Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Batı tabelasını takip etmek zorundasın.Emniyette izin vermeyebilir.
    oraya gelelim batıyı takip ederiz ama olimpiyata bizim için çok uzatmışlar yolu onun için dedim...

Yorum

• İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      az önce merter migrosdan 2 kale arkası aldım..
      Ben niye görmedim seni
      Arkadaş sabah cevahirden aldık öğleden sonra merter migros

Yorum

• İlk olarak Sercan Yaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oraya gelelim batıyı takip ederiz ama olimpiyata bizim için çok uzatmışlar yolu onun için dedim...
        Oraya kadar arabada bayrak filan olmazsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..En kötü yanliş girmişiz hemşehrim dersin

Yorum

• Ben biletimi Cuma günü almayı planlıyorum sorun olur mu acaba ?

Yorum

• İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            406E bilet hazırda. Yanlız Cevahir AVM de bilteixte 2 tane şerefsiz kara borsa için kale arkası topluyordu. Benimde almamı istediler ailemizle gelicez felan. Dedim ver kimliğini bakayım nerelisin? Bizle alakaları yok. Biletix görevlisine şikayet ettim güvenlikçiler adamları aldılar 27 tane kale arkası bilet çıktı.
            Bizim şüphelendiğimiz kara kafalardan bahsediyosun galiba?

Yorum

Oraya kadar arabada bayrak filan olmazsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..En kötü yanliş girmişiz hemşehrim dersin
              bayrak flamasız formasız maça giidilrmi neyseki araba yesil ordan kurtarırız

Yorum

• İlk olarak Sercan Yaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bayrak flamasız formasız maça giidilrmi neyseki araba yesil ordan kurtarırız
                Abi saklarsın oraya kaar ondan şeyy ettim benGidilmez tabi.

Yorum

Bizim şüphelendiğimiz kara kafalardan bahsediyosun galiba?
                  Ordan aldıysan muhtemelen onlardır.

Yorum

Abi senin atlaman lazım ya.Baktım tavandan almıssın nerdeyse
                    Şaka bi yana gol olursa aşağıya atlıyoruz
                    Sıra 69'daymışım ne bilem yeri hoş göründü ama sıra 69 nerededir tam bilmiyom golü atalım atlarız ayıpsın kupayı alırsak çatıya çıkıp öyle atlarız

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben biletimi cuma günü almayı planlıyorum sorun olur mu acaba ?

???

~~~~

Yorum

• İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ordan aldıysan muhtemelen onlardır.
                        Sabah cevahirden aldım vardı orada iki kişi biletixin önündeki bankta oturuyorlardı.Maçla ilgili biriyle telefonda konuşuyorlardı.Trabzon-Bursa maçı var filan diye.

Yorum

???

~~~~
                          Alırsın abi batıdan çok rahat bulursun bence...
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Arkadaşlar maç günü neden Stadyumdan bilet satışı yapılmayacakmış...

Bilgisi olan varmı...

Federasyon maça seyirci gelmesinimi istemiyor...

Karaborsacıların köşeyimi dönmesini istiyor...

İnsanlara ağustos sıcağında eziyetmi çektirtmek istiyor...

Nedir neden nedir...!!
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

???

~~~~
                              Valla kimse garanti veremez sana.Görüyorsun kale arkasını karaborsaya düşürmeye çalışıyorlar.Zaten toplamda bie verilen bilet sayısı yaklaşık 32-33 bin.Biz o stadı her türlü fuulleriz.Ki ne maçlarda kaç bin kişiler geldi.İşini riske etme derim sana.

Yorum

Sabah cevahirden aldım vardı orada iki kişi biletixin önündeki bankta oturuyorlardı.Maçla ilgili biriyle telefonda konuşuyorlardı.Trabzon-Bursa maçı var filan diye.
                                Ben direk migrosun köşeyi döndüm gözleri bana çevirdiler. Ama yanlış kişiye teklif ettiler parada biletlerde mındar oldu

Yorum

Yükleniyor...
                                X