Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu maç keşke teofilonun maçı olsa....! Çok istiyorum gol atmasını ..:!
    Bence bu maçta Umut ve Teo 'nun her ikisine de şans verecektir.

Onların açılacakları maç olur inş

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben en çok yeni stoperinizin formunu merak ediyorum.Malum bir stoperin en önemli özelliğide yanındaki diğer adamla anlaşabilmesi , yeni oluşturulan Giray-Glowacki veya Egemen-Glowacki ikilisinin uyumu sizin açınızdan önemli.
      Yattara veya Alanzinho ikiside tehlikeli adamlar , ayrıca Umut bizi pek boş geçmiyo sizinde etkili bir huücum hattınız var
      Engin cok onemli adam insallah oynar ki bence oynayacak.Ortasaha saglam.Neyse de sizin tribun isi kotu oldu.Kale arkasi 4bin kisilik zaten dogu tribunde 10 bin dolsa yapar 14 bin.Cok az.

Yorum

• Mac için suan yollarda olan arkadaslarımızın kazasiz belasiz istanbula ulaşmalarını Allah nasip etsin.

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mac için suan yollarda olan arkadaslarımızın kazasiz belasiz istanbula ulaşmalarını Allah nasip etsin.
          Amin İnş. kazasız belasız bişe şekilde kupayı alıp giderler

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol hoca Burak 'la başlayıp rakibi yorduktan sonra 2. devre Yattara ile devam edebilirz dedi.

Birde Teofilo ile başlayıp 2. devre Umut ile devam edebilirm dedi.

Bence şu şekilde olabilir.

---------------ONUR---------------
            Serkan-Glowacki(Giray)-Egemen-Cale
            Burak(Yattara)-Selçuk-Colman-Engin
            -------------Alanzinho-------------
            -------------Teo(Umut)-----------
            Teo tamamda Burak olmaz ya

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Amin İnş. kazasız belasız bişe şekilde kupayı alıp giderler
              Ben de orda olacağım ama daha var yola çıkmama

Yorum

• -------onur------
                Serkan glo Ege cale
                ------barış selcuk---
                Yattara --colman---Ali
                ---------umut-------

Yorum

• TFF Süper Kupa maçında yarın Bursaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.

Antrenmanın basına açık bölümünde Engin Baytar, şanssız bir sakatlık yaşadı. Sol kasığından sakatlanan Engin uzun süre yerde kalırken, yapılan buz tedavisinin ardından oyuncu soyunma odasına gitti.

Engin'in kasığında zorlanma meydana geldiği ve durumunun anlaşılması için yarına kadar bekleneceği açıklandı. Oyuncunun, kupa maçında oynayıp oynamayacağının pyaılacak muayeneden sonra belli olacağı bildirildi.

Bordo-mavili futbolcuların antrenmanda taktik ve şut çalışması gerçekleştirdikleri kaydedildi.

Antrenmanda, kadroya alınmayan Gabric yer almadı. Yattara ve Gabric'in maçın ardından ülkelerinin milli takımına gidecekleri ifade edildi.

En son irfanb tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 23:56.

Yorum

• Ben de üstten almıştım bileti inşallah alta geçebilirim...
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• gabricin alinmama sebebi ne? sakatligi falan mi var?

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gabricin alinmama sebebi ne? sakatligi falan mi var?
                        Kiralık verilecek diye geçiyordu bi ara .

Yorum

• Engin oynamali yarin.. yerine oynayacak adam yok gabric yoksa kadroda.. Barisa güvenilmezki..
                          En son leavemealone tarafından düzenlendi; 07.08.2010, 00:05.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kiralık verilecek diye geçiyordu bi ara .

omer aysan gibi kaliteli bir adama yol verdik, eyvallah sorunluydu diyelim de bu gabrici dislamak da neyin nesi anlamadim. baris memis gibi futbolcu demeye bin sahit gereken bir adamin oldugu kadroya hirvatistan milli takiminin oyuncusu giremiyor, sasiracak is.. harbiden de kadromuz yeterliymis, gabrice bile yer bulamamissak..

Yorum

• Süper Kupa 'yı alan ilk Anadolu takımı TRabzonspor olmalı.

Belkide maçın en önemli tarafı bu. Bunu düşünerek oynamalı bizimkiler.

Yorum

• Engin'in sakatlığı oynamasına engel ise Gabric kadroya dahil edilir mi ?
                                Trabzon'da mı bırakıldı bu adam yoksa izin alıp ülkesine filan mı gitti acaba

Yorum

Yükleniyor...
                                X