Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neyse.. sağlıcakla kalın iyi geceler

Yorum

• İlk olarak Bursa'm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neyse.. sağlıcakla kalın iyi geceler
      Sağolasın iyi geceler

Yorum

• İyi geceler herkese

Yorum

Eyvallah, Allaha emanet ol

Yorum

mesaj sayisi 16 olunca yazmayi birakip gidiyorsun vay uyanik

Yorum

• Günahımı alıyosunuz daha fazla almadan yazayım msj sayıma dikkat bile etmemiştim neyse çanakkaleli arkadaşlara selam olsun bu gece 17 de bırakıp gidiyorum

Yorum

Ligdeki İBB maçındada kimse bu kadar ilgi beklemiyordu ancak 31.260 biletli seyiri vardı Cuma gecesi o stadta
                Dediğim gibi Bursa'da işler 1 saatte bile değişebilir bir iki gün daha geçsin hel bi durum netleşir
                Lig şampiyonluğu yetti görüşünede katılmıyorum ayrıca
                Bu arada Trabzonspor yönetimini Olimpiyat Stadı'na Türkiye Kupası'nı getiricek mi ? Bizim taraftarımızın Kupalar İstanbul'a çağrııs vardı ve kulübümüz olumlu yanıt verdi umarım Trabzon cepheside es geçmez bu çağrıyı

biz kupaları getirmeye kalksak sıf kupalar içinde ayrı bir kamyon tutmamız gerekir o yüzden yönetim gereksiz masrafa girmez
                u will need justice at the end..

Yorum

• Siz getirin bizim kasaya bugün young boys sağolsun 5-6 milyon euro girdi kargo masrafları bizden

Yorum

• çankırı
                    u will need justice at the end..

Yorum

• 5-6 milyon EURO

süper para

Yorum

• bu aksam bılet aldım bızde az yer kalmıstı ama bursanın baya daha boslugu vardı
                        https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• İlk olarak alihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu aksam bılet aldım bızde az yer kalmıstı ama bursanın baya daha boslugu vardı
                          Normal degilmi sence
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• BİR organizasyon yapıldımı şimdi?biz üst katta olacazda 905 b. basın tribünün hemen yanı

Yorum

• İlk olarak lazrail199261 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              BİR organizasyon yapıldımı şimdi?biz üst katta olacazda 905 b. basın tribünün hemen yanı
                              Hosgeldin
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hosgeldin
                                haşbulduk kardeş saolasın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X