yeni penalticimiz cellomu acaba ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Kimi tarafından gönderildiTrabzonspor?da 4 trilyon dagitildi
Aksam
Trabzonspor yönetimi, Bordo-Mavili futbolcularina agustos ayi maaslari, pesinatlar ve transfer taksitleri olmak üzere toplam dört trilyonluk ödeme yapti. Mali Sayman Yüksel Simsek, günü gelen ödemelerin aninda yapildigini belirterek, ?Para sorunumuz yok. Ödemeleri gününde yapan Türkiye?deki ender kulüplerden oldugumuz için çok mutluyuz. Hiç futbolcumuza bir kurus borcumuz yok. Bu da bizim büyüklügümüzü gösteriyor? dedi.
Nereden nereye arkadaslar... Fazla diil bundan bi kaç sene öncesine kadar ne durumdaydik, kulübün yollari bile kesildiydi. Milyon milyon dolarlik borçlarimiz, günden güne eriyen prestijimiz,çekilen binbir türlü sikinti ve simdiki durumumuz. Allah bir daha o günleri yasatmasin bize. O günler unutmamak, o sikintili günlerimizden ders çikarmak ve bi daha o hatalara düsmemek temennisi ile bu duruma gelmemize vesile olan herkese kocaman [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
hüseyin bencede kusursuzdu dün aksam. ama skora bakip yanilmayalim mili takim ersunun döneminden çok çok daha kötü oynuyor. benmi takim gözlügü ile bakiyorum bilmiyorum ama hakan sükürün ne isi var bu takimda arkadaslar. son 20 dakika saban bitmis ama yinede fatih terim sultani oyundan aliyor. gökdeniz bos alana kosarken rakibe baski kurarken bence hiçbir varlik gösteremeyen okan oyunda kaliyor ve gökdeniz oyundan aliniyor. ayrica fatih sabanin arkasinda oynatilarak harcaniyor. ben dünkü oyundan hiç keyif alamadim. objektif oldugumu düsünüyorum ama belkide degilimdir bilemiyorum ama gözüken takim iyi oynamiyordu. milli takim bu oyunuyla ligde bile basarili olamaz benceBIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
Hüseyinden maalesef bizim beklentilerimiz çok fazla...
Milli takimda ne kadar "kesici" bir futbolcu oldugunu gösterdi..2.yarida Ukraynanin sutu yoktu neredeyse...
Tabi hüseyinin yanina ve kanatlara da en az milli takimdaki kadar
kaliteli oyuncular alinmasi gerekir...Tek basina bir oyuncu da
bitmiyor...
Yorum
-
tabi ki huseyin szymek ile cokiyi anlastigi icin gecen yil takimda guzel oynadi ama bu yil 2sinin virden formu dusunce huseyinin uzerine binildi ama yavas yavas formunu yakalamaya basliyor..
Bu arada szymek deyince aklima geldi bizim milli takim kadar polonyada beni ilgilendiriyor cunku 2006da szymek'i izlesek fena olmaz di mi?dun ingiltere 25 yil sonra kuzey irlandaya yenildi bunun uzerine polonya 1 mac fazlasi olmasina ragmen 5 puan one gecti;bir taraftan soyle oluyor 2.ci olarak bitirebilirsek grubu ingiltere bize rakip buyuk ihtimal[img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: mini FaNaTiKelbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
-
İlk olarak mini FaNaTiK tarafından gönderildi
dun ingiltere 25 yil sonra kuzey irlandaya yenildi bunun uzerine polonya 1 mac fazlasi olmasina ragmen 4 puan one gecti;bir taraftan soyle oluyor 2.ci olarak bitirebilirsek grubu ingiltere bize rakip buyuk ihtimal[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Fark 5 puan. Ingiltere onumuzdeki ay Avusturya ile oynayacak. O macta puan kaybetmesi halinde Polonya`yayla oynayacagi macin neticesi hicbirsey ifade etmeyecek. Lakin kalan 2 macta 2 galibiyet Ingilizleri yine grup birincisi yapacak.
Dunku maci izledim. Kuzey Irlanda kendi sahasinda Ingiltere`yi 1927`den bu yana ilk defa maglup ettiler ve adeta dunya sampiyonu olmus gibi sevindiler. Kazanmayi da gercekten hakettiler.K.Irlanda-Ingiltere macinin neticesine sevinirken, simdi bu adamlar grup ikincisi olup da bizle eslesirlerse diye dusunmeden de edemedim."Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
"Simdi ise federasyon, esinin telefonundan Arnavutluk'taki sabit bir numaranin ayni gün içinde 7 kez arandigi raporlarda yer alan ve dün 45 dakika oynayan Gökdeniz'in milli maçtan dönüsünü bekliyor... Bir dönem Türkiye'de de forma giyen Arnavut futbolcu Alban Bushi vasitasiyla Balkan mafyasiyla tanistigi iddia edilen milli futbolcu, Türkiye'ye döndükten sonra Türkiye Futbol Federasyonu'na ifade verecek. "
sabah.com.tr
Yorum
-
İlk olarak baris_aykan tarafından gönderildi
vay anasini be balkan mafyasi ha adam trabzonlu yaa daha buyuk mafyami var
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]agzina saglik abi güzel dedin[img]smileys/smiley2.gif[/img]İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
Yorum