Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Milli Takima Oyuncu Vermeme Olayi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Baskana bu konuyu sordular. Dedinizmi dediler baskan evet dedim dedi ama sonrada söyleme gerekçelerini siralarken bunun sadece sitemden ibaret olduu apaçikanlasiliyordu.Bencede bu konu sadece sitemden ileri gitmemeli. Yoksa milli takima oyuncu vermemek gibi bisii söz konusu olamaz. Çok yanlis vede hakli olduumuz konuda haksiz konuma düser, gündemi deistirme imkani saalmis oluruz bu reziller için. Senol Hoca'nin dedii gibi varsin onlar bildikleri yoldan gitmeye devam etsinler. Biz yine dooru bildiimiz seyleri yapmaya devam edicez. Biz bu mücadeleyi doorularla kazanicaz!
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

bence hakli oldugumuz konuda haksiz duruma düseriz..milli takim ayri bi konu..daha degisik çözümler üretmeliyiz.. milli takima oyuncu vermemek hiç biseye çözüm getirmez.

bencede milli takim farkli bir konu. milli takim oyuncu vermemekle hiç bir seyi çözemeyiz
      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Bence de çok DOGRU...Yani ben sahsen bu federasyonun bizi temsil ettigine inanmiyorum...

Saygilarimla...

Yorum

Atay Aktug dün gece bu konuyla ilgili: "Olay verip vermeme olayi degil, bizim bu isi yapma hevesimizi kaçirdilar. Kolay degil futbolcuyu alip yetistirmek onunla ilgilenmek.Biz bunlari bir hevesle yapiyorduk o hevesimizikirdilar." dedi.
          \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

onlarin yabanci futbolcularina en ufak bi harekette faul verilsin, benim milli takim oyuncuma her türlü kasti faul yapilsin bir tane düdük yok! sonra milli takim için oynasin bu futbolcularimiz ve milli takimin basarisinda önemli pay sahibi olsunlar, levent biçakci denen adam çiksin basarili olduk desin! sonra yeni sezon baslasin yine eski senaryo devreye girsin! bu böyle gitmez, gitmemeli..
            75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

ewet tam olarak benimde düsüncelerimi yazmissin.tsk

Yorum

evet kesinlikle milli takima oyuncu gönderilmesin zaten geç bile kaldik
                çünkü milli takim sadece istanbulu temsil eden bir yapi haline geldi

Yorum

Konuyla ilgisi yok ama;

Orhan Ak

Volkan Demirel

Cihan

Bu adamlar Milli Takim'a neden alindi?Istanbul eziklerinde oynuyorlar diye.

Anadolu kulüplerinde bunlardan iyi adam var mi?

Cevap vermeye bile gerek yok...

Yorum

aslinda takimi bile ligden çekmek gerekir alsinlar o kokusmus liglerini ....

Yorum

belkide yanlis düsünüyoruz ama bu fikri sonuna kadar destekliyorum.Federasyona karsi yapilabilecek en etkili protestonun bu olacagi kanaatindeyim..

Yorum

milli takima oyuncu gondermemek co buyuk cezai yukumlulu olan bir durum! bunu takim olarak yapamayiz ancak oyuncular birey olarak milli takimdan aflarini isteyebilirler! boylece cezai yukumluluk olmaksizin isin usteisndne glemis oluruz!

Yorum

ben milli takim a gitmeme fikrine tamamen karsiyim.

evet karsiyim ancak aktay aktug söylediklerine kesinlikle katiliyorum.

bunu bize yapdirmasinlar ! Derhal istifa etsinler !Edited by: sanatik
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Baskan sadece hevesimizi kirdilar dedi gondermeme diye birsey yok. Hakliyken haksiz duruma dusmeyelim!

Yorum

aman abi yapmayan milli takimimiz federasyonun takimi degildir...tüm türkiyenin takimidir...ayni zamanda trabzonunda takimidir...onun için oyuncu vermeme gibi bisey kesinlikle yapilamaz,yapilirsa büyük yanlis olur...çünkü milli takimin temsil ettigi federasyon degil,türkiyedir...
                              Tek yildiz,tek büyük...
                              Oflu...

Yorum

o biraz abarti ama çare kalmadi haykiriyoruz olmuyor.herkes her seyi biliyotrama hiç bir sey söylemiyor.tamam da herseyin bir patlama noktasi var.sabrimizi mi ölçüyorlar.abi ne bu yaaaaaaa.çare kalmadi sonunda onu da yaptirtacaklar.ama bizim futbolcular milli takima gitmezse milli takim hiç bir sey yapamaz.o zaman da dünyadaki yerimizi kaybederiz.ama ne bu ya.naapacagimiz sasirdik.onu yapsak olmuyor bunu yapsak olmuyor.sasirdim valla.Allah tüm camiamiza sabir versin.
                                <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

Çalışıyor...
                                X