Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=51894]fdemir[/MENTION] Aramıza hoş geldin
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• 12 yıldır BMN üyesi olduğumu fark ettim az önce. Pek sık bakmıyorum sol tarafa, hesap etmiyorum yılları.
      12 sene + 2 buçuk ay olmuş. Ömrümün % 41'i ediyor.

41 kere maşallah olsun o zaman...

Tekrar merhabalar herkese...

Yorum

• Oncelikle konu cok tehlikeli ancak;
        Tartismaya acilabilecek bir tek su olabilir
        Maclar ya da stad degil sadece a takim teknik ekip ve yonetimin onemli kademesi soyleki uzun olacak dikkatli okuyun,
        Kimsenin ama kimsenin Trabzonsporu sehirden koparmak gibi bir vebalin altina girme hakki yoktur. Bu konu hem efsaneye hem sehire hem o cografyaya ve insanimiza hakarettir. Trabzonspor o cografyanin bir disa vurumundur. Insanimizin ana dilidir canidir, kanidir. Ekinci baskandan Ahmet hoca dan Dozerden nenelerimizden dedelerimizden, babamizdan bize emanettir. Bize bu emanete yuz cevirmek yakismadigi gibi onlarin gozu gibi baktigi trabzonspora onlarin verdigi emegin sevginin de ustune cikmak bize dusen odevdir sorumluluktur vazifedir. Trabzonspor statukoyu yenmistir futbolun nasil oynandigini ne demek oldugunu ihtilali once istanbula sonra butun ulkeye ezberletmistir. Ruhunu emegini cabasini ve kalbini ortaya koyup ulkede devrimi gerceklestirmistir. Gerceklestirmistir ve ulke sinirlarindaki her insana imkansizi basarmanin, boyun egmemenin, azmin ve savasmanin ne demek oldugunu gostermistir iste bu yuzden bambaska bir kuluptur. Ve artik cok degerli Trabzonsporumuzun baska bir misyonu vardir bize durmak yakismaz hem de hic! Bu da avrupayi dize getirmektir. Dunyanin en buyugu olmaktir. Nasilki zamaninda sampiyonluk hayal bile degildi birakin 6 yilda 5 tanesini 1 tanesi bile... simdi de bu hedef avrupayi dize getirmektir. O en buyuk kupayi, alinamaz bu ulkenin bir takimi alamaz denilen o kupayi trabzona getirmektir iste yeni ihtilalimiz. Bunun da hayalini ancak daha once yapilmayani yapmis olan hayal bile edilemeyeni gerceklestirmis olan yapabilir. O da biziz. Iste bu noktada Ahmet hoca da eminim bunun ister bu zamanda zirvesinde olsa bizi oraya tasirdi. Bu hedefin cok iyi anlasilmasi lazimdir. Biz ihtilallerin takimiyiz asagisi bizi kesmez. Biz akla hayale gelmeyecek hikayelerin bordosuyuz asagisi bizi kesmez. Biz yureklerde inancin mavisiyiz ufacik usaklarin kocaman hayalleriyiz asagisi bizi kesmez kesmez kesmez. Iste bu sebeple artik ihtilali yaptigimizda bordo mavinin yanina al bayrak da gelecegi icin takimi istanbulda yasatmamiz gerekir. Cunku biz sampiyonluksuz yasariz ama ihtilalsiz yasamayiz iste o zaman ruhumuzu kaybederiz. Butun maclar trabzonda oynanacak sekilde bu sefer avrupayi dize getirmek icin bu hamleyi yapmamiz gerekir.
        Artik bizans avrupadir. Biz istanbulu dize getirdik yendik yendik ve yendik onlari. Simdi avrupada firtina estirmenin zamanidir. Yeni ihtilalimiz bu olmalidir. Bu sebeple de bize buyuklerimizin biraktiklari bu buyuk bordo mavi mirasa sahip cikmak demek onu buyutmek demek olmalidir. Onlarin izinden gitmek demek ulkede gerceklestirdigimiz ihtilali avrupada gerceklestirmek demektir. Iste bu yuzden daha azi bize yakismaz. Iste bu yuzden trabzonspor butun maclarini trabzonda dogdugu yerde oynacaktir ve avrupayi orada dize getirecektir ancak onun onunu kesmek de hicbirimizinden beklenen degildir ve olmayacaktir.

ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• [MENTION=51958]Bordo141[/MENTION]
          hoş geldin kardeşim
          BMN KOCAELİ

Yorum

• Hosbulduk
            İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [MENTION=51958]Bordo141[/MENTION]
            hoş geldin kardeşim
            ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son Bordo141 tarafından düzenlendi; 05.06.2018, 08:31.

Yorum

• Herkese merhaba, adım Berkay. Takımla ilgili düşüncelerimi sizlerle konuşarak, tartışarak değerlendirmek daha iyi olacak diye düşüncesiyle giriş yaptım. herkese iyi günler şimdiden

Yorum

• İlk olarak Pjane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkese merhaba, adım Berkay. Takımla ilgili düşüncelerimi sizlerle konuşarak, tartışarak değerlendirmek daha iyi olacak diye düşüncesiyle giriş yaptım. herkese iyi günler şimdiden
                üyelikten 2 yıl sonra hoşgeldin diyelim biz de
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Selamün Aleyküm biraderlerim ben Galatasaray Taraftarıyım ama Trabzonspor'u çok seviyorum meydan1967'de de yazıp orada da katkı veriyorum...Amacım kardeş kulüp olarak gördüğüm Trabzonspor taraftarına destek olmak, yanınızda durmak...

İdmanocağı'ndan kardeş takımımız olduğunuza kaniyim...Eğer izin verirseniz sizlere katkıda bulunmak ve Trabzonspor'a fayda sağlamak isterim...

Takiyye benim meşrebimde olmadığı için bu ilk postumda niyetimi ve tarafımı belli etmek istedim...Allah Ahmet Başkanın yar ve yardımcısı olsun Trabzonspor'un yeniden hak ettiği yere gelmesine imkan sağlasın ve hakkınızı şikeci fenerlilerde bırakmasın...Hürmetler...

Yorum

• İlk olarak ismailenver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selamün Aleyküm biraderlerim ben Galatasaray Taraftarıyım ama Trabzonspor'u çok seviyorum meydan1967'de de yazıp orada da katkı veriyorum...Amacım kardeş kulüp olarak gördüğüm Trabzonspor taraftarına destek olmak, yanınızda durmak...

İdmanocağı'ndan kardeş takımımız olduğunuza kaniyim...Eğer izin verirseniz sizlere katkıda bulunmak ve Trabzonspor'a fayda sağlamak isterim...

Takiyye benim meşrebimde olmadığı için bu ilk postumda niyetimi ve tarafımı belli etmek istedim...Allah Ahmet Başkanın yar ve yardımcısı olsun Trabzonspor'un yeniden hak ettiği yere gelmesine imkan sağlasın ve hakkınızı şikeci fenerlilerde bırakmasın...Hürmetler...
                    ne diyelim
                    güle güle
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne diyelim
                      güle güle
                      Canın sağolsun üstat...Hayırlı geceler...

Yorum

• Arkadaşlar selamun aleykum. 1989 Of dogumluyum. Trabzonspora çocuklugunu, gençliğini veren biri olarak geç de olsa aranıza katılmanın haklı gururunu yaşıyorum. hepinizi selamlıyorum.

Yorum

• İlk olarak surveyengineer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar selamun aleykum. 1989 Of dogumluyum. Trabzonspora çocuklugunu, gençliğini veren biri olarak geç de olsa aranıza katılmanın haklı gururunu yaşıyorum. hepinizi selamlıyorum.
                          Hoş geldin kardeşim
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Arkadaşlar selamun aleykum. 1989 Of dogumluyum. Trabzonspora çocuklugunu, gençliğini veren biri olarak geç de olsa aranıza katılmanın haklı gururunu yaşıyorum. hepinizi selamlıyorum.
                            Selamlar, hoşgeldin safa getirdin.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

Aleyküm Selam, hoş geldiniz.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoş geldin kardeşim
                                OF Cumhuriyeti mensupları olarak, yakında bu siteyi ele geçireceğiz.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X