Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıkçaso dalga formunu yansıtan bi konstrüksiyon veya dış kaplama ve ona uygun enteresan bi çatı tasarımı olsun çok isterdim. Olağan olacak tabi bu şartlarda ama işte Trabzonspor sevgisi farklısını istiyo insan

Dalga ve fırtına kavramları çıkış noktamız olabilirdi
    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 07.12.2014, 12:37.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bizim stad numaralı hariç diğer stadların kopyası gibi.Kendimizi kandırmayalım..En azından Tv görüş açısında bize benzer en az10 stad olacak..çok net ortada..

Bunun dışında Farklı Yanlarımız var tabi..
      * Tribünlerin birleştiği yerlerin oval değil, köşeli olması..(gayet iyi)
      * Numaralı Tribünde 2 kat loca olması ( bence hiçbir espirisi yok. çokta önemli değildi..tüm stada yayılıp loca katı olarak yapılabilirdi.Gs stadı gibi mesela .)
      * Çatımız belirgin ölçüde alçak olacak .( İngiltere'deki gibi ..Ses açısından bu bir avantaj)
      * Platformlu stad olması..( çok iyi)

En Büyük ŞANSIZLIĞIMIZ

bir arkadaş Yazmış '' BJK stadı ile kapasitemiz aynı onlarınki daha büyük görünüyor "diye ..Tabiki öyle görünür maalesef .Çünkü Stadı'mızın ilk katları çok yatay ve locaya özel bir kat yok. Kapasitesi büyük ama bir okadarda küçük görünen stadımız var ..

BANA GÖRE STAD SIRALAMASI

1-GS telekom ( bir davetle locada Mac izledim .yok böyle bir stad )
      2-BJK ARENA ( çok iyi )
      3-Bursa(kim nederse desin çok ürkütücü duruyor )
      4-Antalya stadı ( farklı kapasitesi küçük ama çok ihtişamlı ve özel )
      5-Fenev stadı ( Baskı kurmada işe yarıyor )
      5-Konya. ( bence bizden daha iyi )
      6-Biz ( yukarıdaki nedenlerle copy staddan ayrılıyoruz )
      7-diğer kopya stadlar..

SONUÇ YAPILACAK BIRŞEY YOK..
      bundan sonra neler yapılmalı onu düşünmek lazım,,
      Örneğin kat arasına led reklam panosu özel bir durum katar stada, gibi..
      En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 07.12.2014, 13:08.
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Protokol tribününün üst kısmına orjinal projeden daha fazla merdiven konulmuş...ilk proje 40 bin kişilikti bize yapılan 41.461 kişi olunca merdiven sayısı da artmış gibi.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Protokol tribününün üst kısmına orjinal projeden daha fazla merdiven konulmuş...ilk proje 40 bin kişilikti bize yapılan 41.461 kişi olunca merdiven sayısı da artmış gibi.
          ilkinde 9 basamak görünüyordu şimdi 5 basamak var bence azaldı artacağına.

Yorum

• Ben de bir sıralama yapayım.

1-Vodafone Arena
            2-TTarena
            3-Akyazı
            4-Bursa
            5-Antalya

gerisini at çöpe.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Kusura bakmayın Akyazı Stadyumunu Konya ve Antalya ve Bursa Stadyumunun arkasına koymak hangi mantıkla izah edilebilir?

Konya'nın o devasa araç giriş çıkış kapısı mı daha güzel? Yoksa o küçük tribünleri mi? Ya da baştan savma yapılan tribünleri mi?
              Bırakın Allah Aşkına...
              Bu stadyumu beğenmeyebilirsiniz ama Konya stadyumu yırtınsa bile Akyazı'ya yaklaşamaz! Biraz objektif olalım!

Antalya stadyumunun farklı tribün yapısı dışında neyi ile Akyazı'nın önüne geçiyor merak ediyorum? 34-35 kişilik bir stadyum ve kale arkası yok! Bu stadyumun Akyazı'dan güzel olduğunu iddia etmek sadece ''Gülünç'' Antalya'nın giriş çıkış kapılarına ve futbolcu giriş kapılarına bakın! Neyini beğeniyorsunuz merak ediyorum.

Bursaspor stadyumu şu saydıklarımdan daha güzel bir stadyum! Fakat bana göre Akyazıdan tek artısı dışının cam olması! Onun dışında iç dizaynının berbat olduğunu düşünüyorum. Kale arkalarını tek kat yapacağım diye dizaynı bozuk olmuş! Hele o protokol tribününün köşeleri facia! İç dizaynı en kötü stadyumlardan biri! Ama Konya ve Antalya'dan her şeyi ile güzel bir stadyum! Keşke gerçek bir 2 katlı stadyum yapasalardı. O zaman Akyazı'nın önüne koyabilirdim. Ama şimdiki hali gerçekten hoş değil...

Gelelim Akyazı'ya!
              Bir kere gerçek anlamda 2 Katlı bir stadyum! İç dizaynı gayet keskin hatlarla güzel örülmüş! Estetik görünüyor!
              Devasa protokol girişi fotoğraf çekilmek isteyenler için birebir! Ayrıca etrafının sütunlarla dönülmesi de estetik bir görünüş veriyor!
              Bir platform üzerinde paletli bir tankı andıran duruşu var yukarıdan bakılınca!
              Bu stadyumda kullanılan malzeme kalitesi de düşünülünce Konya ve Antalya Stadyumları 2 gömlek küçük kalıyor!
              Ayrıca bana göre numaralı tribün de katledilmiş değil! Bu tribünde zaten basın yeri, protokol fln derken diğer seyirciye yer kalmayacaktı. Arkadaşların bazıları demiş bir tribün gitti diye. Zaten gidecekti o tribün! Anlamsız yorum yapmaya gerek yok!
              Bence farklı tasarım olması da gayet güzel oldu! Apartman gibi durduğu da yok tribünün! Locaların önüne koltuk koyduklarında ve seyirci geldiğinde bunu anlayacaksınız. Biraz geç olacak ama olsun...

