Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geLiverpool yeniLiverpool

Yorum

• Hazırlık maçlarındaki futbol üzerinden yola çıkıp yorum yapmak ne kadar doğru?
      Bu görüşten yola çıkarsak biz de Porto, Liege, Antep maçlarında kötü oynayıp tek gol dahi atamadık.
      Hazırlık maçı ayrı resmi maç ayrı.
      Bu tip ciddiyetten uzak şekilde oynanan maçlar referans kabul edilmemeli.
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ağustos ortasına iyileşir diyorlar ama tabi bunun bir de toparlanma süreci var.Sakatlığı geçen her adam zart diye ilk 11 oynamıyor.

Bkz. : Yattara

Biraz uç örnek oldu ama olsun
        İlk maç 19'unda 2. maç 26'sında. Yani yetişebilir de yetişmeyebilir de, yetişse de oynamayabilir de. Bilgi için tşkler.

Yorum

• İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          pek öyle düşündüğünü sanmıyorum liverpool hocasının. bence yıllardır gelmeyen lig şampiyonluğunu kazanmak istiyodur eminim ve bunun için işi baştan sıkı tutarlar tahminimce. ama bunun bizle alakası olcağınıda sanmıyorum arsenallede oynarlar 3güns sonrada bizle de oynarlar onlara sıkıntı olmaz.
          Liverpool'un prestijini ligin ilk 3-5 haftasındaki mağlubiyetler değil, Avrupa kupalarında gruplara kalamama durumlar sarsabilir.

Gönül ister eleyelim. Elbette maçta destekleyeceğiz. Ama Avrupa kupalarında artık pek bir inancım yok benim. Olur da elenirsek gelip buralarda "ben demiştim" diye artistlik yapacak da değilim.

Sırf "biz inanalım gerisi gelir" diye üşünüp "Kesin eleriz, Liverpool da kim?" gibi görüşler de belirtecek değilim. Onların kötü olmalarını umup, bizim çok iyi oynamamızı umacağım.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cafer Abi, Colman-Selçuk-Barış 3'lüsü var Hasan-Hüseyin-Ferhat 3'lüsü var .
            Dogru , benimki espriydi zaten.

Sunda hemfikirmiyiz,alan ve yattara nin maci degil liverpool maclari.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vurduğunu atan bi forvetimiz olsa bence şansımız %70 oranında artar.
              öyle bi forvet varmı.. vurduğunu atan forvet alırsak bu torres olur ancak onuda rakipten çalmış olduğumuzdan belki yuzde 70 artabilir

Yorum

• Futbolcularimiz Oruc tutacak midir, bu önemli sinavlar sirasinda sizce arkadaslar....????

Neticesinde Liverpool, sonra Fener, sonra yine Liverpool maclari var ve tümü Ramazan`a denk geliyor..
                Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• uluslararası futbol yorumcuları söylüyor bu yıl barcelonayla beraber en iyi hücum hattına sahip takım liverpool...

ben sadece gerçekleri yazarım; duygularımın sesini klavyeme almam... o bana özel... siz sadece duygularınızla yazıyorsunuz...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sözüm meclisten dışarı,

Yönetime her koşulda laf giydirmek isteyenler için garip bir durum oluştu..

Herşey yönetimin istediği gibi gelişiyor.

Hissediyorum.
                    Onların istediği gibi gelişen ne var abi ?

Eğer Liverpool'a elenmeyi diyorsak, benim için kime elendiğimiz değil, olmamalıda zaten.

Nasıl ki takip ettiğimiz adamın başka bir takıma gitmesinden sonra demek ki iyi yoldayız demek bir acizlik ise, Liverpool bu zaten her halukarda götürürdü bizi demek de aynı şekilde acizliktir.

(Kasdedilen bu ise)

Önemli olan hangi rakibe kaç kaç yenildiğimiz değil, önemli olan eksiklerimizin giderilip giderilmediği. Sonuçta Liverpol yada başka bir avrupa takımı bizim rakibimiz değil, biz kendi rakiplerimiz ile karşılaşırken eksiklerimizden arınmış olacak mıyız ?

Beni ilgilendiren tek nokta burası...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sözüm meclisten dışarı,

Yönetime her koşulda laf giydirmek isteyenler için garip bir durum oluştu..

Herşey yönetimin istediği gibi gelişiyor.

Hissediyorum.

Vallahi Olcay abi şu günlerde ben de her fırsatta giydirmek istiyorum...Ayrıca onların ne istediklerini bilmediklerini düşünüyorum...Bak şimdi yine samimiyetsiz yüz ifadeleri geldi aklıma....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak SAMSUNLU60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbolcularimiz Oruc tutacak midir, bu önemli sinavlar sirasinda sizce arkadaslar....????

Neticesinde Liverpool, sonra Fener, sonra yine Liverpool maclari var ve tümü Ramazan`a denk geliyor..
                        Sporcular oruç tutmuyor bildiğim kadarıyla yanlışmıyım ?

Yorum

• bir kez yapdık yine yaparız...1974 de ilk avrupa maçımızda yendimiz liverpoolu tekrardan yener yenmeklede kalmaz...E-L-E-R-İ-Z

futbolun anavatanı ingiltere...ama Türkiye sınırları içindede futbolun ilk oynandıgı yer Trabzon.....
                          En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 18:08.
                          !

Yorum

• bu Turu gececegiz, o kadar !!!
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dogru , benimki espriydi zaten.

Sunda hemfikirmiyiz,alan ve yattara nin maci degil liverpool maclari.
                              İkisi beraber oynarsa intihar olur, hele Engin'in hiç maçı değil. Topuk paslarını, gereksiz çalımları kaldırmaz bu maç. Bence Gabriç etkili olabilir, ama onu da hoca düşünmüyo.

Yorum

• İlk olarak SAMSUNLU60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Futbolcularimiz Oruc tutacak midir, bu önemli sinavlar sirasinda sizce arkadaslar....????

Tutarlarsa akıllarından şüphe ederim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X