Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coach tarafından gönderildi

mustafa,ali,ersen,güven daha önce bu futbolcularini ist takimlarina satan denizli insallah bize gelince ariza çikarmaz.

sevgili coach

Özgür'ü Denizlispor'dan almistik [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Güven'in ayagi kirildi Denizlispor'da su an

Denizlispor'dan Güven'i almak için Trabzonspor'un simdiden oyuncuyu kulube kazandirmak için çalismalar yapmali, ( soru isareti :ayni performansi sergiler mi[img]smileys/smiley5.gif[/img])Edited by: gerçekefsane
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
      İlk olarak coach tarafından gönderildi

mustafa,ali,ersen,güven daha önce bu futbolcularini ist takimlarina satan denizli insallah bize gelince ariza çikarmaz.

sevgili coach

Özgür'ü Denizlispor'dan almistik [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Güven'in ayagi kirildi Denizlispor'da su an

Denizlispor'dan Güven'i almak için Trabzonspor'un simdiden oyuncuyu kulube kazandirmak için çalismalar yapmali, ( soru isareti :ayni performansi sergiler mi[img]smileys/smiley5.gif[/img])

yanlis yazmisim,ben kargalardaki çagdas'i güven diye yazmisim.Kargalardaki çagdas denizliden gitmisdi dimi ?
      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• bize ömer riza gibi degilde mehmet yilmaz tipinde adam lazim ama mehmet olmasin da...

yinede iyi bir alternatif olabilir..

Yorum

• Çagdas, Yusuf da Denizlispor'da oynadilar. Yusuf yine Denizlispor'da

@ 61_dnc_TS
          Ömer Riza orta saha'da oynayabilen, süratli ve gol vuruslari M. yilmaz'dan iyidir

hiç düsünmeden Ömer Riza'ya evet derdim. yararli olabilecek bir oyuncudur. Orta sahaya'da alternatif olur. Edited by: gerçekefsane
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• bende ayni seyi dedim sayilir Edited by: 61_dnc_TS

Yorum

• Ömer Riza [img]smileys/smiley32.gif[/img]Sürati ve akilli vuruslari dikkat çeken bir oyuncu. Mehmet Yilmaz'in varolmayan hava hakimiyetine ragmen uzun boyuyla hedef santraforolarak kabullenilmesinianlayamayan biri olarak bu takasa çok ama çok sicak bakiyorum.
              BORDO MAVİ

Yorum

• hatta takas + para bile olabilir. ömer riza alt yapisi futbol bilgisi olan bir adam. arsenalin alt yapisinda oynamis. yaninda kaliteli oyuncu olnca denizlideki performansinin üstüne çok rahat çikar. insallah alinir

Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• olursa omer rizaya karsi mehmet hemen verilsin kafadan raziyim!
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• evet o haber 2 gündür var tv ve gazeteler yok ama transfer konusunda hiçbir resmi haber olmadii gibi bu konudada resmi bi haber yok.. anlamiyorum cikip taraftara saglikli bilgi ulastirmak bu kadar zormu ? bisey yapiyorlarmi bilinmez yapiyorlarsaaa neden saklaniyor..heralde beceriksizliklerini ölcmek icin... bu yönetimdede is bitirici bir adam yok bu cok belli.. diger takimlar 3 günde görüstüügü futbolcuyu aliyorlar yada irtibati kesiyorlar.. bizimkiler herhalde kara pazarlik yapiyorki uzun uzadiya uzuyor isler.. bizim sabrimiz olmadiginin yönetimce bilinmesi gerekiyor madem biseyler yapamiyosunuz en azindan dogru bi aciklama yapin yaa
                    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Jun, Kayseri Erciyesspor yolunda !

Kayseri Erciyesspor Kulübü İkinci Başkanı Erol Bedir, Çek forvet Tomas
                      Jun'u kiralık oynatabilmek için Trabzonspor Kulübü ile anlaşmaya
                      vardıklarını, futbolcu ile de görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

11Ocak2006, 15:19

Bedir, yaptığı
                      açıklamada, yabancı forvet arayışları doğrultusunda, Trabzonspor'un
                      sezon başında Sparta Prag'tan transfer ettiği Tomas Jun ile yakından
                      ilgilendiklerini kaydetti.

Takımlarına katkı sağlayacaklarına inandıkları Jun'u, kiralık
                      oynatabilmek amacıyla Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile görüştüğünü
                      ifade eden Bedir, şunları söyledi: ''Önceden beri iyi ilişkiler
                      içerisinde olduğumuz Trabzonspor yönetimi ile görüşmelerimiz olumlu
                      geçti. Sayın Albayrak, Jun'u kiralık olarak verebileceklerini bize
                      söyledi. Prensip anlaşmasının ardından futbolcu ile temaslarımız
                      başladı. Görüşmelerimizde herhangi bir sorun çıkmazsa Tomas Jun, ikinci
                      yarıda Erciyesspor formasını giyecek.'' Erol Bedir, bayram tatili
                      nedeniyle görüşmelerden tam bir verim alınamadığını, en kısa sürede
                      konuyu netleştireceklerini bildirdi.
                      (ajansspor.com)

Yorum

• Gitsin em Türkiyeye alisir

Yorum

• Herkese dagitalim futbolcularimiziDagitalim da umarim gelen gideni aratmaz.Bindik bir alamete gidiyoz...

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sayet yönetimin yabanci transfer gibi bir düsüncesi varsa ki zannetmiyorum.Kiralik en mantiklisi .......Ömer rizaya gelince Mehmetle onu kafa kafaya vereceklerini zannetmiyorum,üste parada versek zor.....!

Yorum

• Mehmet Yilmaz'i da küçümsemeyelim arkadaslar. Hava toplarinda etkili ve rakip defansi dagitan özelligi var. Ömer Riza'dan hiç de asagi kalmaz. Yalnizca motivasyon problemi var
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• külünkoglu taktin sende bana arkadasim nedir sürekli uyari uyari yaaa...
                                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X