Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yayıncılıkta Yeni Dönem | Artık 9 Maçın 9'u da Canlı Yayınlanacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük rezillik, yemin ediyorum çok büyük rezillik.

9 maçın 9'unu da canlı seyredeceğiz diye aldık Digitürk'ü evimize. Cumartesi ve Pazar günleri 1 numaralı Digi kanalı çalışmadı. 50 sefer aradım müşteri hizmetlerini. Yok 15 dakika kanalda bekle, yok yarım saat bekle, yok kurulumu yeniden yap, bilmem ne.

Uğraştırdılar, uğraştırdılar son aradığımda kusura bakmayın genel bir sorun, düzelecek dediler. Sonuç olarak 4 büyükler hariç hiçbir maçı seyredemedik.

Yorum

• tarftar paketi aldım. bende cumartesi ligtv açıktı hatta digi de açıktı maçları izledim. trabzonun maçını da rahatça izledim fener maçı başlarda açık gibiydi daha sonra kapandı.

spormax maçlarda şifreye giriyor. işin ilginci ntvspor da şifreye giriyor.

ve trt3 yok bende trt3 ü olan varsa kaçıncı kanal söyleyebilir mi?
      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• O zaman bize yalan konuştular. Genel bir sorun, iyileştirme çalışmaları yapılıyor dendi.

Ben özellikle Karabük maçını seyretmeyi çok istiyordum. Zaten Fener maçı ilk 30 dakikadan sınra çekilmez oldu. Ama gel gelelim Digitük çalışmadı.

Yorum

• Bu arada Spormax'a şifre girmesi normal, paralı kanal, satın almanız gerekiyor.

NTVSpor'a şifre girmesinin nedeni çanağınızın Türksata dönük olması olabilir. Eurolast'a çevirirseniz şifre olayı kalkacaktır NTVSpor'dan.

TRT3 konusunda bilgim yok, hiç dikkatimi çekmedi, bir ara bakar yazarım.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada Spormax'a şifre girmesi normal, paralı kanal, satın almanız gerekiyor.

NTVSpor'a şifre girmesinin nedeni çanağınızın Türksata dönük olması olabilir. Eurolast'a çevirirseniz şifre olayı kalkacaktır NTVSpor'dan.

TRT3 konusunda bilgim yok, hiç dikkatimi çekmedi, bir ara bakar yazarım.
            evet çanak türksatta zaten üyeliği de türksat üzerinden yaptım. ntvsporun açık olacağını düşünüyordum digitürk kutusu olduğu için.
            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Hayır, çanağınızın Eurolast'a dönük olması gerekiyor.

Türksatta ne yazık ki şifreye giriyor. Eğer yanlış bilmiyorsam, televizyon kumandanızdan kurulum ayarlarını yeniden yapabiliyorsunuz.

Ama müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm.

Yorum

• DigiurkWebTv den sezonluk paket aldım 99,00 tl ye 10 ay taksit yaptım aylığı 9,9 tl ye geliyor. Tüm maçları izleyebiliyorum. Aldığım yayın kalitesi çok kaliteliydi. 2600 kbps. Sürekli olarak bu kalitede izledim. İnternetim fiber net bu sayede Takılmadan yüksek kalitede maçları izledim.
                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayır, çanağınızın Eurolast'a dönük olması gerekiyor.

Türksatta ne yazık ki şifreye giriyor. Eğer yanlış bilmiyorsam, televizyon kumandanızdan kurulum ayarlarını yeniden yapabiliyorsunuz.

