Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takımımdan o kadar eminim ki bu maddi darlıkta 100 tl bastım iddaa'da. bursanın bu tür maçlarda tecrübesi yok. büyüklük kavramını kaldıramazlar ve sezonun daha ilk maçında trabzonuma karşı direnemezler. bizim ise büyüklüğümüz ve tecrübemiz sabit .taraftarsa mükemmel.kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum..
    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bursa takımı, Eskişehir takımı, Ankara takımı, İstanbul takımı... Ne farkınız var birbirinizden? Size mi kaldı Anadolu abiliği? Biz senelerce haykırırıken, gidip o takımlara uşaklık yaptınız! Oyuncularınızı peşkeş çektiniz! Sokaklarınızda onların bayraklarını asıp şampiyonluklarını kutladınız!

Benim için TRABZONSPOR ve diğerleri vardır. Sen bizi başkalarıyla karıştırdın galiba...

Büyük takım hele TRABZONSPOR taraftarı olmak farklıdır; istersen sana sunulan şu özgür ortamın suyunu çıkarma.

Rakipsin, yine de bu akşam için sana ve kulübüne başarılar dilerim...
      Sen çok gerilerde kalmışsın Ben senin bu tezlerini bir bir çürütürdümde şimdi konu dağılmasın , ortamı germeye gerek yok

Başarılar maçta..

Yorum

• adamlar zaten şampiyon olmuş neyin tecrübesi
        Bütün ol ayrı tut kendini...Çünkü öyle...Zaten öyle!

Yorum

• Yattara 11 başlamalıydı bence ayrıca Burak'ın yerine Gabric olmalıydı inş doğru değildir o kadro.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ceyhunun yerine barışı görmek isterdim ataş olanını ama maçı kaldıramaz diye düşünmüş olabilir şenol hocamız.
            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• o kadro kesin sitenin dedigine göre o zaman dizilişimiz büyük ihtimalle böyle olur
              ................................onur.............. ...............
              serkan.........glo.......egemen..............cale. .......

alanzinho......ceyhun......selçuk........colman

.................burak........teofilo.............

veya
              ...................onur..............
              serkan.......glo.....egemen......cale..

burak........selçuk.....ceyhun......colman.
              .................alanzinho................
              .................teofilo..................
              sizce hangisi olmalı???

Yorum

• Bence ilk teo yla baslanmali . Sonra umut daha cok ise yarar gibi .

Yorum

• Trabzonum oleyyyyyyyyyyyyyyy

Trabzonum oleyyyyyyyyyyyyyyyy

Şampiyon geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen çok gerilerde kalmışsın Ben senin bu tezlerini bir bir çürütürdümde şimdi konu dağılmasın , ortamı germeye gerek yok

Başarılar maçta..
                    Tez değil ki, gerçek!

Sana son söz:

"Şeftali kurdunu timsah yaptılar...

TRABZON kümeye diye bağırttılar...

Bir yıldızımız, bir de ruhumuz yeter size!"
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hadi artık yakın olimpiyat ateşini bu sıcakta üşüyoruz
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Tez değil ki, gerçek!

Sana son söz:

"Şeftali kurdunu timsah yaptılar...

TRABZON kümeye diye bağırttılar...

Bir yıldızımız, bir de ruhumuz yeter size!"

aga bosver sunu ya ne isi varsa burda

simdiden link alabilecekmiyiz dayanamiyorum artik

Yorum

• Maçı Ceyhun kaldırıcakta Barış Ataş mı kaldıramayacak yapmayın lütfen.
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• teofilodan 2 gol 1 asist bekliyorum

Yorum

Bursa takımı, Eskişehir takımı, Ankara takımı, İstanbul takımı... Ne farkınız var birbirinizden? Size mi kaldı Anadolu abiliği? Biz senelerce haykırırıken, gidip o takımlara uşaklık yaptınız! Oyuncularınızı peşkeş çektiniz! Sokaklarınızda onların bayraklarını asıp şampiyonluklarını kutladınız!

Benim için TRABZONSPOR ve diğerleri vardır. Sen bizi başkalarıyla karıştırdın galiba...

Büyük takım hele TRABZONSPOR taraftarı olmak farklıdır; istersen sana sunulan şu özgür ortamın suyunu çıkarma.

Rakipsin, yine de bu akşam için sana ve kulübüne başarılar dilerim...

bigben bu abilik saplantisina gerek yok..

biz kimsenin kardesi abisi falan degiliz. bizim ortaya sundugumuz degerlerimiz var ve bunun icin her sehirde taraftarimiz var buna bursa da dahil. ama kimseye abilik yada kardeslik yapmak gibi bir derdimiz yok. yada olmamali

biz bir yol actik ve bir idol olduk, ve herkez bu yolu takim ediyor,
                              anadoludan bir sampiyon cikmasi bizleri rahatsiz etmemeli..

bursa yi ozenti tavirlari yuzunden allahi var sevmem , ama saygi duyarim tipki kimligine sahip cikan eses , ksk gibi,

ortami bos yere germeye gerek yok.

sevmek zorunda degiliz ama saygi duymayi da bilmeliyiz. arkadas uzun suredir forum da ve provokatif bir uslup takinmadigi gibi gayet de saygili takiliyor, yani bos yere ortam germeyelim..

Yorum

• şenol hoca böle cıkyıtsa bıkrıan bildigi vardır senol hocamın o yaptıysa bize izliyp görmek düşüyo

Yorum

Yükleniyor...
                                X