Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu atv nin rezilligi neydi nedendi anlamak zor...

Iskender abimiz de baslangicta cok olumsuz du ve kekeme sorunu yoktu onceden gecmis olsun diyelim

mactan erken cikan bir bursali-bjk li arkadasim aradi hemen mac cikisi daha mac devam ediyodu o an. Abi karsi taraf yani sizin tribun full tasmislar bursa tarafi yarisi bos diyordu.. AMA biz o guzel tribunleri goremedik doya doya yazik oldu valla ..

Trabzonun bence stad ve taraftar sorunu var trabzonda..en azindan su cekirdek isini cozsun ordaki arkadaslar valla yoksa yazik olur bu takima , bence ideale cok yakin takimimiz var ve turkiye ligine de fazla bile ...

Dusunun gecen sene sampiyon olan takim bu iste...
    Ya onceki sene o hepten belesti yani...

Sahip cikalim ve ustumuze duseni yapalim gerisi gelir

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada yeni top çok kavis alıyor. Bugün gördük ki uzaktan şutlar çok etkili oluyor. Kalecilerin işi zor bu yeni topla.
      Baslama vurusu top Jaja da.
      Dakika 1, gol 1.

Yorum

• Rahat bir maç oldu bizim için. Takımın mücadelesi, arzusu üst seviyedeydi. Özellikle Selçuk-Colman-Ceyhun üçlüsünün 2. bölgede yaptığı mücadele, yardımlaşma Bursaspor'un oyun kuramamasına neden oldu bu üçlüye Egemen ve Glowacki'nin de destek vermesi Bursaspor'u iyice oyundan düşürdü ve moralmen çöktüler. Bursaspor'un çöküşüyle rakibin üzerine çok rahat gittik ama hücum bölgesinde yine sorunlar yaşadık aynı hastalığımız devam ediyor 3.bölgede yeterince organize olamıyoruz malesef. Oyunun sıkıştığı anlarda Ceyhun ve Selçuk'un kaleyi yoklaması bize golü getirdi bunda Teofilo'nun fırsatçılığını da unutmamak gerek zaten golden sonra sahada istediklerimizi yaptık ve Teofilo'yla 2 gol daha bulduk. Geri dörtlümüz pek hata yapmadı özellikle defans öndeyken Volkan-Ozan gibi oyuncuları arkaya kaçırmadılar ve fazla pozisyon vermedik rakibe. Hücum konusunda sıkıntımız olduğunu düşünüyorum umarım bu sorunu en kısa zamanda aşarız. Bize bu geceyi yaşattırdıkları için teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum inşallah daha güzel günler görürüz.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• Kupayı kazanmak çok güzeldi.
          Ama lige kupa ile başlamak apayrı bir moral olacak herkese.
          Bu havayla daha iyi işler yapmalıyız.
          Liverpoolu geçmek gruplara kalmak zorundayız artık.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu atv nin rezilligi neydi nedendi anlamak zor...

Iskender abimiz de baslangicta cok olumsuz du ve kekeme sorunu yoktu onceden gecmis olsun diyelim

mactan erken cikan bir bursali-bjk li arkadasim aradi hemen mac cikisi daha mac devam ediyodu o an. Abi karsi taraf yani sizin tribun full tasmislar bursa tarafi yarisi bos diyordu.. AMA biz o guzel tribunleri goremedik doya doya yazik oldu valla ..

Trabzonun bence stad ve taraftar sorunu var trabzonda..en azindan su cekirdek isini cozsun ordaki arkadaslar valla yoksa yazik olur bu takima , bence ideale cok yakin takimimiz var ve turkiye ligine de fazla bile ...

Dusunun gecen sene sampiyon olan takim bu iste...
            Ya onceki sene o hepten belesti yani...

Sahip cikalim ve ustumuze duseni yapalim gerisi gelir
            taş çatlasın 15 bin bursalı vardı
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Helal olsun çocuklar helal olsun TEO...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• taraftarı geniş bi biçimde alan resim yok mu, özellikle 61. dk da çekilmiş olan deli bi atmosfer var gibiydi de resim yok ...
                Tarih tekerrürden ibarettir. Az kaldı, biraz daha sabır!...

