Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tomas Jun sadece kiralandi! Trabzonsporun futbolcusudur...
    tamamen gitiginde degistiririm

Yorum

• gökdenizi satmisiz.iç isleri bakani abulkadir aksuyu almisiz.valla bence ii olur.hakemler bizim macta yanlis karar vermezler.ozellikle fener maclarinda.[img]smileys/smiley36.gif[/img]nede olsa bakan oynuyor yani
      bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• yönetim de bize iskence etmeye mi çalisiyo....anladik hersey gizli de bu kadar da gizlemeyin....saattlerdir haber bekliyoruz ha oldu ha olcak diye....yapmiycaklarsa çiksin açiklasinlar...transferi kapattik diye...bosuna strese giriyoruz.....

Yorum

• Usaklar bakani transfer etmisiz.Ne yapalim bizim ekmegimiz artik umut oldu.Sezon sonunu umutla bekleyecegiz.Yapilanlar için tönetimi tebrik ederim.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Top cambazini getirmisiz hala transfer istiyorsunuz [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Top cambazini getirmisiz hala transfer istiyorsunuz [img]smileys/smiley1.gif[/img]

bukadarini bende yaparimçdemek bende top cambaziyim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• aka5 git biraz ders çalis adamum yaa yattara kopya vermez sana bak sinavda ama çok israr edersek belki senin hocaya bi çalim atabilir.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi

yönetim de bize iskence etmeye mi çalisiyo....anladik hersey gizli de bu kadar da gizlemeyin....saattlerdir haber bekliyoruz ha oldu ha olcak diye....yapmiycaklarsa çiksin açiklasinlar...transferi kapattik diye...bosuna strese giriyoruz.....

haklisin
                  ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi
                    İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Top cambazini getirmisiz hala transfer istiyorsunuz [img]smileys/smiley1.gif[/img]

bukadarini bende yaparimçdemek bende top cambaziyim[img]smileys/smiley36.gif[/img]

arkadaki elamanin bakislari daha çok ilgimi çekti [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak TSIRAMEN tarafından gönderildi

aka5 git biraz ders çalis adamum yaa yattara kopya vermez sana bak sinavda ama çok israr edersek belki senin hocaya bi çalim atabilir.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

valla cok ii olur.4 tane sinav var.johndan sheanadan sengül hocadan bide ralphden memnun kaliirim.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Tesis günlügü
                        Takimimiz bugün saat 16.00?da basina kapali olarak bir antrenman yapti.

Yeni transfer Ardijan Djokaj ilk antrenmanina çikarken, gribi geçen Yattara da idmana katildi. Asil tendonunda sakatligi olan Erdinç çalismaya katilmazken, Jefferson ise sadece düz kosu yapti.

Teknik Direktör Vahid Halilhodžić?in Malatyaspor maçinda forma vermeyi düsündügü oyuncular antrenmani düz kosu yaparak tamamlarken, diger oyuncular istasyon çalismasi yaptilar.

Takimimiz yarin saat 16.00?da basina kapali olarak yapacagi antrenmanla Malatyaspor maçinin hazirliklarini tamamlayacak.

Yorum

• Ula usaklar bu adam bize benzeyi acab bizumkiler oralarada ugramismidur?Dedesi oraya savasa giden varsa bizi da haberdar etsin ona göre davranalim ha bu usaga.
                          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Benim dedem kurtulus savasina gitti Yunanistanda 2 sene Esir kaldi.Belkide bizdendir.Yunanistan yakinya oraya[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• benim bildigim gece yarisi biter transferzamani yani baya eminim
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bil-Kazan 2. hafta talihlileri belli oldu
                                Takimimizin kendi sahasinda Malatyaspor?la pazar günü yapacagi maç için 10 sansli üyemize Maraton Özel Tribünü?nden bilet kazanma sansi veren Bil-Kazan yarismasinda 2. hafta talihlileri belirlendi.

Buna göre, asagida ismi belirtilen üyelerimiz bizden birer bilet kazandilar. Talihli üyelerimiz, biletlerini üyelik kartlarini göstermek kaydiyla Trabzonspor Sadri Sener Sosyal Tesisleri?nden 12 Subat Pazar saat 15.00?e kadar alabilirler.

Sansli üyelerimiz söyle:

ASIL ÜYELER

1) Turgay Demirel
                                2) Yunus Emre Ayaz
                                3) Altug Aydin
                                4) Yusuf Sagir
                                5) Selçuk Çakir

GENÇ ÜYELER

1) Ugurtan Ciger
                                2) Efe Besli
                                3) Kerim Safa Genç

Yorum

Yükleniyor...
                                X