Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• su ........ler sampiyon olmasin daha bisi istemem.....

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

kac mactir yaziyorum buraya. bu yattara simek adam degil tribune oynayan ............ler. bu adamlara tribun hiç bise demiyo yaa deli olucam. bunlar artik sahada oylesine gezinen adamlar olmus. hiç bise yapmiyolar.

arkadasim kime hizmet ediyorsun.ya futboldan hiç anlamiyorsun,yada art niyetlisin.amacin ne senin...

Yorum

• yani gaylerin olmasini istiyorsun
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• abi gay may su ............lerden iyidirler... hiç olmassa haklariyla kazaniyolar....

Yorum

• hepsi ayni ezik
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Su gayseye sampiyonluga giderken bir çelme takalim yeter bana.2 sene öncesi aklima geliyor da çildiriyorum.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 2-2 bitti..

bize yaradi yinede kayseride berabere kaldi.. bizde.

degisen fazla bir sey yok..

kaç haftadan beri kayseri ile bjk.nin durumlari iyi gitmior.bir kaç hafta bu firsati degerlendirebildik..

avantaj devam edior..

hadibakalim.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ins hem geyseyi hem feneri yeneriz. zaten amaçsiz kaldik bari böyle seylerle mutlu etsinler bizi...

Yorum

• Besiktas'a yazik oldu.Her ne kadar siralamada bjk'nin puan kaybetmesi bizim isimize yarayacak olsa da Besiktas'i destekledim. Fenerin karsisinda kim olursa olsun desteklerim.Trabzonspor bu rezil oyunuyla kendi kaderini kendi belirlesin.Ailecek depresyondayiz! Sinir stres sahibi olduk! Akil ve ruh sagligimiz için bir süre ara versek fena olmayacak sanirim. Ne bu ya!Hem kötü oyna hem besiktas'in rezilbahçe karsisinda puan kaybetmesini bekle!Hem diger rakibin de puan kaybetmisken! Tekrar olacak ama hakikaten yazik oldu Besiktas'a... Bu arada Dereli'nin bin kere belasini.. neyse, biraz ara vereyim bela okumaya...

Türk futbolu adina da sevindirici bir oyundu... Kagni hizindaki tempomuzferari düzeyinde olmasa da bir passat filan oldu bu maçta... Oyun kalitesi tartisilir ama temposu yüksek bir maçti...

Ezik bahçenin bir halt olmadigini bir kez daha gördük. Iki gol, ikisi de duran toptan.. Bizim futbolumuzun yumusak karni bu zaten. Disarda böyle olmuyor, herkes alanini - adamini tutmasinibiliyor... Ama bizde bunlar gol oluyor maalesef.

Bu arada Beratcigima bir not: Ibrahim Akin'i bana futbolcu diye söyleme canimin içi. Hem ona futbolcu demen yetmeyecek, bir deGökdeniz gitsin Ibrahim Akin gelsin diyeceksin.. Allah çarpar! Ikisi kiyas kaldirir birsey mi? Gökdeniz'i istememek ayri, ona alternatif olarak Ibrahim Akin'i söylemek ayri... Kim demisti hatirlamiyorum ama Türkiye'dekiler topçu, futbolcu degil, diye Barcelona - Chelsea maçindan sonra. Ben de bosu bosuna kullanmiyormusum bu lafi demekki.. Bol bol bela okuttu bana maçta... Sonrasinda camlari pencereleri açtim ama, bilmiyorum artik

Sadece Trabzonspor!

Yorum

• 1.F.Bahçe 22 16 5 1 55 22 53
                      2.G.Saray 22 16 4 2 51 20 52
                      3.Kayserispor 22 11 4 7 41 29 37
                      4.Besiktas 22 9 6 7 33 26 33
                      5.Trabzon 22 9 6 7 28 29 33
                      6.G.Birligi 22 8 8 6 29 20 32
                      7.V.Manisa 22 8 6 8 32 29 30
                      8.Sivasspor 22 6 10 6 20 23 28
                      9.Erciyes 22 6 10 6 23 27 28
                      10.Konya 21 6 7 8 26 27 25
                      11.B.S. Ankara 22 5 10 7 30 32 25
                      12.Denizli 22 6 6 10 24 31 24
                      13.A.Gücü 22 5 9 8 24 28 24
                      14.Ç.Rize 22 5 9 8 18 25 24
                      15.G.Antep 22 5 7 10 23 38 22
                      16.Samsun 22 5 5 12 31 46 20
                      17.Malatya 22 4 8 10 17 32 20
                      18.D.Bakir 21 5 4 12 20 41 19

