Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alper Boğuşlu İstifa Etti !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    emeği derken kaleci antrenörlüğü değil mi bu emek? yani işini iyi yaptı. teşekkür ettik.ama asıl işi onlara güvenip forma veren cesaret veren Şenol Hocadır.Şenol Hocanın hocalığı ve de başarılı kalecilik geçmişidir.
    Alper hoca da fatih yerine zekiyi seçmesinden bu işten ne kadar iyi ! anladığını göstermiştir
    Herkes alper hocanin cok iyi bir kaleci antröneri oldugunu söylüyor, sen hala daha yok senol hoca idi, yok
    baskasi idi diye baska yerlere gitmeye calisiyorsun. Hacilan calismamamak adina fazla sebep aramaya
    gerek yok, ne kadar olumsuzluk varsa hepsini bunun zamaninda gördük. Olcan gol atinca sevinmiyor,
    önüne gelen onu elestiriyor, peki yönetim o oyunculara ve onlari calistiranlara karsi yükümlülüklerini
    yerine getirdi mi acaba? Isin o tarafina kimse bakmiyor, hala daha istifa edenlerin altinda bir seyler
    ariyoruz. Birsey aramaya gerek yok. Hacinin o takimin baskani olmasi ye-ter-li-dir. Nokta.....
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Duyar duymaz ''bittik'' dedim...

Kalecilerimizi kaleci yapan adamı ,sebep ne olursa olsun kaçırıyoruz. Zaten Şenol Hocanın gidişiyle birlikte Alper Hocanında uzun süreli durmasına ihtimal vemiyordum.Ama bu olayın ardı araştırılmalı. Onurun tavan yapan performansı ve diğer kalecilerin parlaması birilerini rahatsız etmiş olabilir...
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Duyar duymaz ''bittik'' dedim...

Kalecilerimizi kaleci yapan adamı ,sebep ne olursa olsun kaçırıyoruz. Zaten Şenol Hocanın gidişiyle birlikte Alper Hocanında uzun süreli durmasına ihtimal vemiyordum.Ama bu olayın ardı araştırılmalı. Onurun tavan yapan performansı ve diğer kalecilerin parlaması birilerini rahatsız etmiş olabilir...
        Israil veya diger Türk düsmanlarini rahatsiz etmis olmasin, neresinden bakarsaniz bakin bunda dis güclerin
        veya baska lobilerin parmagi vardir. Bn bile hayret ettim, Haci gibi bulunmaz bir baskanin oldugu yerde
        bu istifa olsun, baska istifalar olsa amenna, ama sen kalkta her sey iyi giderken istifa et, hic yakistiramadim,
        hadi taraftari düsünmedin, Haciyidami düsünmedin, gül gibi adami nasil cigneyip gectin Alper hoca?

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Unutmadan yazayım. Artık Hacıosmanoğlu'nun hiç bir dediğine inanmıyorum... ona güvenmiyorum... Geldiğinden beri kimyamız bozuldu
          iyiki sizin kimyaniz geldikten sonra bozuldu, benim kimyam aday oldugundan beri bozuk.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Israil veya diger Türk düsmanlarini rahatsiz etmis olmasin, neresinden bakarsaniz bakin bunda dis güclerin
            veya baska lobilerin parmagi vardir. Bn bile hayret ettim, Haci gibi bulunmaz bir baskanin oldugu yerde
            bu istifa olsun, baska istifalar olsa amenna, ama sen kalkta her sey iyi giderken istifa et, hic yakistiramadim,
            hadi taraftari düsünmedin, Haciyidami düsünmedin, gül gibi adami nasil cigneyip gectin Alper hoca?
            Hacıyla kafayı bozmadığım için ve Hacıya 10 kere rahmet okutacak hinlikte adamlar olduğu için evet....

Türk Futbolunuda İstinyeden Hacının ekibi mi yönetiyordu ?
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zeki yillarca Onur ile Tolga'nin ardinda bekledi. Küsmüs mü? Hatta onu bile biir dönem Silva ile Tolga'nin ardindan kadroya giremiyordu. O kadar kolay degil o isler.

Haci gececek o isleri.
              Valla Fatih'in kaleciliği ne kadar iyi olursa olsun benim kendisine karşı bir önyargım var. Sebebi de imza attıktan sonra ücretinde arttırım istemiş olması. İmza atarken aklı neredeydi acaba? Kaldı ki ha tribünde oturmuş ha yedek kulübesinde ne fark var anlamak zor. Ama ben kesinlikle Fatih'in Alper Hoca'yı şikayet ettiğine inanıyorum. Alper Hoca ile Mustafa Hoca'nın antrenmanda tartıştığını izleyen herkes gördü ama fazla büyütülmedi. Yedek kulübelerinde birbirlerinin yüzüne dahi bakmadıklarını yazmıştım. Dün Onur'a doğum günü kutlaması yapıldığında Mustafa Hoca'nın orada olmayışı da zaten iplerin koptuğunun göstergesiydi. Neyse Zeki de zaten bu saatten sonra şans bulmaz. İnşallah Onur'a da bir şey olmaz da ikisine de muhtaç olmayız...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hacıyla kafayı bozmadığım için ve Hacıya 10 kere rahmet okutacak hinlikte adamlar olduğu için evet....

