takımımdan o kadar eminim ki bu maddi darlıkta 100 tl bastım iddaa'da. bursanın bu tür maçlarda tecrübesi yok. büyüklük kavramını kaldıramazlar ve sezonun daha ilk maçında trabzonuma karşı direnemezler. bizim ise büyüklüğümüz ve tecrübemiz sabit .taraftarsa mükemmel.kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa takımı, Eskişehir takımı, Ankara takımı, İstanbul takımı... Ne farkınız var birbirinizden? Size mi kaldı Anadolu abiliği? Biz senelerce haykırırıken, gidip o takımlara uşaklık yaptınız! Oyuncularınızı peşkeş çektiniz! Sokaklarınızda onların bayraklarını asıp şampiyonluklarını kutladınız!
Benim için TRABZONSPOR ve diğerleri vardır. Sen bizi başkalarıyla karıştırdın galiba...
Büyük takım hele TRABZONSPOR taraftarı olmak farklıdır; istersen sana sunulan şu özgür ortamın suyunu çıkarma.
Rakipsin, yine de bu akşam için sana ve kulübüne başarılar dilerim...Ben senin bu tezlerini bir bir çürütürdümde şimdi konu dağılmasın , ortamı germeye gerek yok
Başarılar maçta..
Yorum
-
o kadro kesin sitenin dedigine göre o zaman dizilişimiz büyük ihtimalle böyle olur
................................onur.............. ...............
serkan.........glo.......egemen..............cale. .......
alanzinho......ceyhun......selçuk........colman
.................burak........teofilo.............
veya
...................onur..............
serkan.......glo.....egemen......cale..
burak........selçuk.....ceyhun......colman.
.................alanzinho................
.................teofilo..................
sizce hangisi olmalı???
Yorum
-
İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen çok gerilerde kalmışsınBen senin bu tezlerini bir bir çürütürdümde şimdi konu dağılmasın , ortamı germeye gerek yok
Başarılar maçta..
Sana son söz:
"Şeftali kurdunu timsah yaptılar...
TRABZON kümeye diye bağırttılar...
Bir yıldızımız, bir de ruhumuz yeter size!"Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTez değil ki, gerçek!
Sana son söz:
"Şeftali kurdunu timsah yaptılar...
TRABZON kümeye diye bağırttılar...
Bir yıldızımız, bir de ruhumuz yeter size!"
aga bosver sunu ya ne isi varsa burda
simdiden link alabilecekmiyiz dayanamiyorum artik
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa takımı, Eskişehir takımı, Ankara takımı, İstanbul takımı... Ne farkınız var birbirinizden? Size mi kaldı Anadolu abiliği? Biz senelerce haykırırıken, gidip o takımlara uşaklık yaptınız! Oyuncularınızı peşkeş çektiniz! Sokaklarınızda onların bayraklarını asıp şampiyonluklarını kutladınız!
Benim için TRABZONSPOR ve diğerleri vardır. Sen bizi başkalarıyla karıştırdın galiba...
Büyük takım hele TRABZONSPOR taraftarı olmak farklıdır; istersen sana sunulan şu özgür ortamın suyunu çıkarma.
Rakipsin, yine de bu akşam için sana ve kulübüne başarılar dilerim...
bigben bu abilik saplantisina gerek yok..
biz kimsenin kardesi abisi falan degiliz. bizim ortaya sundugumuz degerlerimiz var ve bunun icin her sehirde taraftarimiz var buna bursa da dahil. ama kimseye abilik yada kardeslik yapmak gibi bir derdimiz yok. yada olmamali
biz bir yol actik ve bir idol olduk, ve herkez bu yolu takim ediyor,
anadoludan bir sampiyon cikmasi bizleri rahatsiz etmemeli..
bursa yi ozenti tavirlari yuzunden allahi var sevmem , ama saygi duyarim tipki kimligine sahip cikan eses , ksk gibi,
ortami bos yere germeye gerek yok.
sevmek zorunda degiliz ama saygi duymayi da bilmeliyiz. arkadas uzun suredir forum da ve provokatif bir uslup takinmadigi gibi gayet de saygili takiliyor, yani bos yere ortam germeyelim..
Yorum
Yorum