Yorum

• Orta alanda şiir gibi pas yapan topu kaptırdığı anda rakibin ensesine çöken bir takım olmuşuz.Geçen yılki kupa finalinden sonra bu yıl aynı oyunu tekrarlayarak,aslında diğer takımların ne kadar önüne geçtiğimizi görmüş olduk.
                  Bursa kötüydü sözü doğru değil.Bursayı hazırlık maçlarında izleyenler öyle olmadığını az çok görmüştür.Bursa iyi takımlarla hazırlık maçları yaptı iyi oynadı iyide sonuçlar aldı.Ertuğrul hocanın Bursa en iyi durumdaki takım demeci,dumana söylenmiş değil.
                  Tabii onların yanılgısı Trabzonspor gibi üst düzey bir takıma karşı oynamamalarıydı .
                  Bana göre Trabzonspor müthiş pas yapma becerisiyle tüm takımların çok önünde.Bursa gibi aklı başında bir takımı bile pas manyağına döndürüp,topun paşine koşmaktan helak eden bir takımın önü ardına kadar açıktır.
                  Her takımın olduğu gibi bizimde eksiklerimiz var ama artılarımız diğerlerinin çok önünde.
                  Bursayı üçlük yapan takımın yedek kulübesi Yattara ,Engin,Giray,Umut,Barış,vs.
                  Bana göre bu akşamki maç ligin genel görüntüsünü yansıtacak nitelikteydi.Kimin daha nitelikli olduğu net göründü.
                  Hoşuma gitmeyen tek şey maçın son 10 dk sında oyunun oratada sıçan şekline dönmesiydi .
                  En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                  Erdal Hoş

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Baslama vurusu top Jaja da.
                    Dakika 1, gol 1.
                    abi ceyhun 11 i kapsa zaten her maç ya jaja ya ceyhun ya yazar ya da yazdırır bitane
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Her şey hayırlı olsun teofilo süper kupa jaja coelho..
                      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Bazı arkadaşala yönetim istifa eder diye yenilmemizi istiyordu bu kupa o arkadaşlara kapak olsun

Yorum

• yorulduuuum ama değdi böyle yorgunluğa can kurban

ayrıntıya gerek yok takımda herkes görevini fazlasıyla yaptı

Tebrikler Şampiyon

Yorum

• Şenol hocanın bi sözü vardı hani hazırlık kamplarında.
                            tek top oynayacağız takım oyunu oynayacağız diye.
                            ben bunu gördüm mesela.
                            gerçekten güzel tek top yaptık. maceraya giren pek olmadı.
                            dahada iyi olacak inşallah
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• şenol hoca şimdi kimi oynatacak en zor görev onun şuan ben açıkcası 11 kuramıyorum

Yorum

• Staddan yeni gelmekle beraber izlenimlerim, gerçekten taraftar lar muhteşemdi. Kendimizi o akdar kaptırıyorduk ki kendi adıma oyuncu değişikliklerini bile sonradan farkettim. Takım için konuşmak gerekrse şlk yarı bşrşeyler yaomaya çabaladık ama sonuç sıfır dı. '. yarı az biraz bursa bastırır gibi oldu ama direnci çabuk kırıp, ortasahayı kontrol altına aldık. İlk gol kırılma anıydı, sonrası taraftar desteğiyle beraber geldi zaten. Çok iyi oynamasak ta çoğunlukla sahanın hakimi bizdik ve sonuna kadar hakettik maçı. İnş Teofiloyu da kazanmışızdır. fazla pozisyona girmedi ama 3 net vuruş la 3 gol attı.Hakem çoğunlukla faciaydı bir ara kırmızı bile yeriz diye korkmadım da değil. Sonuç olarak büyüklüğün kimde olduğunu hatırlatıp bursayı evine yolladık.
                                Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

Yükleniyor...
                                X