Ama müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm.
                  türksatla eurolast aynı yöne bakmıyor diye biliyorum çanağın yönünü değiştirmek gerekir.
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Lig Tv sezon başında bize 34,90x12 ay taahhütlü, kutu hediyeli ve 9 maç izleme sözü vermiş olmasına rağmen, paketimizin şampiyonlar paketi olduğunu ve haftada sadece bjk,fb,gs,bursa ve Trabzonsporun oynadığı maçları izleyebileceğimiz aktardı dün telefonda...Yaptıkları şerefsizlik, adilik...bununbaşka izahı yok...en az 10 kere onaylatmama rağmen elefonda 9 maç olayını, küçük takımların maçlarında Digi Tv ye şifre giriyor...Şerefsiz insanlar topluluğu...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lig Tv sezon başında bize 34,90x12 ay taahhütlü, kutu hediyeli ve 9 maç izleme sözü vermiş olmasına rağmen, paketimizin şampiyonlar paketi olduğunu ve haftada sadece bjk,fb,gs,bursa ve Trabzonsporun oynadığı maçları izleyebileceğimiz aktardı dün telefonda...Yaptıkları şerefsizlik, adilik...bununbaşka izahı yok...en az 10 kere onaylatmama rağmen elefonda 9 maç olayını, küçük takımların maçlarında Digi Tv ye şifre giriyor...Şerefsiz insanlar topluluğu...
                      ben de bizim maç bitince dedim karabük maçını izleyeyim açılmadı düşündüm kesin bu şerefsizler bizim paketi 5takımın maçlarını kapsayacak şekilde değiştirmiştir

Yorum

• İlk olarak allcay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben de bizim maç bitince dedim karabük maçını izleyeyim açılmadı düşündüm kesin bu şerefsizler bizim paketi 5takımın maçlarını kapsayacak şekilde değiştirmiştir
                        işte bana ve Recep e de aynısını yaptılar...Ortak hareket etmemiz lazım...böyle saçmalık olmaz...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Digiturkwebtv izlemek için hızımı 2 mbit e mi yoksa 4 mbite mi yükselteyim
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ben aradım Digitürk'ü. Hiç kızmadan sinirlenmeden gayet sabırlı ve kibar bir şekilde konuştum. Tüm isteklerimi belirttim.

- Ben Digitük üyeliği alırken, 9 maçı da canlı seyredebileceğim paketi aldım. Bunu gerek bayiden, gerekse sizi daha önce aradığım telefon kayıtlarından rahatlıkla bulabilirsiniz. Ama Cumartesi ve pazar günü, ben 4 büyükler hariç hiç kimsenin maçını 1 nolu digi kanalından seyredemedim. İki gün boyunca sizi rahatlıkla 10 kez aradım. Her seferinde,

- Recep Bey kanala gelip 15 dakika bekleyin,
                            - Recep Bey, kartı çıkarın takın,
                            - Recep Bey yarım saat bekleyin

şeklinde uyarılar ile karşılaştım. Günüm gecem siyah ekran seyretmek ile geçti. Ama yayın bir türlü açılmadı. Bugün arkadaşlarım beni uyardı ve paketimin şampiyonlar paketi olabileceğini söyledi. Bende buna istinaden sizi aradım. Görüyorum ki arkadaşlarım haksız değillermiş. Ben, benim düşünceme göre mağdurum. Ücretlendirmem başka pakete göre üyeliğim diğer bir pakete göre aktif edilmiş. Bu hatanın giderilmesini istiyorum. Digitürk'ün başka bir teklif ile gelmesini de istemiyorum. Lütfen üyeliğimin gereklerini yerine getirin.

Gelen yanıt,

- Recep Bey, gerekli formlar düzenlendi, size ulaşabileceğim numara 0505 xxxxxxxxxxx. doğrumudur ? Arkadaşlar size dönecekler.

Beklemeye devam. Eğer düzeltme yapılmaz ise, gerçek söylüyorum, toplu dava açalım.

Yorum

• Kardeş açalım tabii.Ben biliyorum bunların ne menem bir firma olduklarını...
                              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Bakalım ben yanıt bekliyorum, eğer benim mağduriyetim giderilirse diğer arkadaşlar için de harekete geçebiliriz.

Böyle birşey yok, kafalarına göre iş yapıyorlar, altından kalkamayacaksan yapmayacaksın arkadaş.

Yorum

Yükleniyor...
                                X