maca giden arkadaslar, Allah yolunuzu acik etsin,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin telafisi var onun yok da o yüzden
Maç maç düşünmetke fayda var bana göre
Yorum
-
İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa içinde top altınmı?
Yorum
-
İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnünüzde 2 maç var olası bi 2 mağubiyette takım ne kadar moralli olur ki ?
Maç maç düşünmetke fayda var bana göreForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
dakikalar geçmiyor sabırsızlanıyorum anadolunun tek beyii trabzonun tekrar tescillenmesine şahit olmayaa alayına isyan ölümüne bordo maviTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
Zorlu bir Ağustos ayı bizi bekliyor.
İlk maç Ankaragücü ile Ankara'da. Ankaragücü seyircisiz oynuyor bildiğim kadarı ile
Sonra Livesona fb sonra yine live .. off off programa bak
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnünüzde 2 maç var olası bi 2 mağubiyette takım ne kadar moralli olur ki ?
Maç maç düşünmetke fayda var bana göre
Yorum
-
Arkadaşlar şu kulübün kaldırdığı otobüslerin saatleri hakkında bilgisi olan var mı ? 12'de başlayıp saat başı mı kalkıyor kaça kadar devam ediyor ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum