İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce merter migrosdan 2 kale arkası aldım..
Arkadaş sabah cevahirden aldık öğleden sonra merter migros
Yorum
-
İlk olarak Sercan Yaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoraya gelelim batıyı takip ederiz ama olimpiyata bizim için çok uzatmışlar yolu onun için dedim...
Yorum
-
İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle406E bilet hazırda. Yanlız Cevahir AVM de bilteixte 2 tane şerefsiz kara borsa için kale arkası topluyordu. Benimde almamı istediler ailemizle gelicez felan. Dedim ver kimliğini bakayım nerelisin? Bizle alakaları yok. Biletix görevlisine şikayet ettim güvenlikçiler adamları aldılar 27 tane kale arkası bilet çıktı.
Yorum
-
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOraya kadar arabada bayrak filan olmazsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..En kötü yanliş girmişiz hemşehrim dersinneyseki araba yesil ordan kurtarırız
Yorum
-
İlk olarak Sercan Yaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebayrak flamasız formasız maça giidilrmineyseki araba yesil ordan kurtarırız
Gidilmez tabi.
Yorum
-
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim şüphelendiğimiz kara kafalardan bahsediyosun galiba?
Yorum
-
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi senin atlaman lazım ya.Baktım tavandan almıssın nerdeyse
Şaka bi yana gol olursa aşağıya atlıyoruzne bilem yeri hoş göründü ama sıra 69 nerededir tam bilmiyom
golü atalım atlarız ayıpsın kupayı alırsak çatıya çıkıp öyle atlarız
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben biletimi cuma günü almayı planlıyorum sorun olur mu acaba ?
???
~~~~
Yorum
-
İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrdan aldıysan muhtemelen onlardır.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle???
~~~~Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Arkadaşlar maç günü neden Stadyumdan bilet satışı yapılmayacakmış...
Bilgisi olan varmı...
Federasyon maça seyirci gelmesinimi istemiyor...
Karaborsacıların köşeyimi dönmesini istiyor...
İnsanlara ağustos sıcağında eziyetmi çektirtmek istiyor...
Nedir neden nedir...!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle???
~~~~
Yorum
-
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah cevahirden aldım vardı orada iki kişi biletixin önündeki bankta oturuyorlardı.Maçla ilgili biriyle telefonda konuşuyorlardı.Trabzon-Bursa maçı var filan diye.parada biletlerde mındar oldu
Yorum
Yorum