikliyacaklarmiz!
      bunu mactan sonra söyledi baskan

dün aksam yerli kanalin birinde ulusal gazetede görevli olan bir spor yazari MUSTAFA DENIZLI ILE ANLASILDIGINI mustafa denizlinin dünya çapinda 2 iranliyida yaninda getirecegi ni söyledi. yapimci sordu dünya çapinda iranli kim var diye. onu ben bilemem dedi digeri. ama adam baya iddali söyledi bunu. mustafa denizliyle anlasilmis falan. ama sezon sonunu bekliyomus yönetim açiklamak için.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• dünya çapında iranlı? çocuklar bile güler buna ya[img]smileys/smiley7.gif[/img] haberin yalan olduğu buradan belli...
        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• vallah bu yönetim de vahid hoca dan vazgeciyorsa ,ben bu takimdan bikmis olucam yakaladik bi profesionel diziplini Hocayi yok begefendi cok dogrui söyliyor ...vs vs vs gene gidiyor kafalar eskilere dogru ya lütfen mustafa denizli yok samet yok ziya yok senol bu takima neler getircek da.Acicik büyük düsünelim hep ayni kafala nerelere gitticamis belli.Tabiki Vahid Hoca gittme sinyalari verdi se bu bi baska konu . Ama lütfen yok böyle mic söyle mic de gitsin iyi olur komusmiyalim arkasindan Lucescu yada trappatoni gibi adamlar geliyorsa baska konu ama Mustafa denizli mis vs vs vs mis bunlaradan uzak durmamiz lazim.

bi de bi not Vahid hoca geldikten beri

takim bi revizion gördü ve üsten altan temisledi bi sene da kalzin istedi transferler yapilzin ben trabzona sampionluk cok yakin göriyorum

bi not da Vahid Hoca geldikten beri Derbi mac kaybetmemis !!!!!!

Yorum

• Fatih Tekke'nin çalismaya katilmamasi degil katilmasi haber artik[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
              Fatih Tekke'nin çalismaya katilmamasi degil katilmasi haber artik[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]

Abi sana katiliyorum.Yeter yahu bir "Tesis Günlügü" haberini okuyayim da Fatih Tekke yarim birakti ibaresi bulunmasin.Bi iki kere tam bitirdi antrenmanlari o kadar sevindim ki.Sonra niye kosmuyo diyoruz.
              keyif adamı ..

Yorum

• fatih antreman yapıyormuymuş ki?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• adam napsin her tarafi delik desik olmus,bi yerini tamir ediyolar baska yerler patlak veriyo,ameliyat ola ola mahvoldu çocuk ya [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Burda Fatih'e kusur bulmak anlamsiz. 15 günidmana çikmayanfutbolcu maça çikarsa sakatlanir. Sonra bir 15 gün daha çikamaz sonra yine maça çikar sakatlanir.... Kisir döngü. Bunun önüne ancak rekabetçi bir kadro yapisi ile geçilebilir. Eger Fatih'in alternatifi olsaydi, yerine o oynar, Fatih de tedavisini tam anlamiyla yapar idmanlardaki artan performansiyla forma sansi arardi. Ama bizde "kral" anlayisi hakim. Hami zamaninda da durum böyleydi. Umarim yeni yönetim rekabetçi bir ortam sunabilir gelecek sezona
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu Cuma Kayseri-Bjk maçi var bizide yakindan ilgilendiren bi maç.
                      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• valla arkadaslar benim iranda tanidigim dünya çapinda bir yildiz vardi oda ali dai adindaydiama simdilerde kadayif olmustur büyük ihtimal.
                        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Iran'dan baya kaliteli isimler çikiyor hatta futbolculari Asya'da yilin futbolcusu ünvani elde ediyorlar. Onun için ben orda öyle futbolcularin olailecegine inaniyorum.Ama Halilhodzic konusunda ise görüsüm su: Ya adamin istedigi kadroyu transfer etsinler, ya da edemeyeceklerse bize yarari olmaz, onun yerine heyecani ve hedefi yüksek bir hocayla anlassinlar
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eger haber dogruysa -ki ihtimal vermiyorum- ve Iranli iki oyuncu alinacaksa bunlardan biri su an Almanya'nin Hannover96 takiminda oynayan Vahid Hashemian (Tam bir pivot santrafor) ve yaklasik 10 yildir Hamburg'da oynayan Mehdi Mahdevikia olmali.( Inter-Toto'da eslestigimizde bizi perisan eden adam) Bir de Milli Takim'a yeni yükselmis, dünyanin en hizli defans oyuncularindan biri olarak gösterilen 20'li yaslarda bir stoper vardi ama ismini unuttum. Neyse,yalan oldugunu düsündügüm bir habere bu kadar yorum fazla oldu galiba)
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Beyler desenize önümüzdeki senede bosa gidecek gibi!Ziya dogan i degil hoca yapmak Trabzona bile sokmasinlar adamin kaçisi ortada;gerçi bu onda karakter meselesi oldu!Yerlilerden bize faydali olacak kim varki?Neolursa olsun bi hocayada enaz 2 sene tahammül edelim artik.

Yorum

• Abi bu takima yeni hoca arayacak yere bu hocanin dediklerini yapsinlar.Gerekli transferleri yapsinlar.Ne Samet ne ziya ne de mustafa hoca bu takima fayda getirmez.Yakalamisiz dünya çapinda hocayi biraz daha faydalanalim.Ona hedeflerimizi anlatalim isteklerini yerine getirelim ondan sonra sampiyonlugun keyfini yasayalim.Hoca kesin kalmali hiç olmazsa istikrar için bu yapilmali.
                                İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X