- Burak Yılmaz Denen Adam Hemen Satılmalı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
Daraltma
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
-
Seviyeyi koruyalım arkadaşlar. Burada herkesin Trabzonsporlu olması bir başka takım ya da taraftara "küfür etme" hakkı tanımıyor. Bir daha uyarmayacağız. Seviyeli yazın lütfen.
Ayrıca küfürlü mesajların cezası 1 aydır.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Burak Yılmaz Denen Adam Hemen Satılmalı.."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa bize nazlanmadan geldi.Umarım Şampiyonluk kupası da böyle gelir çünkü asıl hedef o.Asıl başarı 26 yıllık özlemi bitirmek.Bu yoldaki en büyük güvencemiz ise İmparator-eğitmen ŞENOL GÜNEŞ.................KRAL 61
Yorum
-
İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecanlı canlı gördüğüm ilk kupaydı inanılmaz bi atmosferdi...
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSebebi nedir;kötü futbolu mu?I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
bursa taraftarı zaten az sayıdaydılar ve maç öncesi liverpool lehine tezahürat yapmaları bursa taraftarının "yok trabzon'a jest yapacağız, yok anadolu takımıyız" söylemlerinin ne kadar sahte olduğunun, herkesin kendini büyük diye nitelendirdiği canım türkiyemde er meydanına çıkınca gerçeklerin kabak gibi meydana çıktığı, "büyüklük" kavramının içinin ne kadar doldurulması gerektiğinin bir kez daha anlaşıldığı ve kanıtlandığı maçtır.
Yorum
-
İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlkışlandığı , lehine bağırılan bir maçta Liverpool diye bağıran Bursaspor yerine hem lig hem kupa şampiyonluğundan etmemize rağmen Liverpool önünde bize başarılar dileyen Fenerbahçe' taraftarına kanım çok daha fazla ısınıyor . Düşmanında delikanlısı böyle olur herhalde
Adam değilsin Bursa camiası
cumle alem kac paralik adamlar oldugunu gordu.-.
bursa benim takimin hayallerini gerceklestirseydi sevmesem de omur boyu minnet duyardim. sevmesem de sovmezdim,
ya cok da takilmamak lazim,,, bosuna mu bunlara bursali diyorlar, zeki muren zevati adamlar iste..
bu arada ben bu bursanin sampiyonluk isinden iyiden iyiye iskirlendim arkadas
acaba avrupa birligi entegrasyon yasalari hesabi on hazirlik zemin hazirlamami bu sampiyonluk..
bakin , artik sampiyon bile olabiliyorsunuz,, hesabisonra evlilik, sonra evlatlik hakki falan
Yorum
-
Şahin_53 tarafından yazılan
» Texas Gençlik { 04 Ağustos 2010 | 22:15 } { 138048. yorum }
Beyler 61. Dakkada trabzonluların sesinin çıkmasına izin vermemeliyiz xd xzatem öbür dakkalarda biz varken sesleri çıkmazda xd
Az önce girdim sitelerine sizcede sesimiz çıkmazmı?
böyle bi yazı okumuşdum sesmi demişlerdi allahdan cıkmadı sesizim))))
Yorum
Yorum