Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Akyazı Stadyumu Koltuk Tasarımı Fikirlerini Raporluyor !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayda rengimiz bu mu şimdi? Kurucularımız vişne çürüğü demiş. Ya da koyusu. Açık mavi değil, derin doygun mavi diyorsunuz. İyi de tüzükte koyu bordo açık mavi deniyor da (Biraz inat ettim)
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• O renkler stada direkt yapılmayacak zaten. Sadece öneriler arasına eklenmiş durumda. Stad'da renkler seçilirken ambiyans, mimari bütünlük gibi bir çok etken göz önüne alınacak. Burada fikir alırken taraftarın tek derdi Trabzonspor'un Bordo Mavisi nedir Bunu bilmek. Renk isterken mimari açıdan veya başka açılardan da olaya bakabilen taraftar sayısı çok az. Renkler basıldığı malzemeye göre bile çok değişiyor. Çok farklı gözüküyor. Malzemenin güneş altındaki etkisi bile rengin görünümünü çok etkiliyor. O yüzden en etkili, en uygun renk taraftar tarafından değil mimarlar tarafından seçilecektir en son. Ancak burada taraftarın önerdiği renkler her zaman göz önünde bulundurulacak. Burda renk fikiri alınmasının sebebi bu. Tribün modeli nasıl olsun diye anket başlayacak. Bu arada isteyen taraftarlar kendi önerdiği renkleri renk kodunu ve rengin 2b görünümünü (benim paylaştığım renk paleti) gibi paylaşabilir. Böylece taraftarın renge bakış açısınıda hep beraber görmüş oluruz.
      https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• SİZLERİN ÖNERİLERİ İLE ANKETE SUNULACAK MODELLER (UNUTULAN MODELLERİ BELİRTİN)

MODEL 1 ( BARCELONA TARZI HER KAT BORDO VE MAVİ OLMAK ÜZERE TEK RENK )

MODEL 2 ( TÜM TRİBÜN MAVİ)

MODEL 3 ( TÜM TRİBÜN BORDO)

MODEL 4 (BORDO MAVİ DEGRADE)

MODEL 5 ( MAVİ TRİBÜN - DALGA VEYA TARAFTAR MOTİFLİ )

MODEL 6 ( BORDO TRİBÜN - DALGA VEYA TARAFTAR MOTİFLİ )

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Barcelona'nın tersi, Aston Villa tarzı da seçeneklerde olabilir belki...

[IMG][/IMG]

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanlis bilgi veriyorsunuz.

#800000 rengi claret degil (bordo), maroon (kestane rengi, koyu kizil kahverengi) dur. Yanlis bilgi veriyorsunuz.

Acik acik kirmizidir diyor.
            Hatta saf kirmizinin parlakligini azaltildiginda olusur diyor.
            Bunu siz de iyi biliyorsunuz.
            Hatta bir cok yerde o kod "low red" diye gecer.

O verdiginiz renk kapali kirmizidir. Isinize geldi mi uluslararasi sabittir diyorsunuz (ki uluslararasi maroon olarak geciyor, claret baska kodtur), ama baska türlü de "sinirlari" var diyorsunuz.
            Yani demek istedigim bordo dediginiz zaman budur diyemezsiniz. Öyle bir durum söz konusu degil.
            Evet, bir cok kodun kendine özel isimleri vardir ama o ayri bir sey.

Gelelim bordo dedigimiz renge. Claret diye gecer.

Gördügünüz gibi uluslararasi claret budur, yani bordo budur.

