ADIM YAGIZ (MAGİCKİSS) KELKİTLİYİM. Trabzonspor u bebeklıgımden beri tutarım.herkesle memnun olduk
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Herkese Selamun AleykÜm
Ben Hamza LİkoĞlu Trabzon KÖprÜbaŞi BeŞkÖydenİm.zonguldakata İkamet Etmekteyİm.sİteyİ Kuranlara Ve EmeĞİ GeÇen Herkese TeŞekkÜrler.13.07.08 Tarİhİnde Geredede Kampa Gİttİm Atmosfer SÜper Şampİyonluk Yolundayiz.allah Nasİb Ederse 25 Yillik Hasretİmİz Sona Erecek.sevgİ Selamlarimi Sunarim..
Yorum
-
slm
s.a ismim mehmet trabzon gümüşhane karışımıyım erzincan doğumluyum 34 yaşındayım evli bir çocuk babasıyım özel bir şirkette elektrik teknisyeni olarak çalışmaktayım
bu siteye çok önceden kayıt olmam gerekiyodu nasip bu güneymiş çok güzel bir yer diye düşünüyorum tüm bm ailesine başarılar diliyorum saygılarımla
Yorum
-
bende bayadır takılıyorum ama buraya yazmadım yazayım bari.. eski üyeliğim vardı gene delioflu diye ama mail adresim hacklendiği için şifresini kaybettim her neyse ad soyad emirhan ömeroğlu istanbulda yaşıyorum OF luyum Elhamdülillahtemmuz 20de gidiyorum köye... 88 doğumluyum çalışıyorum dışardanda üniversite okuyorum.. forumu ve trabzon sporu çok seviyorum.. ilk defa bu kadar heycanlandım ben bu sene şampiyonluk çok yakın he bide Trabzon spor üyesiyim
herkese iyi forumlar teşekkürler
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Delioflu@
Trabzonspor üyesi isen şu başlığada bir uğra
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDelioflu@
Trabzonspor üyesi isen şu başlığada bir uğra
http://forum.bordomavi.net/showthrea...69#post1482369"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bayadır takılıyorum ama buraya yazmadım yazayım bari.. eski üyeliğim vardı gene delioflu diye ama mail adresim hacklendiği için şifresini kaybettim her neyse ad soyad emirhan ömeroğlu istanbulda yaşıyorum OF luyum Elhamdülillahtemmuz 20de gidiyorum köye... 88 doğumluyum çalışıyorum dışardanda üniversite okuyorum.. forumu ve trabzon sporu çok seviyorum.. ilk defa bu kadar heycanlandım ben bu sene şampiyonluk çok yakın he bide Trabzon spor üyesiyim
herkese iyi forumlar teşekkürler
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
Yorum