evet arkadaslar yeni bir yönetimle daha gökyüzüne bakiyoruz hep beraber yildiz aramak için[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
-
Az önce Ligtv Trabzon muhabiri Can KARYAGDI Fatih AKYEL'le bi telefon görüsmesi yapmis. Fatih'in bi pürüzü varmis vede bu pürüz Istanbul'dan önemli bi teklif varmis ama sahsiyet Istanbul'dan uzak, Trabzon'da kendini tamamiyle futbola vermek istiyormus. Ayrica bizde Türkiye'nin büyük kulüplerinden biriymisiz. Uzun lafin kisasi ha bu kisiliksiz herif su an Trabzon'dan gel haberi bekliyormus [img]smileys/smiley7.gif[/img]Eerite köpee bu formayi giydireceklerse yaziklar olsun derim yönetime. Ilk icraat, dakka1 gol 1 [img]smileys/smiley7.gif[/img]Bravo!!! Ayrica Emre ASIK ilede anlasmisiz fakat Vahid Hoca Emre'nin hazir olmadii gerekçesiyle istememis.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Fatih Akyelin gelmesi halinde, ilk antrenmanda, olmadi ilk macta tribünden toplu halde yuhlanarak, gitmesi siddetle istenmelidir...
Ne olursa olsun...[img]smileys/smiley7.gif[/img]Bir lokma ekmege, bir yudum su içmeye
Yine de sükretmeye, raziysan gel benimle!..
Yorum
-
bu sayitoglumudur nedir..eger böyle adamlar alirsalarki hala yalandir
diye icimi ferah tutmaya calisiyorum o zaman bu yönetime zerre kadar
güvenim kalmaz.insallah özkan hocayi aramayizki ben suan sanki arar
gibi oluyorum.onun gökteki yildizlari bile güzel parliyor[img]smileys/smiley19.gif[/img]
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
erdi-61
benim duyduguma göre fatihin lafi söyleymis:
eger bunu dediyse ve biz trabzonlu olarak onu kabul ediyorsak
yaziklar olsun bize, yaziklar olsun yönetime.
trabzon formasini giyse bile bu sözü karsisinda ben onu mümkün degil destekliyemem. [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Edited by: Berat Tekke
Yorum
-
öyle bisey diyemez demis olsaydi simdiye çoktan infaz edilmisti insanlarin hassas noktalarina deginme bence arkadasim. zaten pazar günü herkesin huzuru kaçti denizi bulandirmanin manasi yok.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi
benim duyduguma göre fatihin lafi söyleymis:
ne simdi bu!
gormuyor musun burda insanlar ona karsi yeteri kadar tepki veriyorlar birde muhafazakar insanlari busekilde galeyana getirmenin manasi ne simdi!
var mi boyle bir sey! futbolla alakasi ne nerdne duydun ..
Arkadasim tamam tepkinde haklisin ama hiçbir haklilik bi insana "PES PARA ETMEZ INSAn" deme hakkini wermiyo.Kaldi ki sen medeniyetin önde oldugu bi ülkeden ALMANYA dan yazmissin.
Yakismamis çok ama çok ayip etmissin.Bence KENDINE YAKISANI yapip o mesaji düzeltmelisin.SANA DA BU YAKISIR.Edited by: Berat TekkeMİMOZA
Yorum
Yorum