Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 2.Maç | Trabzonspor 6 - 0 Denizli Bld.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzel bir skor ve vasatın üstünde bir mücadele vardı sahada ki normalide buydu zaten. Şimdi Ankaragücü'nüde bi silkelememiz lazım en azından skor böyle olmasada oyun olarak daha iyi bi Trabzonspor bekleyebiliriz..
    TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• Maçtan sonra TRT'nin yayını hakkında aklımda kalan 2 tespit.

10. dakikada öyle bir yayın izledik ki, takım paslaşıyor, kamera futbolculara zoom yapmış durumda. Ekranda sadece topun gittiği oyuncu var. Uzun bir süre böyle bir yayın izledik. Yahu biraz geriden al görüntüyü, bakalım sahada ne oluyor ne bitiyor. Yok. Buna benzer uzun bir görüntü daha vardı. Sahanın içinde bu kadar uzun süreli zoom boğdu beni.

Helal olsun dediğim pozisyon. Son golümüzde, Umut'u pozisyonun başından itibaren 3 farklı kamera takip etmiş. Sadece gol anı olsa normal bir durum olabilirdi. Fakat daha korner kullanılmadan 3 ayrı kamera Umut'u takibe başlamıştı. Buna da helal olsun diyorum.

Genel intibam, TRT'nin daha yiyeceği birkaç fırın ekmek var.
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de herhalde forumdaki en sert Şenol Güneş muhalifiyim. Ama şu kadarını söyleyeyim: Dünkü maç ve skor hiç bir şeyin göstergesi değil. Eğer bu takıma karşı olumsuz bir sonuç alsaydık, o zaman eleştiri yapabilirdik.

Gel gelelim dün gece 7'nci dakikada durum 2-0 olunca, maç tamamen koptu. Eğer rakibiniz sizin ayarınızda bir rakip değilse, bu durum futbolcularda, çok büyük konsantrasyon eksikliğine sebep olur.

Yani dünkü oyunu ben de beğenmedim. Ama öte yandan bu oyunu baz alarak da, Şenol Güneş'i eleştiremem.

Ankaragücü maçını bekleyelim. O maçın bahanesi yok.

.
        Ben de bu yazıyı okuduktan sonra ne maçı,ne futbolcuları ne de teknik heyeti eleştirebilirim.
        Yani tescilli bir Şenol Hoca muhalifi olan zat-ı aliniz dahi ''bekleyelim'' dedikten sonra bizede beklemek yakışırdı diye düşünüyorum.
        Teşekkür ediyorum......
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak hevesli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o golü fatih tekke atsa, burada yazacaklarını merak ediyorum..
          guzel bir yaklasim...
          Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

Yükleniyor...
          X