Ve Bjk'nın stadyumu... Bence şu an yapılanlar arasında en güzel ve en estetik olanı... Gerçekten güzel iş çıkarıyorlar. Fakat bu stadyumun da dar bir alanda yapılıyor olması serbest dolaşım alanlarının oldukça dar olmasına neden oldu. Her şeyi ile 10 numara bir stadyum değil...

SIRALAMA...

Vodafone Arena = 9,5 Puan
              Akyazı Arena = 9,0 Puan
              TT Arena = 9,0 Puan
              Timsah Arena = 8,8 Puan
              Şükrü Saraçoğlu = 8,5 Puan
              Konya Arena = 8,3 Puan
              Antalya Arena = 8,0 Puan

Bence de sıralama böyledir.

Yorum

• Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Antep stadında locaların üst kısmındaki prekaastlar bjk stadındaki gibi aşağı sarkık. Ve localar da bizdeki kadar yüksek değil. Hani toki bjk gibi yapmiyordu veya yapamıyordu. Antep stadının resimlerine bir bakın tamda bizim istediğimiz ama yaptiramadığım şekilde yapılmış. Demekki neymiş yapılabiliyormuş.

Yorum

• yeni yapılan statımızdaki 3 adet ambıulans çıkışı ile 1 adet hangar çıkışına şu şekildeki reklam panosu yapılabilir. hem kötü görüntü kapatılmış olur hem de ufakta olsa reklam geliri alınmış olur.(not: hangara yapılacak reklam panosu diğer çıkıştakilerden biraz daha büyük yapılmalıdır ki o açıklık kapatılabilsin)
                  (mimari facialar toki'den, yamaması taraftardan...)

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bjk nin köşe çıkışları çok iyi. üstelik üç tane yapmışlar. ayrıca stad kapasiteleri çok yakın ama onların stadı bana daha büyük gibi geliyor. bunun da koltuk sayısından kaynaklandığını düşünüyorum. bizde koltuk 38 bin, onlarda 40 bin olabilir.

Tek fark var. Vodafone Arena daha dik bir stadyum. Büyük görünmesinin nedeni bu kardeşim

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilkinde 9 basamak görünüyordu şimdi 5 basamak var bence azaldı artacağına.
                      Tanıtım fotolarına dikkat edersen üst tarafta 3 veya 4 basamak gibi görünüyor..şuan sanırım 8 basamak var.

Yorum

• bjk stadyumu neresi bukadar begeniliyor...bakiyorum bakiyorum anlamiyorum...

-Dik olmasi bence iyi..
                        -ama ilk kat bakin cok giris cikis var mesela...
                        -ilk kat ile üst kat arasi yüksek 2 kat loca var galiba...
                        -Kale arkalarda üst tribünde sanirim bjk lilarin sikayeti vardi giris-cikis yerleri 3 gen diye...oda büyük sikinti..
                        -sahaya cok yakin bu tabiki iyi..
                        -stadyuma distan baktigin zaman anormal güzel ne var ? Bence birsey yok..

Genel kalitesi daha iyi olabilir ama cok abartilacak birsey yok.

Bizim stadimizinda güzel yönleri var terside var tabiki...Cok abartiyoruz bazi seyleri...
                        Alt kat giris-cikis olmamasi müthis birsey. Stadin disi bence güzel görünüyor Platform üzerinde felan..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Stada zaten isinamadim, buradaki yorumlari okuyunca iyice nefret ediyorum.
                          En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 07.12.2014, 14:26.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Antep stadında locaların üst kısmındaki prekaastlar bjk stadındaki gibi aşağı sarkık. Ve localar da bizdeki kadar yüksek değil. Hani toki bjk gibi yapmiyordu veya yapamıyordu. Antep stadının resimlerine bir bakın tamda bizim istediğimiz ama yaptiramadığım şekilde yapılmış. Demekki neymiş yapılabiliyormuş.
                            loca katını gizlemek için locanın üst tribününden bizim statta 3 basamak antepte 4 basamak sarkıtılmış ve onların locaları daha gömük vaziyette olmuş.

Yorum

• Hani Kuala Lumpur'da yaşayıp, Türkiye'nin haritadaki yerini bile bilmeyen Metin Şentürk adında bir mimar olsa, ancak bu kadar kötü bir dizayn yapardı... Trabzonspor, ne yapıp edip kendi stadını yapmalıdır. Gerekirse 15.000 kişilik... Sevemedim bu Akyazı denen ucubeyi...

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tanıtım fotolarına dikkat edersen üst tarafta 3 veya 4 basamak gibi görünüyor..şuan sanırım 8 basamak var.
                                bahsettiğiniz statın ilk kesit planı ise orada 9 basamak görünüyor , fakat inşaat resimlerinde ise locaların üstünde 7 basamak yapılmış vaziyette..

En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 07.12.2014, 14:56.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X