Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi

jun artik git yaaaaaaaaaaaaaaaaa[img]smileys/smiley19.gif[/img]

bencede ama kiralik[img]smileys/smiley4.gif[/img]
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi
      dil ilevarlik arasina adam gibi artik kimsenin ne oldugunu ve nasil olundugunubilmedigi terimler girmez sevgili coach.senin adamdemen nedir? adam kelimesi bazen siradan bir zamirin yerini alir farkinda misin?Jun zaten buraya gelmedengökyüzüne kaydini yaptirmis bir futbocuydu. iki gol kaçirinca, zamaninda samsundan kurtarici olarak gelen 'el numero 10' Mehmet Yilmaz'a çevirdik onu.

ne anlatiyon hocam sen ne dili ne zamiri ne varligi ???

adami ne zaman izlesem miyminti miyminti duruyo sahanin bi kenarinda ve her ne hikmetse önce jun çikiyor idman sahasindan,topçu biraz bagirir,seslenir ,top ister , kavga eder , sakalasir vs...vs...

bu miyminti hareketleri hiç hosuma gitmiyor bu nasil topçu böyle...ayrica gol olayina felan hiç deginmedim farkindaysan.
      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Peki tekrar yazayim o zaman. Fenerbahçe taraftarligini sadece tahmin ettim çünkü tv ve gazete yazilarinda ne zaman Fb'nin bir üçkagitçiligi olsa araya girip baska yanlislarla bunlari örtmeye çalisir. Geçenlerde nasil olur derbilerde tansiyon olsun gerlim olsun dedi basimiza tas yaginca küfürler yaginca is üstüne yikilmasin diye gerilim olsun da bunlar olmasin diye çevirdi lafi. Dikkat et Fener elle gol atti de ne diyecek biliyormusun ee Maradona da atti diyecek. Yani benim kanimca Fb kulübünü hakli haksiz savunan birisi.

Diger yandan sen benim yazdiklarimi bla bla diye okursan daha benle çok tartismaya girersin. Hem daha yeni üye olmussun neden millete saldirip duruyorsun? Bence biraz daha bilgilen insanlari elestirmeden önce
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "bu miyminti hareketleri hiç hosuma gitmiyor bu nasil topçu böyle...ayrica gol olayina felan hiç deginmedim farkindaysan"

sol açigi aldigi 15er dakikalik sürelerde gol atamadi diye elestirmeyeceksin umarim.miymintiligi beni ilgilendirmez. adamin karakterinden, suskunlugundan, ses tonundan, kaskolununun uzunlugundanbanane. bilindik diyaloglara girmeye gerek yok. ben sparta prag ve çek milli takiminda jun'un nasi bir topçu oldugunu gördüm. oryantasyon sorunu kulübün sorunu biraz da.
          burdayim,
          sorunun cevabi içtigi yerde
          http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• "Diger yandan sen benim yazdiklarimi bla bla diye okursan daha benle çok tartismaya girersin. Hem daha yeni üye olmussun neden millete saldirip duruyorsun? Bence biraz daha bilgilen insanlari elestirmeden önce"

senin yazdiklarini grameri ekonomik kullanma adina bla ba diye alintilamisimdir travelair. yoksa hic ciddiye alip yanit da yazmayabilirdim. bilgi konusunda ise beni ziya dogan'a sorabilirsin. mehmet demirkol, sirf israrla aziz yildirim'a karsi oldugu için bile takdir etmeye deger. küçük laflardan büyük yargilara varmamanini dilerim.

hala hürmetler
            burdayim,

Yorum

• Ben de cin olmadan adam çarpma derim hürmetler benden
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• arkadaslar birakin allah askina tartismayi, son gelisen konular haberlerde millet sizin tartismanizi degil haber okumak istiyor.

özelden birbirinizi yiyebilirsiniz.

tesekkürler.
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Sanatik geldigimden beri kimseye saygisizlik bir kusur ettim mi? Herkes fikrini söylesin isterim ben. Ama bana saldiri olursa da pabucum pahalidir Her neyse dogru dedin arkadaslar kim birisinin yazisini bilip bilmeden elestirmek isterse özelden yapsin lütfen