A.Gücü[/B] - D.Bakir
                      [/B] Sivasspor[/B] - Erciyes
                      [/B] Malatya[/B] - G.Birligi
                      [/B] G.Antep[/B] - Denizli
                      [/B] V.Manisa[/B] - Trabzon
                      [/B] Kayserispor[/B] - F.Bahçe
                      [/B] Konya[/B] - Ç.Rize
                      [/B] G.Saray[/B] - Samsun
                      [/B] Besiktas[/B] - B.S. Ankara
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Sayin bmn üyeleri; yazilarimizda olumlu seyler yazalim birbirimize pozitif enerji verelim. Valla yorgun argin eve geldikten sonra izledigim ana haber bültenlerine benziyor bazi yazilar. Aglamak sizlamak küfür cinayet katliam... Bundan sonra böyle yazilar görürsem tepkimi sert gösterecegim. Herkesten en azindan objektif yorumlar bekliyorum ama hiç kimsenin bir digerinin enerjisini almaya hakki yok. Küfür olmasin diyoruz ama burda bile var. Artik forum yöneticileri de biraz buralari okusun. Herkese sevgiler saygilar
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Oynananan mac 22 averaj -1 yuhh bee [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Sayin bmn üyeleri; yazilarimizda olumlu seyler yazalim birbirimize pozitif enerji verelim. Valla yorgun argin eve geldikten sonra izledigim ana haber bültenlerine benziyor bazi yazilar. Aglamak sizlamak küfür cinayet katliam... Bundan sonra böyle yazilar görürsem tepkimi sert gösterecegim. Herkesten en azindan objektif yorumlar bekliyorum ama hiç kimsenin bir digerinin enerjisini almaya hakki yok. Küfür olmasin diyoruz ama burda bile var. Artik forum yöneticileri de biraz buralari okusun. Herkese sevgiler saygilar

Güllük Gülistanlik Bi durum mu Var Pozitif Enerji dagiticaz ? Ben Küfür Yada Olumsuz Yorum Yapmadim Ama Yapanlara Hak Veriyorum.. Burda Kimse Kimsenin Yada Trabzonsporun Kötülügünü Istemiyor.. Insan O An Içinde Bulundugu Piskolojik Durumu Trabzonsporlu Kardesleriyle Paylasiyor.. Cokda Yadirganacak Bisi Yo Bence
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi
                              İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Sayin bmn üyeleri; yazilarimizda olumlu seyler yazalim birbirimize pozitif enerji verelim. Valla yorgun argin eve geldikten sonra izledigim ana haber bültenlerine benziyor bazi yazilar. Aglamak sizlamak küfür cinayet katliam... Bundan sonra böyle yazilar görürsem tepkimi sert gösterecegim. Herkesten en azindan objektif yorumlar bekliyorum ama hiç kimsenin bir digerinin enerjisini almaya hakki yok. Küfür olmasin diyoruz ama burda bile var. Artik forum yöneticileri de biraz buralari okusun. Herkese sevgiler saygilar

Güllük Gülistanlik Bi durum mu Var Pozitif Enerji dagiticaz ? Ben Küfür Yada Olumsuz Yorum Yapmadim Ama Yapanlara Hak Veriyorum.. Burda Kimse Kimsenin Yada Trabzonsporun Kötülügünü Istemiyor.. Insan O An Içinde Bulundugu Piskolojik Durumu Trabzonsporlu Kardesleriyle Paylasiyor.. Cokda Yadirganacak Bisi Yo Bence

Insan elestirmek isterse mutlaka birsey bulur. Ama kimse sürekli herseyden sikayet eden insanlarla birarada durmak istemez. Olumsuzluklari söyleyelim kabul. Ama kimse kinini kusmasin burda çünküburasi ortak kullanim alanimiz. Insanlar buraya kin kusulmus yazilari görmek istemiyor.

Bakin söyle anlatayim. Ispanya'da bomba patliyor Ispanyol gazetelerinde bir tek haber göremiyorsunuz ertesi gün. Neden? Çünkü insanlari depresyona sokmanin üzmenin manasi yok. Ayrica turizmi baltalamanin, bagciyi dövmenin de manasi yok. Ha bombalama olayinin üzerine gidilmiyor mu? En ciddi sekilde gidiliyor. Kisaca elestirelim ama insanlari sogutmayalim unutmayalim bizim adimiz "Taraftar" Aslinda bu da kelime manasi ile yanlis bir kelime "Taraf olan" manasi var. Yabancilar "Supporter" kelimesini kullanirlar. Bu da "Destekleyen" demek. Bu daha dogru bir kelime.

Destekleyelim arkadaslar
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kazanilmis birsey yok ama kaybedilmis birsey de yok bu hafta herkes 1 puan aldi gelecek haftalara bakacagiz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

Yükleniyor...
                                X