Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi | Play-Off 1. Maç | Liverpool 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Liverpool Ülkü Ocakları maça gelecek mi beyler haberi olan ?
    Kim ?

CcC üşüyoruz stivin reyiz CcC

Yorum

• Yarin ki maci hangi kanal vericek
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Liverpool Ülkü Ocakları maça gelecek mi beyler haberi olan ?
        Lennon reyiz otobüs kaldırıyo phlisinden
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lennon reyiz otobüs kaldırıyo phlisinden
          Nobrain'den mi kalkıcak?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeşim kendini kanıtlamana gerek yok dalga geçiyorlar seninle..ola çocuktan özür dileyin hemen
            ben zaten onların seviyesine çıkmaya çalışıyorum.ama onların çoçukların seviyesine inmelerine gerek yok.(Akıl yaşları çoçuklardan yüksekse tabi)

Yorum

• Arkadaşlar biz de Danimarka'dan gelecez Nobrainli arkadaşlarla, eğer Liverpool Ülkü Ocakları orda ise tedbirli gelelim diye sordum. Sağolun bilgiler için
              perdere la trebisonda
              @miractopal

Yorum

• Oooo Oğuzhan'dan feci posta

Oğuzhan gider yapıyor

Yorum

• İlk olarak oflu oguzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben zaten onların seviyesine çıkmaya çalışıyorum.ama onların çoçukların seviyesine inmelerine gerek yok.(Akıl yaşları çoçuklardan yüksekse tabi)
                  2.nesilin her şey tavanda reyiz yapma böle milleti zor duruma düşürme
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Arkadaşlar biz de Danimarka'dan gelecez Nobrainli arkadaşlarla, eğer Liverpool Ülkü Ocakları orda ise tedbirli gelelim diye sordum. Sağolun bilgiler için
                    dalga geçme be renkdas dedelerine selamlarımı ilet bari
                    Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nobrain'den mi kalkıcak?
                      şu nobrainin reklamını yapmayın da ben bi girdim bi daha zor çıktım ordan Kapanmıyo kahrolası şey
                      Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oooo Oğuzhan'dan feci posta

Oğuzhan gider yapıyor
                        Fazla gider rahatsız edermi ? Etse bile fark eder mi. ?

Yorum

• Kimse kimseyi rencide etmesin arkadaşlar böyle birşey söz konusu ise ayıp olmasın.Maça bakalım
                          Liverpool FC Trabzonspor
                          Steven Gerrard

Yorum

oğuz tamam kardeşim vur dedik öldürdün...yarın maç var yumruklarına ihtiyaç duyacağız kardeşim..git yat aşşağı kardeşim uykun gelmiş
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak ertugrults tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dalga geçme be renkdas dedelerine selamlarımı ilet bari
                              Dedeler şu anda İsrail semalarında
                              perdere la trebisonda
                              @miractopal

Yorum

Ahaha baksen helee ee sonra

Yorum

Yükleniyor...
                                X