Hex triplet #7F1734
            sRGB[ (r, g, b) (127, 23, 5)

RGB kodundan gördügünüz gibi saf kirmizidan olusmaz, zaten olussa, adi bordo olmaz, kapali kirmizinin bir tonu olur.
            Tüzükte rengimiz bordo degil de koyu bordo diye geciyor. Yani bu rengin koyusu olmasi lazim. Yani palet 9'da gösterilen renk bu tabire en yakin renktir ki zaten örnek verdigim takimlarda bu yönde kullaniyorlar bordoyu.

sikesaray'i tutmuyorum, Trabzonspor'u tutuyorum.
            Kirmizi degil, bordodur rengimiz. Kaynak verdim, örnek verdim, tarihden alinti verdim, mantikli izahlar yaptim. Gercekler böyle.

Aman ne olacak canim, varsin kapali kirmizi olsun diyorsaniz. O zaman ben de mavimizin lacivert olmasini istiyorum. Nasil olsa keyfimize göre konusuyoruz.
            aynen mavi jeansten bordo kot almıştım bu bordomu felan dedim hatta mora çalan bi rengi var bu alttaki renkle aynı renk .. aslında biz bordoyu kullanmıyoruz renklerde bence. kullandığımız low red demekki.

Yorum

• Yahu bu palet dokuzu kim secti?

Anket yaptiniz da biz mi kacirdik?

Nerede bu anket? Oy verenler cevap versin bari.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• AW: BMN Akyazı Stadyumu Koltuk Tasarımı Fikirlerini Raporluyor !

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu bu palet dokuzu kim secti?

Anket yaptiniz da biz mi kacirdik?

Nerede bu anket? Oy verenler cevap versin bari.
                Süper zeka mimar bey efendiler böyle emretti. Boynunuz kıldan ince kendileri karşısında zırcahil olduğumuz için. O yüzden mecbur kabul edeceğiz.

Gesendet.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Süper zeka mimar bey efendiler böyle emretti. Boynunuz kıldan ince kendileri karşısında zırcahil olduğumuz için. O yüzden mecbur kabul edeceğiz.

Gesendet.
                  Yani olabilir de... Anket yapilmistir, elestirmekten dikkat etmeyip kacirmisizdir.

Taraftar secti deniyor, ben ona takildim, bu nedenle soruyorum.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Juventus modeli nasıl olmaz (4 deme sakın :/ çok karışık duruyor)

Ayrıca Barça modeli seçilecekse mavinin altta bordonun üstte durmasını tercih ederim. Taraftar zaten alt katı doldurur dolduracaksa. üst katta az taraftar olur. bordo boş yerleri saklar.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gesendet.
                      Zeka testi yapabiliyosanız ne güzel

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Juventus modeli nasıl olmaz (4 deme sakın :/ çok karışık duruyor)

Ayrıca Barça modeli seçilecekse mavinin altta bordonun üstte durmasını tercih ederim. Taraftar zaten alt katı doldurur dolduracaksa. üst katta az taraftar olur. bordo boş yerleri saklar.
                        Gözden kaçmış ekleyelim hemen. Büyük hali varsa özelden yollasana çalışmayı.

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cevap alabilseydik iyiydi.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Juventus modeli nasıl olmaz (4 deme sakın :/ çok karışık duruyor)

Ganzilis kardeşim bunun tersini de yapman mümkün mü? Çünkü bizim daha önce başlattığımız ankette "bordo içine mavi serpiştirme" daha çok oy alıyor...

Ya da "bordo içine mavi serpiştirme" bu mu oluyor? Benim ilk algıladığım serpiştirilen rengin daha az olması gerektiği...

..ama "bordo içine mavi serpiştirme" senin paylaştığın bu resimse sıkıntı yok
                            En son f1bekir tarafından düzenlendi; 10.08.2014, 23:43.

Yorum

• AW: BMN Akyazı Stadyumu Koltuk Tasarımı Fikirlerini Raporluyor !

İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok canım sen yaptınya dün akşam stadyum başlığında. Bana ne gerek var. Mimar gözüyle bakıyorsun sonuçta, biz bakamıyoruz, tahsilimiz yetmiyor malesef.

Gesendet.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Doğrudur neticede tespitte bulunmak sizin işiniz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X