Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2005- 2006 Sezonu Açilisi 20 Temmuz?da...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

2005- 2006 Sezonu Açilisi 20 Temmuz?da...

Açilis Maçi Dinamo Batum?la
    Trabzonspor 2005-06 sezon açilisini 20 Temmuz Çarsamba günü yapacak. Hüseyin Avni Aker Stadyumu?ndan yapilacak olan açilista, Gürcistan'in Dinamo Batum takimiyla hazirlik maçi oynanacak.

Dinamo Batum?u taniyalim

Dinamo Batum takimi ligi 39 puanla 8. sirada tamamladi. 36 karsilasmada, 9 galibiyeti, 15 maglubiyeti ve 12 beraberligi var. Rakip filelere 35 gol atan Gürcistan ekibi, kalesinde ise 33 gol gördü.
    Edited by: Emorfo
    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

bilgilerin için saol insallah bu açilis hayirli olurda sampiyonluk yolunda ilk adim hayirli sekilde atilir...
    zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

kaynak:trabzonhaber
      Trabzonspor'un 20 Temmuz'da yapilacak sezon açilisinda Gürcistan'in Dinamo Batum takimiyla karsilasacagi ögrenildi. Maçtan önce Fuat Saka, Volkan Konak, Rafet El Roman ve Ibrahim Can gibi isimlerin konser verecegi bildirildi. Bu arada açilis maçini Schalke ile oynamayi planlayan Bordo - Mavililer, Alman kulübünün yogun programi nedeniyle hedefine ulasamadi. Schalke Kulübü, devre arasinda Trabzonspor ile özel maç yapmak için sözlesti.
      [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

bence soyle guzel bi takimla yapsaydik Almanyadan Schalke B.Dortmund vs vs ...
        Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
        Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

yeni sezonun alemin kralina ve onu can-i gönülden destekleyen bizlere hayirlara vesile olmasi dilegiyle.gönlümüz 2005-2006 sezonundatrabzonumuzu sampiyon görmekten yanadir.
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

bece herkes 20 temmuzda Trabzon'da, Trabzonsporumuzun yaninda olmalidir. Stadyumu karnaval alanina çevirip ne kadar büyük oldugumuzu birkez daha tüm Türkiye'nin gözleri önüne sermeliyiz...
            Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

INSALLAH bu sezonki açilis tarftara yönetime takima hayirli ugurlu olmasini ve sezonu sampiyon olarak bitirmeyi temenni ediyorum.... [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]
              y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

Biz organizasyon yapacak miyiz maç için?
                \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

hallederiz koçum [img]smileys/smiley17.gif[/img]gelmeye meraklisin tabi [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

hepimiz için hayirli olur insaalah
                    GILIMALI

Yorum

daha disli bir takim bulunmaliydi[img]smileys/smiley5.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Oradayim ins.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        keyif adamı ..

Yorum

@yattara11

organizasyon olmasa bile beraber gidelim!!
                          \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

Yarin Trabzona hareket ediyorum... Insallah 20 Temmuzda tribündeki yerimi alarak sampiyonu var gücümle destekleyecegim...
                            HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

p.tesi sabah uçagiyla ordayip hepimiz açilista olalim [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                              X