Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MAÇKALIYIM....URFA DA MEMURUM..TRABZONSPOR BENIM HERSEYIM

Yorum

• Trabzon'da ikamet eden arkadaslar!!!

TAYFA grubu olarak Malatya maçindan itibaren Avni Aker'deki yerimizi alacagiz....Hepinizi yanimizda görmek istiyoruz....

"Bende varim" diyorsaniz asagida linkini verdigim topige isminizi yazdirin...

TAYFA | Trabzon "Liste"

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=2263& amp; amp;PN=1&TPN=2

-----------------------

Soru,görüs ve önerileriniziçin "Tribün" bölümünde "TAYFA"Geliyor... topigini kullanabilir;

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=2228& amp;PN=1&TPN=15

detayli bilgi için özel msj araciligiyla bana ulasabilirsiniz....

Yorum

• ben yani sayilmam ama kendimi tanitayim

trabzon merkez bordomavinet uyesi SAFAK KOÇBIYIK. ogrenciyim. trabzonspora asigim
        Seni Seviyoruz Mehmet YILMAZ
        ....bordomavinette 2. sene....

Yorum

• SeLam Arkada$Lar ßen ßursadan Serdar ßir tRaßzoNspoR Fanatigiyim... yarI$macI arkada$Lara ba$arILar...[img]smileys/smiley17.gif[/img]
          FoRzA GiresuN

Yorum

• MAÇKA/Trabzon

Çanakkale 18 Mart Universitesi UluslararasiSiyasetbölümü ögrencisiyim.Suan Çanakkale de ikamet etmekteyim.
            -------ANIL ERHAN-------

Yorum

• slm arkadaslar ben Basar.Öncelikle harika bir site kurmussunuz ellerinize saglik.Fanatik trabzonsporluyum fakat çevremde benim gibi trabzonsporlu bulmak zor.Malum istanbulda yasiyoruz.Çevremde yüzlerce farkli takimi tutan arkadaslarim var.Hep isterdim ki ulan böyle trabzonsporlu arkadaslarimlael ele maçlara gidelim.Ama kardesim dedim ya burasi istanbul.Memleketlin yoksa kimse trabzonu tutmuyor.Ben isterimki bu sitedeki arkadaslarla böyle organizasyonlar yapalim,maçlara gidelim,hatta Belgrad ormanini bile kiralayalim.yüzlerce binlerce trabzonsporlu arkadaslarimizla hasret giderelim.TRABZONSPORLUNUN TRABZONSPORLUDANbaska dostu yok.yillardir mücadelemiz hep ayniydi simdide ayni.Hersey Trabzonspor için.
              We are the champion my friends (çebi)

Yorum

• Selam arkadaslar! Yeni üye oldum.

Yurtdisinda kaliyorum Sürmeneliyim.

Felsefem anti-istanbul - Herkese selamlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                <font color=#006ecc><font size=\"1\"><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\">Sampiyonluk önemli degil,senin bu adaletsiz arenada vermis oldugun asil ve onurlu mücadele yeter!</font></font></font>

Yorum

• SELAM ARKADASLAR ASIL VAKFIKEBIRLIYIM

BOLU DA GÖREV YAPIYORUM ADIM ISMAIL...
                  ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Selam Arkadaslar BEn IZMIR den EROL web Tasarim cisiyim...YEr BORdo..GÖk MAvi..SAmpiyon TRABZONSPOR.....
                    Asla Yanliz Yürümeyeceksin..
                    Istanbul Emperyalizmine Son...
                    ATAM IZINDEYIZ

Yorum

• BEN IZMIRDEN SELÇUK GÜMRÜKLEME FIRMASINDA IHRACAT SORUMLUSUYUM.KUZEY_LEE (FATIHIN)KUZENIYIM.TRABZONA GÖNÜL VERENHERKESE SELAM...
                      lazrail

Yorum

• ßén Istanßul Gazi Osman Pasa'anDawut Internet Café IsLétiyom AsLen Trabzon SürmeneLiyim ßénde Fanik TRABZON SPORLUYUM..!
                        Kaç YiL oLdu Saymadik Sampiyon oLmadik MevSimLer GeLdi Geçti Kupa aLmadik FutboLcuyLa Taraftar eL eLe VerSin SampiyonLuk KupaSi TRABZON\'a GeLsiN..!

Yorum

• Selam Ben Mustafa 21 Yasindayim Almanyada yasiyorum.Fanatik TRABZONSPOR luyum.türkiyede izmitte kaliyorum Aslen trabzon Caykara liyim.

Selamlar.
                          kutbay61

Yorum

• Adim AbdulSamed ERKUT 21.10.1986 dogumluyum Trabzon Besikdüzü esrafindanim 1996'dan beri Ankara'da oturuyorum.Yakin Dogu Üniversitesi(kibris) Bankacilik ve Finans bölümü 1.sinif ögrencisiyim.
                            AKILLI OLACAN DA...nEfReT 61

Yorum

• Selamlar ben emre sahin çaykaraliyim istanbulda ögrenciyim kirikkalede ikamet ediyorum
                              anti-ISTANBULIZM

Yorum

• hasan madenoglu istanbul/ümraniye
                                ne trabzonluyum nede oraya yak1n bir memleketten
                                ALLAH taraf1nda kalbine gönderilmis bir nurla trabzonsporlu olarak dogmus ve bu kulübün kap1s1nda köpek olabilecek kadar seven biriyim
                                DÜNYA VAROLDUKÇA BIZDE VARIZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X