Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi | Play-Off 1. Maç | Liverpool 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana göre Gabriç sol kanatta harika bir futbolcu neden sağ kanatta zorla oynatılmaya çalışıldığını bir türlü anlayamadım. Ayrıca bu transfer haberi doğruysa Cale yide bu haber etkiler diye düşünüyorum.
    Gabriç sağda daha yararlı oynadığını söylemişti ki bencede öyle

Kaynak'ta medyatrabzon'muş zaten doğruda olmayabilir ya..

Yorum

• Yarım saatten az bir zaman kaldı.. Bakalım yayınlanacak mı basın toplantısı..

Yorum

• Bence fazla kafa yoruyoruz Şenol Hoca 'mız en iyisini düşünüp yapacaktır

Yorum

• Az kaldı
          Liverpool FC Trabzonspor
          Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gabriç sağda daha yararlı oynadığını söylemişti ki bencede öyle

Kaynak'ta medyatrabzon'muş zaten doğruda olmayabilir ya..
            sayın yiğit sarı buyrun linki atıyorum 10 dakikalık geniş bir gabriç videosu izleyin ve gabriçin trabzona gelene kadar giydiği formalarla oynadığı mevkilere ve futboluna bakın kararı siz verin. Ayrıca inanmıyorum ben Gabriçin sağda daha iyiyim diyebileceğine..
            http://www.youtube.com/watch?v=sCk7GkizXN8
            En son Cağaloğlu tarafından düzenlendi; 18.08.2010, 20:41. Sebep: link eklendi
            Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• gabriç kalsaydı keşke.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımımızın 19 Ağustos Perşembe günü İngiltere’de Liverpool ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçı D Smart Euro Futbol kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Euro Futbol abonesi olmayan taraftarlarımız ise sadece bu müsabakayı izlemek için tek maçlık yayını satın alabilecekler.
                Taraftarlarımız detaylı bilgi için (0 212) 444 55 65 Nolu numaradan D Smart Çağrı merkezi’ne ulaşabilirler.
                trabzonspor.org.tr
                Kaç para acaba ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Liverpool maçı Umut için hayatının maçı olabilir.

Ki bence öyle olacak

Kendisini göstermesi için büyük bir fırsat.
                  Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sayın yiğit sarı buyrun linki atıyorum 10 dakikalık geniş bir gabriç videosu izleyin ve gabriçin trabzona gelene kadar giydiği formalarla oynadığı mevkilere ve futboluna bakın kararı siz verin. Ayrıca inanmıyorum ben Gabriçin sağda daha iyiyim diyebileceğine..
                    http://www.youtube.com/watch?v=sCk7GkizXN8
                    Çok geçti burda öyle dedi yav .

Yorum

• 25 saat.

Yarın akşam bu saatler heyecandan uçuyor oluruz

Yorum

• Saldır TRABZONUM !!!
                        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Liverpool maçından galip ya da beraberlikle dönersek fb ve Liverpool maçları için bilet bulamazsınız.

Yorum

• Yarın gece saatlerinde 11 tane kahraman için destanlar yazmaya hazırlanın derim ben...

Yorum

• Çok havaya girdik sanki sonu hüsran olursa çok üzülücez.
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Liverpool maçından galip ya da beraberlikle dönersek fb ve Liverpool maçları için bilet bulamazsınız.
                                Bence 1 yıl boyunca bilet bulamayız

Yorum

Yükleniyor...
                                X