Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Sen, Yildirim'i bombaladi!
    04 Ocak 2006 11:26

Eski baskanlardan Ali Sen, Avrupa?daki basarisizligin Daum?dan degil, Aziz Yildirim?dan kaynaklandigini iddia etti.

?Basari ve basarisizliktan baskan sorumludur'' diyen Sen, söyle konustu: ?Aziz Yildirim Fenerbahçe?yi Türkiye?de çok farkli bir yere getirdi, çok iyi baskanlik yapiyor. Fakat Avrupa?da hiç yok. Basarisizligi tecrübe eksikligine baglamak yanlis. Çünkü Fenerbahçe?nin 100 yillik tecrübesi var.

Taraftar büyük basarilar bekliyor. Ama kafamda, ?Bu sene basarili olamayanlar, bunu seneye nasil basaracak? diye büyük bir soru isareti var. Basari için vizyon lazim, ?Avrupa sampiyonlugunu getirecegim? diyecek baskan lazim.'' Sen, Yildirim ve Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu arasindaki olaylarla ilgili ise, ?Ortada Yildirim imparatorlugu yok, sadece Fenerbahçe imparatorlugu var. Fenerbahçe?de kimse ilelebet kalmaz. Yildirim?in da öyle bir sey istedigini sanmiyorum. Istese de biz izin vermeyiz. Taraftari ile çatisan bir baskanin iyi baskanlik yapmasi mümkün degil. Onun için çok çabuk ve taraftarin hepsiyle kucaklassin'' görüsünü dile getirdi.
    Bu haber 296 defa okundu
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
      İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi
      ayni zamanda da dunyanin en erken sakatlanan futbolcusu

hiç fitik ya da menisküs oldun mu?

o halde yürümek bile zorken adam maçlara çikti,niye,seni beni memnun edecek diye...

üstat çok güzel toparladin,ayrica eziklere 2.golü atti zaman "sizin için"diyebagirdini duydum,,

ben Fatih Tekke bizim icin atmadi ya da inatina sakatlandi demiyorum ki.. Türkçe iste lastik gibi dil cek nere cekersen herkes istedigi yere cekiyor.. halada sözümün arkasindayim dünyanin en cok ve cabuk sakatlanan oyuncusudur...
      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi

Neden güzel olan bir seyden sonra hep kötü yanini vururz ortaya daha güzel olan seyi yasamadan.
        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Mavi Bayrak Fenerbahçe'nin

Futbol Federasyonu'nun, Spor Toto Teskilati'nin isbirligiyle uyguladigi ''Mavi Bayrak'' projesinde, Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasinda ödülü Fenerbahçe kazandi..

Futbolda siddeti ve düzensizligi önlemek amaciyla uygulamaya konulan ''Mavi Bayrak'' projesi kapsaminda ödül kazanan kulüpler açiklandi. Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasinda ödül Fenerbahçe'nin olurken, Ikinci Lig (A) Kategorisi'nin 15. hafta ödülünü Istanbulspor aldi.

Arkadaslar bakin siddeti ve düzensizligi önlemek amaciyla verilen mavi bayrak 15. haftada Fenerbahçe'ye nasil gitti?

15. hafta Fenerbahçe-Trabzonspor maçi Fenerbahçe taraftarinin taskinliklari, küfürler, Baskanimizin kafasina yagan taslar, yardimci antrenörümüzün kafasini yaran taslar ve daha önce örnekleri vesilesiyle saha kapatma cezasinin son derece dogal oldugu bir karsilasmadan sonra verilen 55bin Ytl para cezasi. Lanet olsun insanlarin haklarini yiyenlere!
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• evet çamur atilacak ya ...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ne alakasi var anlamadim,trabzonspor'un kalecisini tanimayan adama trabzonspor hakkinda haber yaz diyorlar adamda bunlari yaziyor,ismi geçenlerden sadace simak takimda kalicaklar arasinda digerleri zaten kendine takim arayan sporcularimiz.

ayrica geçen hafta yine stadyumda bilgin gökberk yarumlari vardi ama artik bu adami kizmiyorum neden,,,

erdogan aricaadami koltuga oturturmus ligdeki 18 takimi bu futbol özürlüsüne soruyor,adam bagriyo bas bas ben cinconluyum diye sorucaksan o takimi sor,bu adama tutar trabzonspor'u sorarsan hata yaparsin erdogan arica ve sordu...

bilgin cahili ne cavap verdi biliyormusunuz; fatih tekke'nin türübünlerle sorunu varmis attigi gole sevinemiyormus da musda mus,,,

buna cehalet be kardesim hiçbisey bilmiyorsan susda adam sansinlar demis atalarimiz.....

