Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet arkadaslar yeni bir yönetimle daha gökyüzüne bakiyoruz hep beraber yildiz aramak için[img]smileys/smiley5.gif[/img]
    Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
    Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
    WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Az önce Ligtv Trabzon muhabiri Can KARYAGDI Fatih AKYEL'le bi telefon görüsmesi yapmis. Fatih'in bi pürüzü varmis vede bu pürüz Istanbul'dan önemli bi teklif varmis ama sahsiyet Istanbul'dan uzak, Trabzon'da kendini tamamiyle futbola vermek istiyormus. Ayrica bizde Türkiye'nin büyük kulüplerinden biriymisiz. Uzun lafin kisasi ha bu kisiliksiz herif su an Trabzon'dan gel haberi bekliyormus [img]smileys/smiley7.gif[/img]Eerite köpee bu formayi giydireceklerse yaziklar olsun derim yönetime. Ilk icraat, dakka1 gol 1 [img]smileys/smiley7.gif[/img]Bravo!!! Ayrica Emre ASIK ilede anlasmisiz fakat Vahid Hoca Emre'nin hazir olmadii gerekçesiyle istememis.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• acaba yildiz kavrami onlarca nasi bir kavram (trabzon transfer komitesi)
        22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Fatih Akyelin gelmesi halinde, ilk antrenmanda, olmadi ilk macta tribünden toplu halde yuhlanarak, gitmesi siddetle istenmelidir...

Ne olursa olsun...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          Bir lokma ekmege, bir yudum su içmeye

Yine de sükretmeye, raziysan gel benimle!..

Yorum

• bu sayitoglumudur nedir..eger böyle adamlar alirsalarki hala yalandir
            diye icimi ferah tutmaya calisiyorum o zaman bu yönetime zerre kadar
            güvenim kalmaz.insallah özkan hocayi aramayizki ben suan sanki arar
            gibi oluyorum.onun gökteki yildizlari bile güzel parliyor[img]smileys/smiley19.gif[/img]
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• benim duyduguma göre fatihin lafi söyleymis:

eger bunu dediyse ve biz trabzonlu olarak onu kabul ediyorsak
              yaziklar olsun bize, yaziklar olsun yönetime.

trabzon formasini giyse bile bu sözü karsisinda ben onu mümkün degil destekliyemem. [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Edited by: Berat Tekke

Yorum

• Aman hocam ne yaptin o kadar da degil... Katil mi edicen bizi...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• benim duyumlarima göre böyle bir laf cikmis agzindan

daha iyi bilen biri varsa yazsin lütfen......

Yorum

• Eger öyle bise dediyse ki UMARIM DEMEMISTIR

O STADI BASINA YIKARLAR hiiiiçççç merak etmeyin.

Adami zorla futbolcu katili yapacaklar.

Kardes nerden çikardin bu lafi anlamadim wallaha.
                    MİMOZA

Yorum

• benim duyduguma göre fatihin lafi söyleymis:

ne simdi bu!

gormuyor musun burda insanlar ona karsi yeteri kadar tepki veriyorlar birde muhafazakar insanlari busekilde galeyana getirmenin manasi ne simdi!

var mi boyle bir sey! futbolla alakasi ne nerdne duydun ..

Edited by: Berat Tekke

Yorum

• öyle bisey diyemez demis olsaydi simdiye çoktan infaz edilmisti insanlarin hassas noktalarina deginme bence arkadasim. zaten pazar günü herkesin huzuru kaçti denizi bulandirmanin manasi yok.
                        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi

benim duyduguma göre fatihin lafi söyleymis:

ne simdi bu!

gormuyor musun burda insanlar ona karsi yeteri kadar tepki veriyorlar birde muhafazakar insanlari busekilde galeyana getirmenin manasi ne simdi!

var mi boyle bir sey! futbolla alakasi ne nerdne duydun ..

Arkadasim tamam tepkinde haklisin ama hiçbir haklilik bi insana "PES PARA ETMEZ INSAn" deme hakkini wermiyo.Kaldi ki sen medeniyetin önde oldugu bi ülkeden ALMANYA dan yazmissin.

Yakismamis çok ama çok ayip etmissin.Bence KENDINE YAKISANI yapip o mesaji düzeltmelisin.SANA DA BU YAKISIR.Edited by: Berat Tekke
                          MİMOZA

Yorum

• hahahaha inanmayin bu habere hepsi yalan. sag bek´de hic sorunumuz yok.
                            Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• MAIL info@trabzonspor.org.tr

Kesinlikle Kabalasmadan Küfür Etmeden TEPKIMIZI GÖSTERELIM
                              Böyle Bir Transferin Olmasini Birak Konusulmasinin Bile Taraftari Rahatsiz Ettigi Anlasilsin
                              22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Adminler lütfen bu erdi-61 denen kisinin yazdigini düzeltsin, sinirimi bozuyor...
                                Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Yükleniyor...
                                X