Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

Tomas günlerdir Çek, Fatih de bizim milli takimlarimizdalar. Islerini güçlerini birakmis bu açiklamalari yapiyorlar öyle mi ? Bana Aksam sanki aksamdan kalmis gibi geliyor [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

hakketten yaaa, ne yazio bunlar akil war mantik war

Yorum

• Bir kere kabahat tomastami yoksa onu oynatmayip faydalanmayandami. Adami söle adam akilli 90 dakika seyredemedikki yorum yapalim. Kendine güveninden iyi bir futnolcu çikacagina inaniyorum...
      [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• Biz Jun'un elestirilecek bir tarafini henüz göremedik.Ama bu kahpe medya illede Trabzonspor'u karistiracagim diye ant içmis herhalde.Yazan kalemleriniz kurusun.Gören(daha dogrusu göremeyen)gözleriniz kör olsun insallah.Daha büyük bedduayi hak ediyor bu asagilik medya ama neyse...
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• yine söylüyorum jun iki mac 90 dakka oynasin cosar..
          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
          -ismail-

Yorum

• biraz sabir bu takim ön eleme maçlari için erken sezon açti.tomas jun iyi bir forvet kolay mi KAPTAN gibi oynasin.yavas yavas isinacak.

Yorum

• genellikle bir oyuncunun bir takima alisma suresi olarak 7-9 arasi on gorulur futbolda jun geleli bu 6.haftasi yani bir kac hafta sonra jun turkiyeye kendini gosterecktir,s.pragta izledigim jun ortaya cikarsa sadece turkiyede degil avrupadada buyuk un yapacaktir..gel gelelim bu tesislerdeki yasaklara bence cok komik futbolcuyu kollayacaksin belirli ozel hayatina katilabilirsin ama bu kadarina pes dogrusu sacma kurallar..
              elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• bu futbolcumuz hakkinda kimse yorum yapamiyor çünkü sevgili hocamiz hazir degil diyip duruyor ama oynatmayi da hiç düsünmüyor galiba ban göre firsat verilirse iyi isler yaparlar fatihlen ikisi
                pazar kadar degil mezara kadar trabzonsporluyuz

Yorum

• Jun kaliteli bir futbolcugerçekten ama onun sanssizligi Fatih yattara gökdeniz symkowiak gibi yildizarin arasinda bulunmasi, o da bu futbolculari izleyip kaliteli olduklarini ifade ediyor ve takima adapte olamadigi için henüz psikolojik olarak kendini o futbolcular kadar degerli görmüyor. Oynadigi 15 20 dakikalik dilimlerde gözlemledigimde buydu, özgüveni oturmamis daha çok gol pasi verip son urus sorumlulugundan korkan bir oyun sergiledi haksizda degildi tabi yaninda avrupanin en iyi golcüsü ve takim kaptani vardi ve o benden daha iyi diye düsündügü kaptaninin vurmasini istedi hep. Bir kaç gol atiktan sonra takima maç kazandirinca özgüveni yerine gelecektir ve maç kazandiracak bir futbolcu olmak zorunda oldugunu ve bunu yapabilecegini anlayacaktir.
                  0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Jun degilde Zurawski olsaydi hazir olup olmadigina bakilmaz direk sahaya çikardi.bekleyeceksin kardesim bekleyeceksin. bu ülkede gençsen bekleyeceksin.Sadece Jun için degil bizim gençlerde yeterince sans bulamadigindan ülke futbolu geri gidiyor.Hakan Sükürün hala santrafor (Fatih Sultan Tekke Ya orta saha yada asist), alpayin Stoper Rüstünün kaleci,oldugu bir milli takim nerede Gençler. Ah su transfer sampiyonu ezikler kaç genci bitirdiler.

Ben ayrica Junun önünde Fatih,Simek, Gökdenizin, yattaranin olmasinin onun için sans olmadigini düsünenlere katilmiyorum.Bu takimin bir sol açiga ihtiyaci var ve izledigim kadariylada jun bu isi yapar.Lee seviyesinde her zaman bir yerli futbolcu bulunur.Yabanci aliyorsan yerli bulamadigin yere alacaksin.

Bu gün Milliyette bir haber çikti. Sözde Lee ye 2 yil daha uzatma teklif etmisiz seneyede ya Jun Ya Simek gidici imis. Simek gitmeyecegine göre, Jun gidici diyen bir haber.Dogru olduguna inanmiyorum ama Jun bizden gidip bir baska takimda basarili olursa.Hani Lange misali sizi bilemem ama bende acayip sinir yapacagi kesin.

Ayrica bir teknik direktör için basari takima ilk 11 de oynayacak düzeyde kattigi futbolcu ile ölçülmelidir.Ve basarili diyebilmek için senede en az 2 ya da 3 sayisi gereklidir.Trabzonspor için bakildiginda ilk 11 e yedek olarak duran, Adem, Ibrahim, Jun, Ufukhan, Mehmet YILMAZ, Feridun, Özgür, Tayfun var bakalim hoca bunlarin kaçini ilk 11 de oynar seviyeye getirecek.
                    Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Arkadaslar konuyla ilgisi yok ama buraya herkesin ugradigini düsünerek bu yaziyi yaziyorum bilmem farkettinizmi ama Cemreyi Yasatalim diye bir topic var Lütfen görmeyenler veya bilmeyenler için burdan tekrar hatirlatmak istiyorum o topike bir ugrayin ve elimizden ne geliyorsa küçük büyük farketmez bir yardim yapalim.Bugün Cemreyi yasatalim kampanyasinda verilen telefonlardan birini aradim ve adam o kadar dua ettiki gözlerim yasardi orda bizden bir umut bekleyen bir can var lütfen sahip çikalim bugün ona yarin bize.Ben inaniyorumki o yaptigimiz liste uzayacak ve TRABZONSPOR taraftari ne kadar yardim sever oldugunu birkez daha kanitlayacak, birin üçün hesabini yapmadan o kardesimizi amansiz hastaligindan kurtaricaz insallah.

Son olarak buraya yazdigim için çok özürdilerim sirf amacim buranin biraz daha çok ragbet görmesi ve sesimizin duyurulmasi affiniza siginarak simdiden yapacaginiz yardimlar için tesekkür ediyorum

SAYGILARIMLA.

İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• cemre yi yasatalim ne olursa 1olsun
                        22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• -Edit-

Buraya ekledigim haberle ilgili, Serbest Kürsü'de Kurtlar Vadisi adli topic oldugundan, düzültme geregi duydum. Haberi merak eden arkadaslar varsa, ilgili topicten okuyabilirler. Edited by: kutoz

Yorum

• kutoz

bir açiklamada bulunmak istiyorum.

bu dizi ile ilgili topic serbest kürsüde bulunmaktadir.

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

kutoz

bir açiklamada bulunmak istiyorum.

bu dizi ile ilgili topic serbest kürsüde bulunmaktadir.

Arkadaslar ben bu basligi açarken son dakika(genel) diye açtim yani sadece spor degil benzer son dakika haberleri de burda olabilir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Aslinda serbest kürsüye de bakmistim. Sanirim gözden kaçti. Neyse, heyecanima verin bu seferlik, olmaz mi. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Yükleniyor...
                                X