Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    55 bin Trabzonsporlunun gittiği İstanbulspor - Trabzonspor maçı bu istatistiklerde yer almıyor mu?

Abi arkadaş diyor ki , belki siz bizden fazla doldurdunuz ama biz dışardan daha fazla gittik diyor .
    Yani bizim maçta herkes Bursa'dan geldi diyor .
    Sizin maçta ağırlık İstanbul diyor kısaca .

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten Trabzon ' un önde oldugunu ögrendik yazıyor
      İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanlis anladin heralde..Adam zaten Trabzonspor önde diyor
      Evet evet çok pardon yanlış anlamışım

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi arkadaş diyor ki , belki siz bizden fazla doldurdunuz ama biz dışardan daha fazla gittik diyor .
        Türkiyenin her yerinde taraftarımız varsa bizim suçumuz ne
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Öyle diyorsa da şu örneği veririz.
          Bursa-İstanbul kaç saat?
          Trabzon-Urfa kaç saat?
          Bilmem anlatabildim mi?

Yorum

• Stadda bilet bulamayız dimi
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence çok rahat kazanacaz içimden bi ses öyle diyo ..
              İnş. öyle olur hepimiz onu istiyoruz

1-0 olsun bizim olsun

Yorum

• - Bursasporlulardan , "Abi Dediğin Trabzonspor Gibi Olmalı " Şeklinde Bi Pankart Bekliyorum , Gerçekten Abilik Yaptık , Öyle Böyle Değil..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadda bilet bulamayız dimi
                  Stadda bilet satışı olmayacak.
                  Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadda bilet bulamayız dimi

Statta bilet satışı yapılmayacak Kerem .
                    Ancak karalardan bulursun .

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öyle diyorsa da şu örneği veririz.
                      Bursa-İstanbul kaç saat?
                      Trabzon-Urfa kaç saat?
                      Bilmem anlatabildim mi?
                      Anlattinda anlayan yok

Trabzonspor bu sene Avrupada is yapmasi gerek. Herkesin diline düstük. Avrupa'yi daha cok önemsememiz gerek. Futbolcu daha rahat gelir.
                      Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim sen şampiyonluktan sonra oldukça ılımlı mesajlar yazmıştın Bursasporla ilgili yanlış mı hatırlıyorum ? Bi değişiklik olmuş gibi düşüncelerinde neden diye sorabilir miyim? Bursa da yaşayan Trabzonsporlular bize ancak gerçek tepkileri anlatabilir çünkü.
                        Renkdaşım doğru hatırlıyorsun bugün bu mesajı yazarkende aynı duyguları taşıyorum..

En azından 7 Ağustos ta oynayacağımız maç sonuna kadar..Şayet toplu halde bizi rahatsız edecek gereksiz hareketlere girilmezse bu ılımlı durumum devam eder.

Şu an için bir kaç kişinin yazmış olduğu (kendi sitelerin de)mesaj harici bir sıkıntı yok..

Zaten ben de burada o mesajı paylaşmıştım,kaldıki ılımlı olmayan renkdaşlarımızıda düşünürsek bunları normal karşılamamız gerek..

Mesajımın sonunda yazmış olduğum yıldız hatırlatması sadece bu konunun sen çok ben çok çekişmesini bitirip kendimizi maça nasıl hazırlarız moduna çekmek içindi..

Yine de bazen hatırlatmak ta fayda var diye düşünüyorum.
                        Bmn|Bursa
                        Trabzonspor'lular Birliği
                        ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

İyi dileklerin için teşekkürler kardeşim .
                          Biz bize uzatılan hiçbir eli geri çevirmeyiz .
                          Ancak şu var ki bu elin samimiyetine inanmamız lazım .
                          Biz sizin samimiyetinize inanmıyoruz .
                          Eğer son maçta sonuç farklı olsaydı , bizim için düşüncelerinizde farklı olurdu .
                          Daha bu sene k Bursa maçında ettiğiniz küfürler hala aklımızda , unutmadık .
                          Yaptıklarınızdan , dolayı pişmanlık duyup özür dilerseniz işte o zaman dostluk için bazı şeyler olabilir .
                          En azından bütün bu olanlardan sonra bir özrü hakettiğimizi düşünüyoruz .
                          bizden değil Egemen den ilk olarak özür dilemeliler
                          '9'
                          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• inşallah 61. dakikada meşale yakmamıza izin verirler.. gerçekten ayrı bi havası oluyo..
                            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              67 kişi şu an transfer başlığında hararetli bir tartışma halinde Beyler bırakın şu illet başlığı gelin şurda takılın 2 gün
                              Benimde bu dikkatimi çekti herkes saha dışı olaylar ile ilgileniyor saha içinde ne olur ne biter muhabbeti yok denecek kadar az burada

Yorum

• İlk olarak bursasporlu tarafından gönderildi
                                Bir Bursaspor taraftarı olarak forumunuzu takip ediyorum.
                                Aranızda olaylara objektif bakanlar olduğu gibi hala şeftali kurdu gibi benzetme yapanlar da olduğunu görüyorum maalesef.

Takip ediyorum her gün ama artık tahammül edemiyorum. Burada yazılanlardan dolayı Trabzonsporlulardan nefret etmem gibi bir durum söz konusu değil çünkü bizim içimizde bu tür şeyler oluyor. Ama insanın da içi burkulmuyor değil.

Şu taraftar olayına değinmek istiyorum.
                                Şimdi objektif olalım. Olimpiyattaki maçlarınıza Trabzondan kaç kişi gidiyor?
                                Biz, İBB maçına gittiğimizde çoğu kişi ilk defa o stada gidiyordu.
                                Ve biletler 15 liraydı. Yol parası yeme içme derken kişi başı maliyet 50-60 lirayı buldu. Üzerine de çekilen çileler eklenince ister istemez millet soğudu.

Şuan biletler kaç para? 40.. Yol parası - yeme-içme deyince 75-80 lirayı buluyor maliyet..
                                Ve İBB maçında çekilenlerden sonra bilet fiyatları da artınca ister istemez talep azaldı bu maça..

Ayrıca İBB maçı deplasman tribününü doldurma rekoru olmasa da deplasmana gitme rekorudur Türkiye'de.

Fazla gaza geldim rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
                                Maçın dostluk içinde geçmesini ve hakedenin kazanmasını diliyorum.
                                Ama bildiğim bir şey var maç sonunda kazanacak olan Anadolu olacaktır.

Fb-Gs nin kıçıkırık hazırlık maçlarındaki bile pisliklerine inat futbol neymiş, taraftarlık neymiş, fair-play neymiş özellikle de anadolu neymiş göstereceğimize inanıyorum.

Saygılar.
                                çok güzel yazmıssın
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yükleniyor...
                                X