Herkesten de bu yersiz tartisma için özür dilerim

Yorum

• benim çok eski bir haberi simdiki haberlere referans olsun diye alintilamamdan sonra basladi her sey. Travelair'in benimmehmet demirkol fikrimiasagilamaya çalismasini yadirgadim ve saygisizlik etmeden buna karsi koydum.hiç bir kötüleme ya da asagilama tonu içermeyen bir karsi koyma biçimiydi bu.travelair, bilgilen de gel" gibi küçümseyici tavirlari sürdürünce ne yapmam beklenir? ya da "benim pabucum pahalidir" gibi tehdidkar savunmayi gündeme getirirse? trabzonsporlu olusumuzdan baska bizi birbirimize baglayan ne var, lütfen bunun degerini bilelim.
                    burdayim,

Yorum

• konu adi: "Son Dakika Haberleri"

14 mesajdir ne haber var ne birsey..lütfen arkadaslar..
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• [img]smileys/smiley4.gif[/img]ula yeter da
                        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Lütfen ya [img]smileys/smiley36.gif[/img]Madem Ingilizce biliyorsun Bla bla ne durumda ne manaya gelir bilirsin. Gramer ekonomisi filan biraz hikaye. Diger laflarimi yazmissin?. "Yoksa seni ciddiye almaz yazi da yazmazdim" demen...Bence senin günün kötü geçmis millete laf atmak için yer ariyorsun. Neyse dostum görüyorsun birbirimizi kandirmayalim. Hem tehdit olarak gördügün sey de komik. Kendimi savunurum demektir o laf. Kurtlar Vadisi'nden gelip demedim yani [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Herneyse umarim artik her yazimi uzun uzadiya açiklamam gerekmez. Özelden yazalim dedik ama olmadi. Sen haklisin diyeyim baska çare yok herhalde...

Iyi geceler arkadaslar haber olsa araya kaynar artik yarin insallah [img]smileys/smiley36.gif[/img]herkese iyi aksamlar
                          Edited by: Travelair

Yorum

• BERMEK'IN LISTESINDE SÜRPRIZ BIR ISIM!..
                            17 Ocak 2006 20:48

Kaynak: www.maraton.com.tr

Futbol Federasyonunun 19 Ocak Persembe günü baslayacak olan Olaganüstü Genel Kurulu'nda, Federasyon Baskanligina aday olan Ayhan Bermek, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Baskani Ufuk Özerten ve Kayseri Erciyesspor Ikinci Baskani Dr. Erol Bedir'in listesinde oldugunu açikladi.

Bermek, genel kurulun yapilacagi Sheraton Oteli'nde gazetecilere yaptigi açiklamada, kisa bir sürede aday oldugunu belirterek, sunlari söyledi:

"Planimi, programimi hazirladim. Liderligim, yaptigim hizmetlerden tescillidir. Ciddiyim ve kararliyim. Adalet ilkesi ile hareket edecegiz. Hakemlerin çaldigi düdüklerin dogruluguna halk inandigi zaman adalet gelmis demektir. Disiplin kurulu ceza veriyor. O futbolcu ertesi gün antrenmana oynayacakmis gibi hazirlaniyor. Çünkü futbolun anayasasindan cezasi dönüyor. Böyle bir sey olmaz. Seçimde siyasetin ilgisi olduguna inanmiyorum. Polemiklere girmem."

Fatih Terim'in teknik direktörlügünün, tartisilamayacak kadar büyük oldugunu vurgulayan Ayhan Bermek, söyle konustu:

"Fatih terim ile 7 yil çalistim. Türkiye'nin yetistirdigi en büyük teknik adamdir. Türk futboluna hizmet eden herkesi listeme alirim. Su anki yönetimden bazi isimler de benimle seçime girebilir."

Bermek, daha sonra Merkez Hakem Kurulu (MHK) Baskani Ufuk Özerten ve Kayseri Erciyesspor Ikinci Baskani Dr. Erol Bedir'i yanina çagirarak, bu iki ismin listesinde oldugunu söyledi. Ayhan Bermek, ayrica Mehmet Baykam'in da listesinde yer aldigini bildirdi.

Su anki yasalligi tartisilir ( Kuraldisi seçim olaylari, açilan seçim iptal davasi) + rezalet hakem hatalarinin önüne geçemeyen Mhk baskani Ufuk Özerten, ve katilmasi muhtemel asbaskan Hasan Dogan.

Eee ne kaldi ki tu kaka dedigimiz bu yönetimden alinmadik? Yani Biçakçi mi idi suçlu? Sizin yorumunuza birakiyorum

Yorum

• Trabzonspor'da öfke dinmiyor !.. 2. Baskan Ibrahim Haciosmanoglu Radyospor'da sert açiklamalar yapti.. Bakan Sahin ve Hasan Dogan'i hedef alan Haciosmanoglu, "TFF'deki koltuklar stajyer koltugu degildir. Sabrimizi zorlamasinlar. Kulüp Baskanlari dik dursun" dedi..

17Ocak2006, 18:22

Trabzonspor Ikinci Baskani Ibrahim Haciosmanoglu Radyospor?da yayinlanan Bülent Yüksel Ile Imza programinda Federasyon seçimleri dolayisiyla sert açiklamalarda bulundu.

Haciosmanoglu, futbol dünyasindaki ??kaygan zemin?? yakistirmalarini yorumladi: "Insanlar ilkeleriyle yasamak, dik durmak zorunda. Ulu Önder Atatürk, ismini lider olarak dünya tarihine yazdirirken, durusu hep dikti. Insanlar hakkaniyet dogrultusunda, etkilenmeden yolunda ilerlemek zorunda. Bizim ömrümüz böyle geçti, böyle devam edecek."

TOP YUVARLAK DIYE BIZ DE BERABER YUVARLANMAMALIYIZ!
                              "Top yuvarlak bir top. Biz de bu yuvarlak topun etrafinda toplandik, ülkeye hizmet ediyoruz." diyen Haciosmanoglu, "Top yuvarlak diye bizde onla beraber yuvarlanmamaliyiz. Yani top hakkaniyet çerçevesinde nasil yuvarlanir onun çalismasini yapmaliyiz. Biz bu vesile ile yönetimiz, baskanimiz ve Trabzonspor camiasi olarak, tarihte yolunu bu ilkeleriyle almis bir toplumuz. Ben temenni ederdim ki, mevcut federasyon yönetim kurulu basina hiçbir olumsuzluk gelmeden yoluna devam etseydi, ama bu bilgi, beceri, birikim ve dik durma isidir." seklinde konustu.

OYNUYORLAR...
                              "Sizi birileri o göreve atiyorsa, orda basarili olma sansi yoktur. Görev verilmez alinir!" ifadelerini kullanan Trabzonspor ikinci baskani yönetim kurulunu yererken Levent Biçakçi?yi övdü. Saitoglu söyle konustu; "Görev alan arkadaslarin Türk futbolunu tasidiklari nokta ortadadir. Türk futbolu hem sportif manada hem de ahlaki manada hiç bu kadar dibe vurmamisti. Simdi bu sorumluluktan kaçip da hala Türk futboluna nasil yön verirz demek ikiyüzlülüktür. Insanlar önce sapkalarini önlerine koyup, dogru zamanda dogru yerde dogru isler yapmak zorundadir. Simdi bu dibe vurmus federasyonun yetkililerine bakiyorsunuz, bu dibe vurmus federasyonun olusmasinda arkadan destek olmus kisilere bakiyorsunuz, sanki uzaydan yeni gelmisler gibi futbolu kurtarma adina mücadele veriyor. Soruyorum; Levent Biçakçi miydi bu federasyonun yegane suçlusu? Cevabini da veriyorum; içlerinde en günahsiz olani Levent Biçakçi?ydi. O?nu zaten bulup, bu olusumun basina koydular. Bu olusumun aktörlerine bakiyorsunuz, güçlerini nereden aliyorlarsa, hala daha Türk Futbolunu nasil düzeltirizi oynuyorlar?

HASAN DOGAN?A: BU KOLTUK STAJYER KOLTUGU DEGIL!
                              Hasan Dogan?a sert elestiriler yönelten Ibrahim Haciosmanoglu, su ifadeleri kullandi;"O?nu hayretle izliyorum; burada siz ikinci, bir rivayete göre de birinci adamsiniz, son dönemde yasanan olumsuzluklarin yegane sorumlularimdan birisiniz, programlarda soru soran arkadaslar dahi kandisine bir muhalefet lideriymis gibi davraniyorlar. Bu insana, Türk futbolunun nasil bu hale geldigini soracaksiniz. Mali genel kurula seçimli genel kurul maddesini koyan bu arkadaslar, hakem kararlarinin Fenerbahçe lehine ve kasti verildigini beyan etmistir. Ama diyor ki ben bunu kameralar önünde deklare etmedim, yönetim kurulunda söyledim? Ben farki anlayamiyorum. Önemli olan adaletsizligin ortaya çikmasidir. Ve siz bundan sonra seçime gidiyorsaniz yapacak tek bir sey vardir: Bu isin basina geçtiniz basarisiz oldunuz! TFF Baskanligi ve yönetim kurulu üyelerinin oturdugu koltuk stajyer koltugu degildir. Stajyerlik yapacaksaniz da amatör ya da profesyonel, bir kulüpte görev alir, yükselirsiniz... Günes dogudan yükselir, batidan dogarsa orada bir felaket olacagini herkes bilmeli..."

