Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ADIM YAGIZ (MAGİCKİSS) KELKİTLİYİM. Trabzonspor u bebeklıgımden beri tutarım.herkesle memnun olduk

Yorum

• Tüm yeni gelen arkadaşlarımız-abilerimiz hoşgelmişler.

Bmn sizinle güzel.

Yorum

• Herkese Selamun AleykÜm

Ben Hamza LİkoĞlu Trabzon KÖprÜbaŞi BeŞkÖydenİm.zonguldakata İkamet Etmekteyİm.sİteyİ Kuranlara Ve EmeĞİ GeÇen Herkese TeŞekkÜrler.13.07.08 Tarİhİnde Geredede Kampa Gİttİm Atmosfer SÜper Şampİyonluk Yolundayiz.allah Nasİb Ederse 25 Yillik Hasretİmİz Sona Erecek.sevgİ Selamlarimi Sunarim..

Yorum

• slm

s.a ismim mehmet trabzon gümüşhane karışımıyım erzincan doğumluyum 34 yaşındayım evli bir çocuk babasıyım özel bir şirkette elektrik teknisyeni olarak çalışmaktayım
          bu siteye çok önceden kayıt olmam gerekiyodu nasip bu güneymiş çok güzel bir yer diye düşünüyorum tüm bm ailesine başarılar diliyorum saygılarımla

Yorum

• Mehmet ağabey hoşgeldin BMN ailesine..
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• hoş bulduk sağolasın

Yorum

• ben murat yaş 30 aklınızda yunusunabisi ve gerede otobüs şöförü olarak kaldım bazılarınızın tüm bmn .aylesini sevgiyle kuçaklıyorum memnun oldum sizinle burda birsiteyi baylaştığıma........

Yorum

• Murat ve Mehmet abi hoşgeldiniz aramıza..
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• bende bayadır takılıyorum ama buraya yazmadım yazayım bari.. eski üyeliğim vardı gene delioflu diye ama mail adresim hacklendiği için şifresini kaybettim her neyse ad soyad emirhan ömeroğlu istanbulda yaşıyorum OF luyum Elhamdülillah temmuz 20de gidiyorum köye... 88 doğumluyum çalışıyorum dışardanda üniversite okuyorum.. forumu ve trabzon sporu çok seviyorum.. ilk defa bu kadar heycanlandım ben bu sene şampiyonluk çok yakın he bide Trabzon spor üyesiyim herkese iyi forumlar teşekkürler
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Delioflu@

Trabzonspor üyesi isen şu başlığada bir uğra

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Delioflu@

Trabzonspor üyesi isen şu başlığada bir uğra
                        http://forum.bordomavi.net/showthrea...69#post1482369
                        tşkler uğradım
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• tanşma

Merhaba arkadaşlar ben serdar

31 yaşındayım

istanbul kartal da yaşıyorum
                          TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• HoşgeLdin Serdar Ağabey BMN aiLesine..
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• poyraz 28 sağol

slm poyraz 28
                              TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende bayadır takılıyorum ama buraya yazmadım yazayım bari.. eski üyeliğim vardı gene delioflu diye ama mail adresim hacklendiği için şifresini kaybettim her neyse ad soyad emirhan ömeroğlu istanbulda yaşıyorum OF luyum Elhamdülillah temmuz 20de gidiyorum köye... 88 doğumluyum çalışıyorum dışardanda üniversite okuyorum.. forumu ve trabzon sporu çok seviyorum.. ilk defa bu kadar heycanlandım ben bu sene şampiyonluk çok yakın he bide Trabzon spor üyesiyim herkese iyi forumlar teşekkürler
                                kardeşim hangi köy
                                bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

Çalışıyor...
                                X