Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

??TSira?? Tribün Çalismalari

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eddy tarafından gönderildi
    mission sence oraya doldurabilirler mi???

doldururlar tabiki cilgin sultan bunlar [img]smileys/smiley4.gif[/img]

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Beyler kale arkasiyla ilgili yorum yapmayiniz lütfen kale arkasindan maç izlenmiyormus8ben hiç izlemedim de)ablam(sevgi) kale arkasin da maç izlemiyorsa vardir bir bildigi..

''TS_ilverTS_wan'' güzel sloganlar belirmeye basladi iyi gidiyorsun.Insallah digerlerinin yardimiyla daha iyisi çikacaktir.
      Oy Dereler Dereler Neler Bilirim Neler...
      TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• Tirabzon sitadina gelir oturur kizlar

Bilmeyen de zanneder gökten indi yildizlar

) kendimiz uyduramiyoruz bari uyarlama yapalim...
        [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi

Tirabzon sitadina gelir oturur kizlar

Bilmeyen de zanneder gökten indi yildizlar

) kendimiz uyduramiyoruz bari uyarlama yapalim...
          [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• muhgushauahushssuhssuhauahsusha7uahsu

Yorum

• ya sayin tribünün sultanlari [img]smileys/smiley2.gif[/img] size bi tavsiyem var...hatta tavsiye degil istek:sakin femin-istdegil,femi-ts tarzi bir slogan yada pankart hazirlayip stada asmayin valla herkes bizle dalga geçer açik söylüyorum makara konusu oluruz...
              Tek yildiz,tek büyük...
              Oflu...

Yorum

• hadi siz bayansiniz bisey demezler ama bizimle acayip dalga geçilir...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                Tek yildiz,tek büyük...
                Oflu...

Yorum

• İlk olarak TS_ilverTS_wan tarafından gönderildi

NEFRET NEDIR,KÜFÜR NEDIR, TERÖR NEDIR BILMEYIZ,
                  SAMPIYONLUK YEMINI ETTIK, ASLA GERI DÖNMEYIZ,
                  FEMIN-IST DEGIL FEMIN-TS KADIN ERKEK BÖLMEYIZ,
                  OMUZ OMUZA TRABZONUM BIZDE TRIBÜNDEYIZ!

ben de bunu begendim aslinda, ancak böyle bir sey olursa ismimiz çok geri planda kalir. 2 pankart olmasi gerekir. 1.si Tribünün Susltanlari digeri de bu olup altta ismimizi yazabiliriz yine. Femin-ist yerine femin-ts diyerek bölücü olmadigimizi vurgulamasi da güzel bence, yanlis mi anlasildi acaba ?

Yorum

• kale arkasinda olmamiz mümkün degil tabii ki, o kismi çilginlar oldukça iyi idare ediyorlar, senlik yeri gibi. biz nerede olursak olalim pankartlarimizin her zaman ayniyerine asilabilmesi lazim.bizler genelde maraton da oluyoruz ancak her maçta da kalabalik bir sekilde bir arada olamiyoruz maalesef. maratonda da biletler numarali oldu zaten [img]smileys/smiley5.gif[/img]

pankartlarin altina bordomavi.net yazilmasi da unutulmamali.

Yorum

• Femin'in anlami nedir???
                      keyif adamı ..

Yorum

• FEMIN fransizca kadin anlamina gelir vefeminist kadindan yana anlami tasir.

okumadin galiba ama bi daha yazalim arkadasimiz bi önceki sayfada yazmisti anlamini[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        Somewhere along in the bitterness..

Yorum

• kac saattir kafa patlattim bulamadim yok mu ya aramizda bi sair kardes [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak Eddy tarafından gönderildi
                            ya sayin tribünün sultanlari [img]smileys/smiley2.gif[/img] size bi tavsiyem var...hatta tavsiye degil istek:sakin femin-istdegil,femi-ts tarzi bir slogan yada pankart hazirlayip stada asmayin valla herkes bizle dalga geçer açik söylüyorum makara konusu oluruz...

ben karismiyorum artik, bazi arkadaslar ya olayin inceligini anlamiyorlar ya da çok ince düsünüyorlar, neyin dalgasi geçilecekse? örneklerse hakliymis diyebiliriz belki daha faydali bir elestiri olur.

Bende merakla heyecanla çok güzel fikirler bekliyorum, böyle arada takip edip okumak daha keyifli olacak sanirim.
                            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• olmaz hayir sensiz burasi fis çeker .... ciddiyim..
                              zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• Ölümüne seninleyiz.
                                Karda yagmurda, zorda
                                Her zaman ve her yerde.
                                Bizi durduramazlar.

Tribünün Sultanlari..
                                hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X