Türk Futbolunuda İstinyeden Hacının ekibi mi yönetiyordu ?
                Haci Türk futbolunu yönetenleride oradan indirecegim diye oy istedi, fakat ne onlar gitti
                nede asker kacagi aziz gitti. Bana öyle geliyor ki hacida yakinda gidicidir, onunla secilenler
                bir bir gemiyi terk ediyor, yakinda kendi basina kalacak.

Yorum

• ideolojik catismalarin sonucudur bu istifalar diye dusunuyorum...
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ideolojik catismalarin sonucudur bu istifalar diye dusunuyorum...
                    idolojik catismalarin Trabzonspor icine girmesi normal mi? Eger varsa böyle birsey suclusu yine hacidir.
                    Idolojik catismanin yaninda, secilmisleri disardan yönetmek gibi bir durumda var Trabzonda, Erdogan
                    Bayraktarin oglu gibi mesela.

Yorum

• Senelerdir yazarım ama cevap vereni bulamadım.Erdoğan Bayraktar'ın gördüğü tepkiyı yıllardır Faruk Özak'a nıye göstermedi bu camıa?oysa Nuri Albayrak'a heyet gönderip "transfer yapıp boşuna kulübün paralarını havalara sacma"ıcazetı yaptırıp ertesi sene Haciosmanoğluna karşı "devletin bakanıyken" Sadri Şener'i âlânen destekleyıp,bir ayda divan kurulundan alınan yetkiyle yüklü transfer maliyetlerıyle kulübün borcunu 29 milyondan 100 milyona çıkmasının sebebı Faruk Özak'tı halbuki!Özak,Şenol hocayı yanına alıp Trabzon havaalanında başbakanı karşılarken kulüp siyasete alet olmuyormuydu?o vakit niye sesı çıkmamiştı camianin ileri gelenleri hâlâ merak içındeyim!Özak bakanken canı istediğinde kulübe girip çıkarken,bir işaretiyle istemediği Hayrettin Hacısalihoğlu görevden alınırken âlânen sıyaset yapılırken neredeydi bu camia?
                      En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 08.12.2013, 02:13.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Senelerdir yazarım ama cevap vereni bulamadım.Erdoğan Bayraktar'ın gördüğü tepkiyı yıllardır Faruk Özak'a nıye göstermedi bu camıa?oysa Nuri Albayrak'a heyet gönderip "transfer yapıp boşuna kulübün paralarını havalara sacma"ıcazetı yaptırıp ertesi sene Haciosmanoğluna karşı "devletin bakanıyken" Sadri Şener'i âlânen destekleyıp,bir ayda divan kurulundan alınan yetkiyle yüklü transfer maliyetlerıyle kulübün borcunu 29 milyondan 100 milyona çıkmasının sebebı Faruk Özak'tı halbuki!Özak,Şenol hocayı yanına alıp Trabzon havaalanında başbakanı karşılarken kulüp siyasete alet olmuyormuydu?o vakit niye sesı çıkmamiştı camianin ileri gelenleri hâlâ merak içındeyim!Özak bakanken canı istediğinde kulübe girip çıkarken,bir işaretiyle istemediği Hayrettin Hacısalihoğlu görevden alınırken âlânen sıyaset yapılırken neredeydi bu camia?
                        Fatih abi. mevzu aslında sadece miting..
                        Başkan o mitinge gitmemiş olsaydı bu derece konuşuluyor olmazdı. Ama o hata çok şeyi götürdü işte.

Dediğin gibi yıllar öncesinden bile siyaset içimize kadar girmişti ama bu şekilde ulu orta değildi. Aradaki tek fark bu...
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih abi. mevzu aslında sadece miting..
                          Başkan o mitinge gitmemiş olsaydı bu derece konuşuluyor olmazdı. Ama o hata çok şeyi götürdü işte.

Dediğin gibi yıllar öncesinden bile siyaset içimize kadar girmişti ama bu şekilde ulu orta değildi. Aradaki tek fark bu...
                          Aynı görüşteyim kardeşım.benim meramım bu sıyaset denen şeyin kulübe bulaştığı yıllarda şımdı çok konuşan ve yakınan kesım nıye sus pustu?

Yorum

• Özak Ts'nin Ergenekonudur derin devletidir yada diktatörüdür hangisiyse hepsi aynı. Kendi istediğini yerel basına yazdırır, istediğini klübün başına getirir. E.Bayraktar'da izindeki bir talebesi.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kaleci antrenörü sadece kaleci çalıştırır tercihlere karışmaz ne demektir yahu? Kimin formda olup olmadığını kaleci antrenöründen başka kim bilecek? Başkan 2. kaleciye karar veremez yok öyle bir dünya.
                              Bordomavi.net

Yorum

• Ynt: Alper Boğuşlu İstifa Etti !

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özak Ts'nin Ergenekonudur derin devletidir yada diktatörüdür hangisiyse hepsi aynı. Kendi istediğini yerel basına yazdırır, istediğini klübün başına getirir. E.Bayraktar'da izindeki bir talebesi.
                                Özak adamdır rahat ol. Onursal çakma başkan Memoya kulubun kasası para dolu bırakıp gitti kimsenin kötülüğünü istemez diye düşünüyorum
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Çalışıyor...
                                X