Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inter biraz sakat, bence elenirler..

Yorum

• yari final gercek final barca - milan ne mac olur ama
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• klüpten bi yetkiliyle konusmus az önce arkadaslar. maraton ve kale arkasi bitti demisler. sadece maraton özel ve vip kalmis [img]smileys/smiley5.gif[/img]

ama pazar günü de statta satilabilecegini tahmin ediyorum en. hem bilet satmiyolar hep yarin satilacak diyolar. simdide bitti diyolr ben bise anlamadim bu isten yaa.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak donvitoOFleone tarafından gönderildi
          İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

bir as|an miyav dedi karadeniz firtinasi kükredi firtinadan k0rktu kedi !.. kedi piiirrrr ucuverdi!

okullarda ögretilmesi lazim bu tekerlemenin [img]smileys/smiley36.gif[/img]

ayrica stat|arda söy|enme|i..

benfica sag|am kayaya carpti...

bu sene sampi0n barce|0na!...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Su ligde bizde olmaliydik.Bu ligde basariyla oynayacak bir takim kurmaliyiz.Bak benficaya adamlar o zor dönemlerden kurtuldu bugün ligde sürpriz yapiyor insaallah gelecek senelerde sürprizi bizler yapariz.
            İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Juventus/Milan/Inter/Barcelona tur atlar
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• inter pek formda degil villareala daha cok sans veriyorum
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor 33-34 Sekerspor
                  Basketbol takimimiz Sekerspor'la oynadigi play-off karsilasmasinin ilk devresini 34-33 yenik tamamladi. Ekibimiz, saat 15.00'te baslayan maçin ilk periyodunu ise 16-11 önde kapatmisti...

Hadi bastirin Usaklar bu maci almamiz lazim
                  İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• ha gayret ya verilmez bu maç..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• a|ir|ar herha|de.. bitmis 0|masi |azim ama ts.de bi haber y0k
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• tRABZON' DAN KIMSEYI GEÇIRMEYECEGIZ

Galatasaray ile 12 Mart Pazar günü yapilacak karsilasma öncesi Trabzon'a gelen ve havaalaninda gazetecilerin sorularini yanitlayan Albayrak, ''Sampiyonluk Trabzon'dan geçer demeyelim de Trabzonspor'dan geçmez diyelim. Insallah hepsini yenecegiz. Biz Trabzon'dan kimseyi geçirmemeyi düsünüyoruz'' dedi.

Galatasaray'in durumunun kendilerini ilgilendirmedigini ifade eden Albayrak, söyle devam etti:

''Ikinci yarida yaptigimiz yeni transferlerle iyi bir çikis yakaladik. Bu çikisimizi devam ettirmek istiyoruz. Takim güzel havaya girdi. Çocuklarin fazla havalanmasini istemiyorum. Ayaklarinin yere basmasi lazim. Çünkü bana göre Galatasaray, ligin en iyi takimi. Iyi futbol oynuyor, iyi organize oluyorlar. Zor sartlara ragmen lig lideriyle oynayacagiz. Çocuklar inançli, güvenleri tam. Azimlerini sahaya yansitirlarsa maçi kazanacaklarini umuyorum. Bizim ligde kovaladigimiz üçüncülük var. Onu yakalamak için Galatasaray maçindan galibiyetle ayrilmamiz sart.''

9 sezonluk hasret

Galatasaray'i Trabzon'da yenemediklerini, ancak Istanbul'da yendiklerini ifade eden Albayrak, ''Vestel Manisaspor'u da deplasmanda hiç yenmemistik ve geçen hafta yenerek bir ilki basardik. Galatasaray'i da sahamizda yenip 9 sezonluk hasreti gidermek istiyoruz'' diye konustu.

Transfer konusunda gizli bir çalisma içinde olduklarini kaydeden Albayrak, sunlari söyledi:

''Hocamizla bu noktada net bir karar vermedigimiz için yönetim olarak bu çalismalari sürdürüyoruz. Önümüzde 2, 2,5 aylik bir süreç var. Izledigimiz oyuncular var. Bunlar hocamizin kontrolünde degil. Hocamizla anlasirsak, oturur bunlari masaya yatirip, hangi oyuncularin alinmasina ona göre karar veririz.''
                        TrabZonguldaklı...

Yorum

• Daha bitmemistir ya da su siralar bitmek üzeredir.Saat 3'de baslamis
                          İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• yeni|dik mi ya?... hic haber vermi0r ts..

Yorum

• Trabzonspor 74-72 Sekerspor
                              Basketbol takimimiz Sekerspor'la oynadigi ve son derece çekismeli geçen play-off karsilasmasini 74-72 kazanarak A Grubu'ndan çikacak rakibini beklemeye basladi.

10.03.2006 16:12:00

Yorum

• budurrrrrrrrrrr......

Yorum

Yükleniyor...
                                X