SUS ARTIK FUTBOL CAHILI BILGIN GÖKBERK
              Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• helal olsun büyük kaptana umarim en kisa zamanda iyilesir
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi
                  İlk olarak coach tarafından gönderildi
                  İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi

hiç fitik ya da menisküs oldun mu?

o halde yürümek bile zorken adam maçlara çikti,niye,seni beni memnun edecek diye...

üstat çok güzel toparladin,ayrica eziklere 2.golü atti zaman "sizin için"diyebagirdini duydum,,

ben Fatih Tekke bizim icin atmadi ya da inatina sakatlandi demiyorum ki.. Türkçe iste lastik gibi dil cek nere cekersen herkes istedigi yere cekiyor.. halada sözümün arkasindayim dünyanin en cok ve cabuk sakatlanan oyuncusudur...

tamam çok sakatlaniyodur dogrudur.bizim bu yoruma tepki vermemizin sebebi,antremani yarida biraktigi zaman çalismamak için numara yapiyor tarzinda düsünenlere kizmamiz.Adam vücudunda saglam yer olmadan maça çikiyor,antremani yarida birakinca ''fatih yatmayi seviyor'' oluyo.Fatih'in maçlara çikabilmesi mucize bundan bahseden yok...Edited by: oflee61
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]fatih sana helal [img]smileys/smiley32.gif[/img]

22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Trabzon'da Fatih soku

Trabzonspor'un yildiz futbolcusunun sag dizinde dis menisküs tespit edildi. Bugün ameliyat olacak olan Fatih'in uzun süre sahalardan uzak kalmasi bekleniyor.

Kirmizi alarm

Fatih Tekke'ye menisküs teshisi kondu. Yönetim forvet transferi için alarm verdi.

FATIH EN AZ 2 AY YOK!
                      Trabzonspor'da talihsizlikler bitmiyor. Dün sabah antrenmaninda agrilari artan Fatih Tekke'nin MR'indan kara haber çikti: Teshis sag dizinde dis menisküs.

LAZAROV LISTEDE
                      Fatih'in sakatligi yönetimi transfer için harekete geçirdi. Savunma oyuncusu Vitakiç ile görüsmeler sürerken forvete önerilen üç isim için yönetici Ibrahim Haciosmanoglu, Fransa'ya gidiyor. Gaziantepli Lazarov da listeye alindi.

FATIH, 2. EN SKORER
                      Bu arada IFFHS Uluslararasi Futbol Istatistikleri Birligi'- ne göre, Fatih Tekke, 2005 yilinda attigi 31 golle dünyanin 2. en skorer oyuncusu. Alex'in 20. oldugu siralamada birinciligi Gamba Osaka'da oynayan Brezilyali Aroujo aldi
                      22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• idman sonrasi fatihin fotosu

Yorum

• I LOVE YOU FATIH TEKKEEE OOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOO

I LOVE YOU FATIH TEKKE OOOOOOOOOOOOOOO

ISTERSEN HIC OYNAMA OOOOOOOOOOOOOOOOOO

YINEDE

I LOVE YOU FATIH TEKKE OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                          en buyuk TRABZONSPOR o kadar

Yorum

• ya fatihin kaçinci ameliyati ooldu bu

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Fatih dünyanin en iyi 2. golcüsü oldu

04 Ocak 2006 09:50

Trabzonspor'un yildizi Fatih Tekke, geçen sezon attigi 31 gol ile Dünya Futbol Istatistikleri Federasyonu'nun ?Dünyanin en iyi golcüleri? siralamasinda ikinci oldu.

Türkiye Süper Ligi'nde geçen sezon basarili bir grafik çizen Fatih Tekke 34 maçta 31 gol kaydetti. Trabzonspor'da forvet oynayan Fatih Tekke, bu basarisiyla ?Dünyanin en iyi golcüleri listesi?nde ikinci siraya oturdu.

Dünya Futbol Istatistikleri Federasyonu'un yaptigi arastirmada birinci sirayi 33 maçta 33 gol atan Japonya'nin Gamba Osaka Takimi'nda forma giyen Brezilyali Cl?merson de Ara£jo Soares aldi.

Arastirmada, 2005 yilinda dünyanin en iyi liglerinde forma giyen futbolcularin sadece 55 tanesinin 20 golü astigi belirtildi. Bunlarin 26 tanesinin Güney Amerika Ligleri'nde 25'nin Avrupa, 4 tanesinin ise Afrika Kitasi'ndan çiktigi açiklandi.

Dünyanin en iyi golcüleri siralamasinda 55 golü asan futbolcularin 8'i Brezilyali, 5'i Arjantinli, 5'i, Silili, 4'ü Italyan, 3'ü de Bulgar ve Kolombiyalilar'dan olustu.

aksama spor haberlerini izleyelim arkadaslar bakalim kaç tanesi bundan bahsedecek????????
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• geçmis olsun kaptan..
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Yükleniyor...
                                X