Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi | Play-Off 1. Maç | Liverpool 1 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool Ülkü Ocakları maça gelecek mi beyler haberi olan ?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLennon reyiz otobüs kaldırıyo phlisinden
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim kendini kanıtlamana gerek yok dalga geçiyorlar seninle..ola çocuktan özür dileyin hemen
Yorum
-
İlk olarak oflu oguzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben zaten onların seviyesine çıkmaya çalışıyorum.ama onların çoçukların seviyesine inmelerine gerek yok.(Akıl yaşları çoçuklardan yüksekse tabi)"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar biz de Danimarka'dan gelecez Nobrainli arkadaşlarla, eğer Liverpool Ülkü Ocakları orda ise tedbirli gelelim diye sordum. Sağolun bilgiler içindedelerine selamlarımı ilet bari
Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNobrain'den mi kalkıcak?ben bi girdim bi daha zor çıktım ordan
Kapanmıyo kahrolası şey
Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOooo Oğuzhan'dan feci posta
Oğuzhan gider yapıyor
Yorum
-
İlk olarak oflu oguzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla gider rahatsız edermi ? Etse bile fark eder mi. ?Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak ertugrults tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledalga geçme be renkdasdedelerine selamlarımı ilet bari
perdere la trebisonda
@miractopal
Yorum
-
İlk olarak oflu oguzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla gider rahatsız edermi ? Etse bile fark eder mi. ?ee sonra
Yorum
Yorum