Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teo tamamda Burak olmaz ya
    Bence Burak 'ın ilk devre yorup 2. devre yerini Yattara 'ya bırakması mantıklı.

Teo ve Umut için birşey diyemiycem

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Engin oynamali yarin.. yerine oynayacak adam yok gabric yoksa kadroda.. Barisa güvenilmezki..
      Hangi Baris ??

Onur
      Serkan-Glo-Egemen-Cale
      -------Selcuk-Baris----
      Yattara---Alan---Colman
      --------Umut(Teo)----

Engin varsa durumu iyise banko oynar...baris cikar colman ortaya gecer..veya alan cikar colman ortaya gecer...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Süper Kupa 'yı alan ilk Anadolu takımı TRabzonspor olmalı.

Belkide maçın en önemli tarafı bu. Bunu düşünerek oynamalı bizimkiler.

bu kupayi ilk alan anadolu takimi zaten Trabzonspor..

onceden de ayni formatda oynaniyordu ve adi cumhurbaskanligi idi..

simdi avrupa liglerine oykunup super kupa oluverdi ismi,, yani kupa ayni kupa

ayakkabiya cila atinca parlak gorunur ama bu onun eski oldugu gercegini degistirmez..

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Engin'in sakatlığı oynamasına engel ise Gabric kadroya dahil edilir mi ?
          Trabzon'da mı bırakıldı bu adam yoksa izin alıp ülkesine filan mı gitti acaba

sanmam, kadro disisin diyip Trabzonda birakilmis ise cagrilmamasi daha iyi.

Yorum

• yayina erken baslasalar keske
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Arkadaş gündem o kadar yoğun ki .
              Yarın ki maçımı düşünsem , transferi düşünsem , Liverpool'a mı üzülsem şaşırdım .
              Şu zor dönemden anlımızın akıyla bir çıksak .
              Yüzümüz bir gülse .

Yorum

• kalearkası iki takım için yarıya bölünmüştü, bu biletler tükendi.
                batı tribününde 8 blokta satış var, diğer bloklar bitti.
                doğu tribününde satışı devam eden blok sayısı 51.
                başarılı yönetimimizi tebrik ediyorum (!) doğu tribününü becerip alamadıkları için.
                ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kalearkası iki takım için yarıya bölünmüştü, bu biletler tükendi.
                  batı tribününde 8 blokta satış var, diğer bloklar bitti.
                  doğu tribününde satışı devam eden blok sayısı 51.
                  başarılı yönetimimizi tebrik ediyorum (!) doğu tribününü becerip alamadıkları için.
                  Kura bu be abi Batı tribünü yazan topu seçtiler diyede yönetim eleştrilmez ki

Yorum

• Kalecimiz bir aksilik olmadığı müddetçe sabit Onur. Sağ ve sol bekte Serkan ve Cale alternatifsiz oynuyorlar. Stoper mevkisinde Giray Egemen ya da Glowacki Egemen olacaktır ki benim tercihim Glowacki Egemen ikilisinden yana. Ön libero mevkisinde Selçuk ve Colman'ın yerleri garanti. Yattara'nın yedek kalacağına ise pek inanmıyorum ama belli de olmaz. Eski Yattara'nın tam anlamıyla geri dönmediğini kendisi de biliyor ama onu yedek bırakmak, daha kötü sonuçlar da doğurabilir. Üstelik Yattara seyirciye oynayan bir futbolcu olduğundan bu maç onun için ayrı önem taşıyordur. Sol kanatta Engin oynamayacaksa ve tek forvet başlayacaksak, hoca Barış Ataş'ı ön libero'ya çekip Colman'ı sola kaydırabilir. Alanzinho'nun da bazı yerlerde yedeğe çekileceği falan yazıyordu ama ona da pek itimat etmiyorum. Forvet konusunda Umut'tan umduğumuzu bulamasakta alternatifi Teo'nun da çok hazır olduğunu düşünmediğimden mecburen Umut diyoruz. Ayrıca Teo ile ilk yarı rakibi yordurup ikinci yarı Umut'u sokmak yerine, bunun tersi uygulanmalı. Rakibi yoran ve yorulmayan oyuncu Teo değil, Umut. Yarın alnımızın akıyla şu kupayı alalım da, adımızdan bir kez daha söz ettirelim...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu kupayi ilk alan anadolu takimi zaten Trabzonspor..

onceden de ayni formatda oynaniyordu ve adi cumhurbaskanligi idi..

simdi avrupa liglerine oykunup super kupa oluverdi ismi,, yani kupa ayni kupa

ayakkabiya cila atinca parlak gorunur ama bu onun eski oldugu gercegini degistirmez..
                      Dedigin dogruda müzemizde bu ülkede alinabilecek her kupanin ismi var. Süper Kupanin olmasi iyi degilmi sence? Hem sonra kimse demez Trabzonun kupalari miladdan önce diye. Büyüksek hepsinde bi tane olacak.
                      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 07.08.2010, 00:23.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• yarın 5 gibi küçükçekmeceden hareket etmeyi düşünüyordum ama vaz geçtim en geç 4,5 ta yola çıkacam malum tek hat üzer,nden gideceğiz o kadar insan yolun hali berbat olur birde o sıcakta
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ne oluyor ya murat tosun yok gabric yok engin belirsiz

eger baris memis oynarsa yaziklar olsun derim senol günese

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne oluyor ya murat tosun yok gabric yok engin belirsiz

eger baris memis oynarsa yaziklar olsun derim senol günese
                            Barış Memiş oynarsa maçı izlemek bize işkence olabilir

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kura bu be abi Batı tribünü yazan topu seçtiler diyede yönetim eleştrilmez ki
                              Burası Trabzon, herşey olabilir .

Yorum

• Bence Liverpool eşleşmesi yarın ki Bursaspor maçında oyuncularımızın kendilerini ayrıcalıklı hissetmesine neden olacak.Pozitif yönde etkileyecektir bu durum bizi bence.

Yorum

Yükleniyor...
                                X