BAKAN SAHIN?IN AÇIKLAMALARI YERSIZ
                              Haluk Ulusoy hakkinda bu tür iddialar vardiysa, teftis kurulu raporlari tekrar federasyona ulastiysa, bunlarin neden takibi yapilmadi, neden zamaninda isleme konulmadi? O zaman ben bu durumu ??Elimizde koz olarak bulunduralim, Ulusoy aday olursa bak elimde bu sopa var deriz?? seklinde algilarim. Sayin Bakan Türkiye Cumhuriti?ndeki tüm sahislarin, hepimizin bakanidir. Sahislar gelip geçici makamlar kalicidir. O makam biziz orada bizler temsil ediliyoruz. O makama kimsenin saygisizlik yapmaya hakki yok. Ama ben Sayin Bakan?in açiklamalarini, yersiz ve zamansiz buluyorum..

TRABZONSPOR CAMIASINI HAFIFE ALAN YANLIS YAPAR!
                              Bakan Sahin?in sampiyonluk Fenerbahçe?ye yakisir açiklamalarini da hatirlatan Haciosmanoglu, Trabzonspor?un hafife alinacak bir camia olmadiginin alatini çizdi. Haciosmanoglu sözlerine söyle devam etti:
                              "Sayin bakana sormak lazim o zaman. Tarafsiz olmasi gereken yegane kisi kendisi olmasi gerekirken, geçtigimiz senelerde iki güzide kulübümüz sampiyonluk yarisindayken, bu sampiyonlukta yarisan Trabzonspor?a iki dönemde gönüllerin sampiyonu ünvani verilirken ve Trabzonspor?un sampiyonluklari elinden alinirken tarafsiz olmasi gereken kisinin, ??Sampiyonluk Fenerbahçeye yakisiyor. Fenerbahçe bizi Sampiyonlar Ligi?nde daha iyi temsil eder?? deyip de Trabzonspor?un sampiyonlugunun elinden alindigi zamanla, simdiki zaman arasinda bir fark görmüyorum.

Bugün insanlar Trabzonspor camiasini hafife aliyorlarsa cok büyük yalis yapiyorlar demektir. Kim seçilirse seçilsin adaletin pesinde olacagiz. Birakin Trabzonspor alehinde karar vermeyi bir baska takim alehinede karar verilirse bunun atesle karsisinda olacagiz. Bizim için oradaki kisinin kimin adami oldugu da önemli degil. Art niyetli gelmiyorsa her türlü destegi veririz."

SABRIMIZI ZORLAMASINLAR!
                              Karanediz insaninin üzerine oyun oynamaya kimsenin cüreti ve hakki olmadigini vurgulayan Ibrahim Haciosmanoglu, "Birilerine hizmet için yola çikanlar varsa da bunlari önümüzdeki süreçte hayallerini kursaklarinda birakiriz! Hiç kimse Trabzonlu?nun sabrini bu kadar zorlamasin! Karadeniz?de sarp kayalar var, dalgalar o kayalara hergün vuruyor. O dalgalarin bir amaci var, kayalari asip Akdeniz?e inmek? Eger siz bu insanlarin sabrini zorlarsaniz, dalgalar kayalari asarsa kimse durduramaz, bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum!" seklinde sert ifadeler kullandi.

KULÜP BASKANLARINA: DIK DURUN!
                              Levent Biçakçi seçim ertelensin teklifini kabul etmemekle çok dogru yaptigini sözlerine ekleyen Trabzonspor Ikinci Baskani kulüplere de seslenerek ??Tek hakli benim, haksizlar altimdaki insanlardir bu tezgahi kuranlardir??dedi. Haciosmanoglu kulüp yöneticilerinden dik durmalarini isteyerek, aksi takdirde her zaman egilmeye mahkum olacaklari uyarisinda bulundu.

_________

Iste Yönetici Dedigin Böyle Olur.. Haciosmanoglu gayet güzel bir sekilde dogrulari dile getirmis..Helal Olsun

Yorum

• Kayseri takimlari Ayhan Bermek'le de kendilerini saglama almislar [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X