Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Amerika’da Trabzonun Ayak Sesleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Amerika'da "soccer"a ilgi duyulmamasinin en büyük etkeni "skor"dur. Adamlar alismislar dakika basi skor görmeye, ya damüsabakayi oheyecanla seyretmeye, 90 dk. biten maç sonucu 0-0 olunca biranlam veremiyorlar.

Arkadasin birini ilk yaridaki Bjk-TS maçini beraber izlemek için alikoydum. Ilk yari sonucu 0-0, adam bir türlü zevk alamadi. Ikinci yariyi izlemedi. Buna karsin Arnavutluk'u 5-2 yendigimiz milli maçi toplu halde izleyipsabahleyin bana gelip, skorunu söylediklerini de biliyorum. Olayin bu kismi biraz kültürle ilgili. Biz ugrasip didinip sonuç olarak "hiç" çikmasina aliskiniz demek.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Emrah; "zir zop"larla beraber yürümeni esefle kiniyorum. Tarih bunu unutmayacak[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

İlk olarak saglam tarafından gönderildi

Emrah; "zir zop"larla beraber yürümeni esefle kiniyorum. Tarih bunu unutmayacak[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Hade leennn... Senin avatarin Altay'li, ben beraber yürümüs Trabzonspor diye bagirmisim hiç degilse [img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Türk yürüyüsü bence çok önemli. Amerika'daki Trabzonlu ve Trabzonsporlular bir günlerini bu yürüyüse ayirmalidirlar. Artik Amerika'da Trabzonspor bayraklari ile yürüyen kanli canli kardeslerimizi görmek istiyoruz...
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Bence de orda olmaliyiz kocaman bordo mavi bayraklarla yürümeliyiz. Gözlerine sokmaliyiz anlamayanlarin biz heryerdeyiz...

Yüregimiz seninle Firtina28Edited by: ahmetturk
          Yeni bir stad istiyoruz...
          Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

arkadaslar amerikadaki trabzonlu karadenizli ve trabzonsporlu kardeslerimizi bir araya toplamak amaciyla nasil bir iletisim kurulabilir?

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Bu organizasyon biraz zor ama bizi burda kimler duyuyosa sesleniyorum formanizi giyin ve yürüyüse katilin...
              <font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>

Yorum

Bir Internet sitesi kurabilirsiniz...Acil tarafindan,ilanli felan...Veyahuta bu organize komitesine basvurun ve sizede bir yer ayarlasinlar[img]smileys/smiley1.gif[/img]...Yardim isteyin onlardan...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

biraz zor cunku kimse yok hala amerikadan cevap yazan [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

ben o yuruyuse katilamiyacam bu sene islerimden dolayi ama 2 sene once katilmistim muhtesemdi yanliz milli takim formasi vardi ustumde [img]smileys/smiley9.gif[/img]
                    HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

Ulan bensiz Turk Yuruyus mu olurmus NYC'de[img]smileys/smiley1.gif[/img]Biraz seyrek ugramaya basladimdi hemen ortami kurmussunuz. Ben Iller Bolumu'nde "BMN Amerika" diye bir dosya camistim pek ilgi gormedi. Ama Allah'tan bir eksiklik olmazsa21 Mayis'ta Central Park'tan mi baslayacagiz neyse NYC'deyiz. Ama TS formasi bulamdim hala, yollamadi bana hiyarin teki forma[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Neyse Turk Bayragi bulursak o da yeterli olur.

Bulusmak isteyeniniz olursa yuruyus oncesi mail atabilirsiniz: abkilicarslan@yahoo.com

Yorum

INSALLAH AZ SAYIDA DA OLSA TARAFTARLARIMIZ BIR ARAYA GELIRDE AMERIKALILAR GUZEL RENKLER GORURLER [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

amerika iki rengi bu kadar birbirine yakisacagini görecek bordo mavi[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          SEYYAH ALI

Yorum

İlk olarak toshiba tarafından gönderildi
                            ...... Ama TS formasi bulamdim hala, yollamadi bana hiyarin teki forma[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Hocam,

Sende isi son güne birakmissin....Biraz ayip olmus....[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)

PROUD TO BE FROM TRABZON

Yorum

İlk olarak Firtina28 tarafından gönderildi
                              bilmiyorum bu konuyu buraya acmak ne kadar dogru ama benim baya canimi sikan bi konu var. her sene ny ta duzenlenen turk yuruyusunde cinconun, jimnastikcilerin ve civcivlerin taraftarlari konvoy olusturup yuruyolar. amerikadan katilan arkadaslarla bi organizasyon yapipta bi konvoyda biz olustursak nasil olur??? hem takimimizin buyuklugu dahada cok anlasilir. pankartlar, sarkilar ne bilim iste cok sey yapariz. ne dersiniz arkadaslar hos olmazmi??? bu sene yapmamiz imkansiz gibi cunku yuruyus ayin 21 inde bu seneden gecti gibi ama gelecek sene kesin yapariz ve super olur

Hemserim Sen Basi ceksen NasiL oLur eLbet vardir Orada bir TrabzonsporLuLar Dernegi.

Yorum

alem taraftar gorsun bee bir tane bile olsa yeter
                                <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X