Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hocam Kabul Et Artık "Kötü Futbol Oynatıyorsun"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MRA hocaya güveniyorum lakin forvetlerimiz o golleri atsa durum boyle olmazdı. oynattığı oyundan daha bır keyif alırdınız.

Вы попали по адресу!

Yorum

• beraberliğe oynatacakmış hangi maça kazanmak için oynattı ki acaba?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 pas yapamadığımıza katılmıyorum.

Takım bu durumu yavaş yavaş aşıyor.

Zamanla daha iyi oluyoruz, ama bunu görmek istemeyince göremez insan tabii...

Şartlı bakmamak gerek renktaşlar.
        Şartlı bakan berbat futbola rağmen eleştirmeyenlerdir.
        Bordomavi.net

Yorum

• Elindekilerle yapabileceği en fazla bu zaten...

Forvetsiz takımla Avrupa liginde +5 averaj,

Senaryosu önceden yazılmış Türkiye ligini saymıyorum...

Not: Oyun kötü, tam kanser sebebi, fakat netice tatmin ediyor...
          En son bkandil tarafından düzenlendi; 08.11.2013, 09:04.

Yorum

• Aynı şeyi iddia etmeye devam ediyorum; hoşumuza gitmeyen her şey kötü değildir.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Oyun umrumda değil..

Geçen sene küme düşer diyen fenerlisi-cimbomlusu şimdi futbol konuşamıyor yanımda.

Devam et hocam,bu kadroyla en iyisi bu olurdu.
              *
              *
              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• bizde kabul edelimki takım 1-2 maç harıç istediği sonuçları aldı o maçlardada hakemlerin nasıl maç yönettiği ortada. bu hocanın ilginç bir futbol anlayışı var..defansa çekilip herkesi canından bezdiriyor.bi bakıyorsun gol atmışız tabiki burada çok üst düzey oyuncuların varlığı büyük avantaj takımda gerçekten kaliteli oyuncular var.malouda ve bosingva takıma çok şey kattı. colman ve yusufta ritmini bulunca iyi bir forvet ile şampiyon oluruz

Yorum

• Bir şeyin iyi veya kötü olması için dünyaya yansıması lazım. Sahada futbol namına hiçbir şey yok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hoca kötü futbol oynatiyor tama oyun okuyamiyor yaninda degisiklikleri bile yapmiyor Adriana nasil dayandi ben hoca olmadigim halde dayanamadim
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ya aynı kadro değilmi şenol hocayı ve sadri şeneri yollayan .aynı üyeler değil mi gariban beş parasız haciyi seçen.ee kadro aynı transfer yok suçlu hoca.en suçsuz, hocaların elinde sihirli değnek olduğunu zannettiğimiz biz taraftarlar.

Yorum

• başlığın değişmesi lazım...her zaman derim hoca kötü futbol oynattığının fazlasıyla farkında.onun derdi bu futbolu camiaya kabul ettirmek...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Zıplayı ver çekirge bıdı bıdı bıdı çekirge...Ankara 19 mayısata bu şarkı çalıyor sanırım.

MRA bu takımın hocası değil.Olmamalı.Artık körü körüne destek vermeyi bir kenara bırakın gerçekleri görün.
                          Daha dün takımın başına geçmiş şifo takıma takır takır top oynattırıyor.Allah aşkına bu takımın kadrosuda mı bizden iyi...
                          Artık suçu futbolculara atmayı bırakalım.Suç onları oynatandadır.Oynamayını oynattığın sürece ben suçu hocada ararım..
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynı şeyi iddia etmeye devam ediyorum; hoşumuza gitmeyen her şey kötü değildir.
                            hoşumuza gitmeyen bazı şeyler de kötüdür körü körüne istikrar değilde planlı bir istikrar olsun sırf istikrar diye takımı çekmeyelim dibe

Yorum

• Oynattığı şeyin adı futbol değil..Bunu iyi biliyorum.ama nedir ben bilmiyorum..Eminim o da bilmiyordur.İnşallah son maçı olmuştur..

Yorum

• Bu takıma yerli olarak Şenol Güneş, Mustafa Denizli veya Fatih Terim ayarında bir hoca şart. Benim görüşüm bu yönde.
                                Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X