Ben bir sezon baslangicinda hicbir zaman bu kadar umutsuz gormemistim taraftari gercekten resmen milletin kanini cekti uyusturdu bu yonetim sifir heyecan.. onceden ne kadar kotu durumda olursak olalim sezonun baslayacagi gunleri sayardik hele icerde ilk macsa o cosku ozlem heyecan simdi ulkede futbol yasaklasin diye dua edecek duruma getirdiler bizi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | Trabzonspor - Kocaelispor | 11.08.25 Pazartesi - 21:30
Daraltma
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi 19 gün hazırlık maçı yapmadan sezona giriş mi yapacağız? Transferi falan geç en büyük kepazelik bu
Butun mesele saha dışındaki taraftarlarla birlikte yaratılacak olan sinerji coşku iştah o hava yakalandığı anda kapasitesinin altında oynayan çoğu futbolcu formunu tekrar yakalayabilir
sessiz ve derinden gitmek favori gösterilmemek bazen ise yarayabilir çok büyük beklentilere girdik Kopenhag maçını kaybedince neler oldu gördük
Yorum
-
İlk olarak oskayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlangıç için iç sahada olmasına rağmen zor maç ; yıllardır süper ligde olmayan rakibin ilk süper lig maçı. Yapılan yapılmayan transferlerden vb bağımsız tabanca gibi çıkacaklardır maça.
Tabanca gibi sahaya ciksilar daha iyi geriye yaslanmalarindan daha iyi olur samsunpor bize karşı 90 dakika defans yaptı iki kez geldiler maç 2-2 bitti. açık top oynasalar fark yerdiler
Yorum
Yorum