Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | Trabzonspor - Kocaelispor | 11.08.25 Pazartesi - 21:30

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben bir sezon baslangicinda hicbir zaman bu kadar umutsuz gormemistim taraftari gercekten resmen milletin kanini cekti uyusturdu bu yonetim sifir heyecan.. onceden ne kadar kotu durumda olursak olalim sezonun baslayacagi gunleri sayardik hele icerde ilk macsa o cosku ozlem heyecan simdi ulkede futbol yasaklasin diye dua edecek duruma getirdiler bizi..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Ciddi ciddi 19 gün hazırlık maçı yapmadan sezona giriş mi yapacağız? Transferi falan geç en büyük kepazelik bu

Yorum

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ciddi ciddi 19 gün hazırlık maçı yapmadan sezona giriş mi yapacağız? Transferi falan geç en büyük kepazelik bu
        Zaten kadronun çoğunluğu birbirini iyi tanıyorlar !
        Butun mesele saha dışındaki taraftarlarla birlikte yaratılacak olan sinerji coşku iştah o hava yakalandığı anda kapasitesinin altında oynayan çoğu futbolcu formunu tekrar yakalayabilir
        sessiz ve derinden gitmek favori gösterilmemek bazen ise yarayabilir çok büyük beklentilere girdik Kopenhag maçını kaybedince neler oldu gördük

Yorum

İlk olarak oskayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başlangıç için iç sahada olmasına rağmen zor maç ; yıllardır süper ligde olmayan rakibin ilk süper lig maçı. Yapılan yapılmayan transferlerden vb bağımsız tabanca gibi çıkacaklardır maça.

Tabanca gibi sahaya ciksilar daha iyi geriye yaslanmalarindan daha iyi olur samsunpor bize karşı 90 dakika defans yaptı iki kez geldiler maç 2-2 bitti. açık top oynasalar fark yerdiler

Yorum

Yükleniyor...
          X