Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu bu Atv'de nedir bu Bursaspor aşkı hep Bursaspor odaklı konuştular bütün cümlelerin merkezinde Bursa vardı. Futbolcular kupayı kaldırırken bile Bursaspor'un etkisiz oynadığından bahsediyorlardı. Hele Güvenç Kurtar sanki Bursa taraftarı gibi Trabzonspor şöyle kötü böyle kötü maçın favorisi Bursa dedi. Spikerde bir ara "4." büyük Trabzonspor dedi o sırada baya bi kulaklarını çınlattım onun !

3-0'lık sonuç, ezici futbol kapak olsun size ! Bu gece canımızı sıkamazsınız artık. Sırada şampiyonluk kupası var !
    En son taraftar.61 tarafından düzenlendi; 07.08.2010, 23:12.
    Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Liverpool bu galibiyetten sonra biraz daha tırsmıştır.
      Tırssın ya!
      Karşılarında bordo mavi bir barça olacak!
      Messi yerine alan!
      XAVİ yerine Selçuk
      İniesta yerine Colman!
      Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
      -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
      Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
      -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• bu gece hacısalihoğlunu bile seviyorum.
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursa üstümüze hiç gelemedi Glowacki için nasıl karar verildi anlamadım.Tamam iyi görüntü verdi ama bu maç ölçü değiiil........
          Hava toplarında en az Egemen kadar iyi. Fiziğini kullanıyor,soğukkanlı.Bu ülkede Servetler,GökhanZanlar iş yapıyorsa. Glovacki yıldızdır.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Güvenç Kurtar "Trabzonspor İspanya Milli Takımı gibi oynadı"

Jaja da iyi olursa ligde fırtına eser sanki
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Glowacki çok iyiydi.

Colman biraz kötüydü sanki.
              Colman daha ısınamadı, kendini de pek veremedi...Sonradan ısınıyor zaten...

Kendi adıma Ceyhun ve Teo'ya özür borcum var...İkisinden de ümidim yoktu...

Glovacki'yi de beğendim...Çok az ağır sanki ama Egemen kapatır onu...

Yorum

• Bu senenin tartismasiz en iyi transferi takimimiz adina Glowack`dir beyler...
                Adam en önemli bir özellige sahip, oda saglamci olmasi.
                Dikkat ettim hic riske girmiyor, agir kaldigi pozisyonlarda dahi, son bir hamle yapip, karsi oyuncu egale ediyor, bilhassa ilk yaridaki Onur`un elinden kacirdigi pozisyonda o hamleyi yapmasa, kesin gol geliyordu.

Bu adami bulana helal olsun!
                Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güvenç Kurtar "Trabzonspor İspanya Milli Takımı gibi oynadı"

Jaja da iyi olursa ligde fırtına eser sanki
                  Ne yani yalanmı

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir maç, bir sezona referans olamaz. hala transfere ihtiyacımız var.
                    Orhan Abi tamam bir sol bek ve bir sağ bek kötü olmaz ama bence takımımızın iskeleti oturdu gelen ancak yedek olur belki sol bek oyuncusu iyi ise oynar diye düşünüyorum.Sağ bek derken Serkan Balcı'ya alternatif
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Jaja'ya spikerin sürekli Jojo demesi de fitil etti beni...

Boyuna Bursaspor'un dolduramadığı tribünleri göstermeleri de saçma oldu...

Yorum

• Glowacki klassik polonyali bi Defans oyuncusu salam ama yavas fazla ileri cikmasin hizli oyunculara karsi bakalim nasil oyniycak.

Burak bey de bizde niye daha oynuyor anlamadim.Kafasina göre takiliyor.

Aynisi Alan icin gecerli ne zaman pas vercegini bilmiyor.Yabancilardan birini gönder deseler ik önce alani yollarim.

Teo aslinda bu.oyuna biraz daha dahil edebilirsek en az 10-15 gol atar.Maclaara göre Teo veya Umutu 2. forvet olarak kulanirim.Insallah Jaja aradigimiz 1. forvettirde Umut veya teo lan iyi bi forvet hatti olustururlar.

Bi laf da Gabric icin.Gabric Burak ve Baristan cok daha iyi bana göre.Gabrici kiralamak yerine Burak ve Barisi göndersinler takimdan.

Bi de Ortsahaya bi transfer daha lazim Kreatif bi offans oyuncusu.Selcuk veya Colman formdan olmadigi zaman onlarin yerine süre bilmelisin.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi bende senin gibi inanıyorum
                            Ben çok zaman önce imzamı bile yazdım
                            Ben sonuna kadar inanıyorum şampiyon olacağımıza ALLAH'ın izniyle İnşallah
                            Arkadaşlarım Abilerim bizlerin her zaman her yerde desteğimizin devam etmesi lazım
                            Ben şampiyon olacağımıza canı gönülden inanıyorum
                            İçimde de Liverpool'e geçeceğiz gibi bir his var ALLAH'ın izniyle İnşallah geçeceğiz gruplara kalacağız ve UEFA kupasının şampiyonu da olacağız

+sonsuz 61

Yorum

• Her yönüyle hakeden kazandı..
                              Helal uşaklar helal sahadakiden trübüne..
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

Yükleniyor...
                              X