Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne maçtı be...şu an ses yok hala...ne bağırdık be...

Tam 61de attı be...sis bulutundan zar zor gördüm golü...

BİZ SEVMEYİZ , UĞRUNDA ÖLÜRÜZ!!!

Yorum

• Yattara 'nın yerine Ceyhun daha iyi bence hem biraz defasnsif oluruz hemde şutları süper.

Yorum

• Bence defansımız gerçekten süper arkadaşlar.

Orta saha da Ceyhun Selçuk Alan Colman süper ler.

İlerdede Jaja ve Teo gerçekten SÜPER BİR KADROMUZ VAR ARKADAŞLAR.

MAŞALLAH.

Yorum

• Avatar olarak bunu kullan derİm ben:d

İlk olarak emirhan makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• - Bir Bursalı Yorumu
            93 ten beri özellikle uzak deplasmanlara gitmeee çalısan bi taraftarım yaş 34 e geldi ve dünkü kadar mantar olduğumuz bi tribün hatırlamıyom ve eski teksası harbiden özlüyom kmse kusura bakmasın 13 -15 yasında bebeler elinde bira nerdeyse kendi taraftarına iş koycak gruplar yine güneste 2 birayla kafayı bulmus birbirine uçuyo dısarda birbirimizi yumruklayan yumrukluyana ulan maça girdik zaten çogu bagırmıyo bide kapalı üste hadi az olsakta ses çıkıyo karsılık verebiliyoz lazlara amigo selim kus. Bakmasın ama en büyük hatayı herkezi asagı çagırmaklla yaptı zaten trabzonda 200 kişi bu halden 10 kat iyiydik ama olsun amigolarımız televizyonda daha iyi görülmüstür kapalı altaa üste olsak belli olmazlardı ,ben trabzon maçında tribün olarak bu kadar kötü oldugumuzu hatırlamam hiç bi maçta ama azdık be yaaaaa 12000 kişiydik sadece trabzona 40 kişi de gitti bu tribün ama bu hale düsmedi artık kimse trabzon taraftarına da bence bok atmasın manav kasap bakkal esrafındanda olsa çogu taraftarı dün bizden 10 gömlek üstündüler ve hakettiler yeni nesil keske eski teksası görebilme imkanı olsaydı be yaa inönüde bile 500 kişiyle alt edemezlerdi bizi su düstüğümüz hale bak
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Tekke ve Umut tam 61'de atmışlardı.

Teo'nun ki 61i geçti biraz .

İşin ilginci atılan 3 gol de çok güzel. Gene en zayıfı Teo'nunki kaldı ama türk santraforlara ders diye izletebilecek bir vuruştu gene de.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi bu kadro sence ve senol hoca ya göre yeterli mi,sence transferi kapattik mi?
                Cafer abi son transferle bu camianın çoğu susar. Teode oynamaya başladı nasılsa diyecekler. Şuanlık ronaldoya bile ihtiyacımız kalmadı derler

Yorum

• ‎35.000 Trabzonspor taraftarını karşıdan izeyen 10.000 Bursaspor 'lu nasıl büyük olunurmuş görmüştür heralde.

Büyük olmak;

-Seni şampiyon yapan takıma Liverpool diye tezahürat etmek değildir.
                  ...-Onlar horon oynarken sırtını dönmek değildir.
                  -Takımın 3. golü yedikten sonra sahayı boşaltmak değildir.

Büyük olmak;

-Süper kupayı kaybeden Bursaspor 'u madalya alırken alkışlamaktır.
                  -Devre arasında oynanan yöresel Bursa oyununu alkışlamaktır.
                  -Trabzonspor oyuncusu Bursa 'lı Egemene küfür eden Bursaspor taraftarına karşılık Trabzon 'lu Hüseyini çağırıp 3'lü çektirmektir.

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya aslinda ben futbolcu olsam ben de isterdim barnebau ya cikmayi..
                    yada camp nou ya.
                    Hocam istersin tabi de şimdi Bernebau'da adam sizi madara edebilir.
                    Hadi deseler ki R.Madrid bile çıksa korkmadan oynarız savaşarız deseler neysede beste bile yaptılar 2011 de şampiyonlar liginde koy...ız R.Madrid'e diyorlar..

Mesela şimdi bizim oyuncular Anfield Road'a çıkıcakları için heyecanlıdır ama çekingenlike olur kolay iş değil..

Yorum

• Avatar olarak büyük gelir o resim hemde adminler sıkıntı yaratabilir İmza olarakta uzun bir yazıda olabilir, imzada küçük bir resim+yazıda olabilir.
                      Resim bulurum her türlüde, güzel bir yazı yazamıyorum

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ‎35.000 Trabzonspor taraftarını karşıdan izeyen 10.000 Bursaspor 'lu nasıl büyük olunurmuş görmüştür heralde.

Büyük olmak;

Büyük olmak;

-Trabzonspor oyuncusu Bursa 'lı Egemene küfür eden Bursaspor taraftarına karşılık Trabzon 'lu Hüseyini çağırıp 3'lü çektirmektir.
                        Bunu sevdim kullanabilirmiyim ?

Yorum

• "öncelikle herkeze iyi günler gercekten futbol olarak bir kac pozisyonun dısında hiç yoktuk taraftar olarakta kötü oldugumuz dorudur ama oraya giden 17 18 bin taraftarımızı cani gönülden kutluyorum trabzon taraftarı saten istanbul kalesi onların rahat 40 bin varlardı maddi imkansızlım yüzünden dogu tribün tercihdi oradanda saten stada uzak kalıyorsun trabzonlu arkadasların üzerindeki kameradan verilidigi için baya bi sesleri cıktı ama yine iyiydiler konusmaları bile duyuluyormus biz gene gücümüzün yettiiği kadar bagırdık ama olmadı zaten biz ne zaman girsek besteye ıslık yagmuru oluyordu nese kötü bir gündü "

bir bursa taraftarından itiraf

Yorum

• İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cafer abi son transferle bu camianın çoğu susar. Teode oynamaya başladı nasılsa diyecekler. Şuanlık ronaldoya bile ihtiyacımız kalmadı derler
                            Sizide anlıyamıyorum kaba bir tabirle Allahtan belanızı mı istiyorsunuz..

Sadri Şener Başkan oldu gün yüzü gördük.. Gelmeden önce 5-6-7-8 hatta bir ara kümenin yakınlarında dolaşıyorduk..
                            Şimdi uzun bir aradan sonra Türkiye Kupası'nı kaldırdık. Süper Kupayı aldık, sağlam bir kadro kurduk..

Biraz destek olun..

Ayrıca takımın forvete ihtiyacı vardı o transferde yapıldı her sene 20 tane oyuncu alınmaz.

Yorum

• helal olsun size bursanında gerçek yüzünü bizde gördük liverpol diye bağırmalarını cümle alem tv de gördü duydu 261

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ‎35.000 Trabzonspor taraftarını karşıdan izeyen 10.000 Bursaspor 'lu nasıl büyük olunurmuş görmüştür heralde.

Büyük olmak;

Büyük olmak;

süpermişşş

Yorum

Yükleniyor...
                                X