Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yapmayn ömeri riza ligin nerdeyse son sirasindaki bi takimda 4 gol atti mehmet yilmaz yillardir bizde kaç golü warrr.

ömer riza teknik ve bitiriciligi iyi gecen sene fenerbahceyi dagitmisti resmen

Yorum

• TCELL den gelen mesaja göre; jun konusunda erciyes ile ts anlasmis... erciyes yönetimi junu ikna etmeye çalisiyormus
      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Ömer Riza stil itibari ile Yunan/Bulgar futboluna benziyor. Hizli ve yipratici bir stili var. Hirsli olmasi avantaj. Teknik konusunda size katilamayacagim kumasi iyi bence tabiki Romario degil Diger yandan çok yararli bir oyuncu olacagini düsünüyorum asist olsun gol olsun ve defansi yipratmasi kontraataga kalkma olsun...
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi
          TCELL den gelen mesaja göre; jun konusunda erciyes ile ts anlasmis... erciyes yönetimi junu ikna etmeye çalisiyormus
          evet banada geldi lig tv den 10 dk once
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• kiralikmi ?
            İnsan ol evlat!

Yorum

• EVET

Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• gitsin belki piser
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Jun'u uzaktan takip etmektense , yakindan takip etmek iyi olur.

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• tomas cun'u erciyese vermek hata olur,avrupada bir takima vermeleri lazim,çünkü biz bazi takimlardan(örnek,kayseri,sivas vs)adam istiyoruz hemen havaya giriyorlar,rüyalarinda bile göremeyecekleri kadar para istiyorlar,
                    BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• Trabzonspor'a 3 yeni transfer müjdesi
                      Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, güçlü bir kadro olusturabilmek için çalistiklarini, bayramdan sonra iki veya üç futbolcuyu kadrolarina dahil edeceklerini söyledi.
                      11 Ocak 200621:52

Trabzonspor camiasi, geleneksel bayramlasma töreninde bir araya geldi. Bayramlasmaya evsahipligi yapan baskan Nuri Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri gelen misafirleri kabul ederek, güzel bir tablo olusturuldu.

Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlasma törenine Bayindirlik ve Iskan Bakani Faruk Nafiz Özak,Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri ve yetkili kurullar, Trabzonspor'da görev yapmis eski baskan ve yöneticiler, altyapi ve amatör branslarin antrenörleri ve sporcular, siyasi ve bürokratlarin yani sira çok sayida taraftar katildi.

Törende transferle ilgili gazetecilerin sorularini cevaplayan Baskan Albayrak, Trabzonspor'un iyi yolda oldugunu belirterek, bayramdan sonra takima iki üç futbolcu eklemek istediklerini söyledi.

Kisa zamanda iyi isler yaptiklarini belirten Albayrak, "20 günlük ekibiz. Kisa zamanda epey bir mesafe aldik. Içteki daginikligi toparladik diyebiliriz. Futbolcularla birlik ve beraberligi saglayip, hocamizin moral ve motivasyonunu düzelttik. Trabzonspor devre arasi iyi yolda. Transfer için görüstügümüz futbolcular var. Bayram sonrasi iki veya üç futbolcuyu transfer edip kadromuzu güçlü hale getirecegiz" diye konustu.

Cihan
                      BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• baskan bu isin saka si yok. bu is geçen önetimi de yedigi gibi sizide yer

akilli davranin bu isi fazla uzatmayin.
                        İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• bayramdan sonrayi bekleyecegiz yine
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Yaaaaw etme baskanim: Su kisa zamanda yaptigin iyi is neymis çok merak ettim[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Vahit hocanin daha dün yüzünden düsenler bin parçaymis hangi moral bu[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Iyi yolda oldugumuza dair dalaletin nedir[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Arti bayramdan sonraki üç transferi umutsuzluklada olsa bekliyoruz(sonradan transferi sezon sonuna biraktik demeyinde)

Dandik üç transfere diyecegim yok,eger transferden kastiniz buysa..........[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• bayramdan sonra derken ne kadar sonra?

baskankurnaz birinebenziyor. ucu açik, manasi genis ifadeler kullaniyor.

Yorum

• Bravo ben kaçirdim sen iyi yakalamissin,bir sonraki bayrama kadar her gün bize bayramdan sonra[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Yükleniyor...
                                X